Hojas86 Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 tam skoc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vova Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 dalsi zasek hned jak to preskocis tak je tam pomlatis a co dal??...:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radeonx800 Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 cau zasek sem se u nejakejch dvou soch ktery mely v ruce klice a jak sem je posunul tak to zajelo do "zamku" uz sem tam byl ted sem tam podruhy je to tam zniceny.. je tam nahore jeste takovej kun a kdyz u nej dam kolecko tak mi to pise zyphros, the west wind a pod tim ze tam nekdo odpociva, who walks the path of the sun chariot. nevim co dal pls help prosim pomoc coze tady mam udelat zadna socha mne tam nejde rozbit??????? zamacknul sem sochy vytahnul schody vyskocil na horu a jen tenhle blbej kec zyphros, the west wind a pod tim ze tam nekdo odpociva, who walks the path of the sun chariot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukardo Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 som v Grand Hallway-Hard a idem dole tim vytahom,kde na mna nabehnu 3 ti ohnivi ,zabijem ich,a idu na mna dalsi dvaja,dam aj tich ,ale na bossa uz nemam,problem je v tom ze som tuz len s 3/4 zivota a 1/4many,viete niekdo poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 dalsi zasek hned jak to preskocis tak je tam pomlatis a co dal??...:(tam jsem se taky zasekl :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 radeonx800:vysun ty schody a nalevo v těch schodech je taková chodbička tou prolezeš už se to tu řešilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 Ahoj přemyšlím že si GOW koupim na psp taky ale nejdrive bych si chtel vyskouset demo nema ho pls nekdo mam FW 3.90 takze bych ho potreboval na oficial firmware predem dik za odpoved:bash::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocour65 Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 tak tahle hra je totalni blbost behate s panakem a sekate jine panaky - to je lepsi si zahrat v mobilu miny - zabava pro deti maximalne pro uchylne pubertaky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rylai Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 tak tahle hra je totalni blbost behate s panakem a sekate jine panaky - to je lepsi si zahrat v mobilu miny - zabava pro deti maximalne pro uchylne pubertaky No tak každý má zřejmě jiný vkus... Někdo hraje GoW a někdo hraje miny na mobilu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 tak tahle hra je totalni blbost behate s panakem a sekate jine panaky - to je lepsi si zahrat v mobilu miny - zabava pro deti maximalne pro uchylne pubertaky agent provokater? :D...bez komentare...pls nereaguejte na nej ;)...chce as vyprovokovat...!!!... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 Ahoj premyslim ze si gow koupim taky ale nejdrive bych si chtel vyskouset demo nema ho pls nekdo ale mam FW 3.90 prdem dik za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 to demo musis stahnout v psp pres pspstore jinak to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZedChu Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 cus, jsem v podsveti, jak tam jsou ty retezy .. mam uz odekmnuty 2 rezety, po kterych muzu jit, a u jednoho jsou 2 tocici kola, a to jedno je furt pod zemi (je to to, jak se tam splha po zdi) --- tak nwm .. muzu list mezi nima, a pak i vyskakat nahoru po tech levitujicich plosinach, ale doskocim jen na prvni, druha je - clovek by rekl ze blizko, ale proste se nechiti... co mam delat? Zdarte prosím poradíte mi někdo se stejným zásekem? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koxxman Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 beztak mu to vubec nejde tak to zavrhnul :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 Tak to je fakt dobry na psp store to nemuzu najit a kdyz najdu link tak mi to napise neco ze to tam neni a zaregistrovanej uz sem tak uz nevim kde to mam sehnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smaik Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 Oˇh vim jak se da hra prodlouzit alespon myslim.Kdyz bojujete proti tomu dedkovi prohrajte a sou dalsi mise. Ale mysllim protoze na podruhe jak sem to hral tak sem vihral a uz to tak nebylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 tam jsem se taky zasekl :cry: Poradíte nám někdo nebo ne?;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jekyll Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 !!! zásek !!! už nic dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4Touch Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 Seknul jsem se v "aréně s řetězama", všechny páky jsem aktivoval, až na jednu, která je zalezlá a nejde. Nemůžu teď přeskočit z jedné plošiny na druhou, nebo nevím co tam mám vůbec dělat... Díky za pomoc... // Vyřešeno díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jekyll Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 no taky jsem tam skákal 10 minut, ale jinak to nejde, prostě udělej jeden skok s až budeš ve vzduchu zmáčkni znova křížek aby jsi vyskočil víš, musíš pomalu , on se pak chytí, teda pokud jsi tam kde myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hasweb Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 možná máš schované meče a používáš drtící ruku chce to mýt meče jinak se nechytneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 to demo musis stahnout v psp pres pspstore jinak to nejde ty to myslis jako pripojit se na wifi a primo v psp to stahnout:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4lph Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 chjo, ja sem se zasek u pantera, toho bosse v marathonu. Kdyz dam kolecko tak tam je jakasi sipka kolem analogu a ja to nikdy netrefim, nemate nejakou radu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hasweb Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 Zasekl jsem se je takovej Black Angel na nějakým sloupě a něco po mně hází. Už má jemom trošičku života je na zemy ale nejde mi dorazit. Jak ho mám killnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 Stoupni si do toho slunečního kruhu a vytas štít.Paku budeš mačkat butony který ti to ukáže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.