Waiet Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 jsem u challanges-jak mam vymenit red orbs za manu? edit/tak nic,uz sem ten Challange udelal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smaik Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 Nevite jaky je nejsilnejsi kombo , sem u challenga 2 a vzdycky me ty potvory dajou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 tak uz jsem to dohral na nejnizsi obtiznost a hraju na dalsi :) sice je to kratka hra ale naprosto graficky uzasna a i herne a skvelej pribeh :) nejvic se mi prostredi libilo asi pod vodou a pak i toho titana v podsveti :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot1 Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 Oˇh vim jak se da hra prodlouzit alespon myslim.Kdyz bojujete proti tomu dedkovi prohrajte a sou dalsi mise. Ale mysllim protoze na podruhe jak sem to hral tak sem vihral a uz to tak nebylo.ne... vždycky, když má zdraví na 50%, přenese se nahoru na sloupy a zabije tě zelenou vlnou... je to tak pokaždý... a neni to dědek, je to převozník do země mrtvých, Cháron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rajtas Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 Dneska sem taky dohrál na Easy a chystám se na další... první hra co jsem dohrál a co mně tak strašně chytla... Super hra... BTW. jě nějaká hra podobná GOW???:bash::) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 samozrejme-serie Prince of Persia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vova Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 cau, sem tedu ferrymana (na ty lodi ve tretim kole) a chci se zeptat jestli de nejak porazit protoze ja ho vzdycky dam nejak do pulky zivotu ale on pak vyleze nahoru posle nejakou vlnu po cely palube tak jestli se tomu de nejak vyhnout. vim ze kdyz ho nezabiju tak hra dal pokracuje ale treba bych dostal neco navic:) ok diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 cau, sem tedu ferrymana (na ty lodi ve tretim kole) a chci se zeptat jestli de nejak porazit protoze ja ho vzdycky dam nejak do pulky zivotu ale on pak vyleze nahoru posle nejakou vlnu po cely palube tak jestli se tomu de nejak vyhnout. vim ze kdyz ho nezabiju tak hra dal pokracuje ale treba bych dostal neco navic:)ne nedá......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rajtas Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 cau, sem tedu ferrymana (na ty lodi ve tretim kole) a chci se zeptat jestli de nejak porazit protoze ja ho vzdycky dam nejak do pulky zivotu ale on pak vyleze nahoru posle nejakou vlnu po cely palube tak jestli se tomu de nejak vyhnout. vim ze kdyz ho nezabiju tak hra dal pokracuje ale treba bych dostal neco navic:) Nedá... kopnetě to do nějakýho "žaláře" a z toho se vybojuješ ven a pak když se dostaneš znova na loď znova tak ho už zabiješ...(nič ty sloupky na kterejch stojí) Sry..nedočet sem to.... Pls delete;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JamesRamone Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 tak musi mříct že tohleto mě dost chytlo...taky sme se na to strašně těšil:D ten "dědek" cháron na tý lodi dopad docela nepříjemně no...musim říct že sem se chvílema u tý hry nasmál dost:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 te buh-uz mam za sebou 4challanges,to jsou nervy:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jekyll Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 ahoj, nějakej typ jak nejlíp zabít tu poslední mrchu na konci hry, uberu jí vždycky tak jen čtvrt života a je po mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diskomuz Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 Tak jsem to taky teďka dopařil :D Fakt nářez, takhle jsem se dobře nepobavil. Nejvíc mě na tom nadlcho prostředí a příběh...fakt super :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mobaiii Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 Nevite jaky je nejsilnejsi kombo , sem u challenga 2 a vzdycky me ty potvory dajou. Idealni je podle me nechat si pest a vzdycky akorat drzet trojuhelnik dokud nevyskoci, pak left+ctverecek a bum.Furt dokola a jenom se joyem natacet na nepratele...tak jsem to aspon udelal ja a trvalo to ani ne minutu 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cermi Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 čau zaseknul jsem se v chrámu kde je athena v místnosti kde jsou po stranách dvě sochy který zasunu do zdi a ta se pak dá vytáhnout a po ní vyskákat nahoru kde je socha koně a dveře kde jsou orby. nevim kam dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 Tak jsem u posledniho bosse a musim rict ze je to peckova hra.. akorat tech bitek by mohlo bejt vice.. je tam moc volnejch pasazi, kdy se jen chodi prazdnejma chodbama.. Ale jinak supr vec.. Jeste skoda ze je to tak kratka - ostatne jako vsechny hry pro PSP.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomikcz24 Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 jsem na louce, po ktere chodi duchove, kteri neutoci.. predtim tu pobihali i nejaci certi s mecema ale uz tu jsou jen duchove, ktere muzu zabijet a nemuzu se dostat pres pruchod ve kterem je cerveny ksicht.. uz tady ty duchy zabijim dobrou pulhodinku, tak mi to zacina byt divne. da se neco udelat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Still Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 Best.Není co dodat........Ještě by to chtělo další hry ve stejným enginu:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomikcz24 Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 jsem na louce, po ktere chodi duchove, kteri neutoci.. predtim tu pobihali i nejaci certi s mecema ale uz tu jsou jen duchove, ktere muzu zabijet a nemuzu se dostat pres pruchod ve kterem je cerveny ksicht.. uz tady ty duchy zabijim dobrou pulhodinku, tak mi to zacina byt divne. da se neco udelat? poradte mi prosim nekdo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
altt Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 No najprv by si mal pozabijat tych duchov a to stlacenim O (gulky)..tym sa ti vratia vsetky schopnosti..pak pozabijas tych certov a otvori sa ten priechod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DcDusa Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 potreboval bych poradit nevim jak dal sem tady edit:(muzu pridat vetsi screen) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 A ja bych zase potreboval hlp s tim poslednim bossem, uz ma jen par zivotu a stale na me posila 3 ruzna kouzla - takovej zelenej laser, zelena sra*ka co na me pada z nebe vsude kam slapnu a takovy zeleno-elektricky koule, ktery zkouseim posilat proti ni (nic jineho delat nemohu, uz nemam manu a stoji na tom sutru, takze na ni nemuzu) a kdyz uz jsem ji tim dorazil, tak spadla k zemi, byla v zelenym kruhu a zase se dobila a tak porad dokola.. Jak ji zabit? Na co je ten zlutej kruh uprostred? Kdyz do nej vstoupim a dam stit (Lko), tak vypalim nejakej bilej paprsek - ale nemuzu ho nikam namirit, vystreli uplne mimo, takze ji vuebc neublizi.. Plz HLP, diky! ad. k tem duchum, presne jak rika altt, zabit jich par koleckem, pak ziskas mece ve verzi 1, pak zabiejs par normalnich vojaku, pak zase par duchu a jakmile vzdy jich par zabijes, ziskat zase nejakou schopnost co jsi vratil do toho stromu.. a az je VSECHNY vyvrazdis, zmizi to cerveny a budes moct jit dal.. EDIT: to DcDusa -> musis ten stred pritahnout k sobe, jakmile bude vytazenej, tak rychle nez se zasune, delej kotouly k boku toho utvary a tam je dira a tou se prekutalis na druhou stranu mistnosti.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 potreboval bych poradit nevim jak dal sem tady edit:(muzu pridat vetsi screen) CHJO JE TO TU X KRAT POPSANE!!! KOUKNI O PAR STRANEK DOZADU A ZJISTIS ZE MAS JIT DOLEVA A DOLE V TOM KVARU JE JAKOBY DIRA A DO TE VLEZES! ;) Anonym az bude na zemi a bude se dobijet tak vlez do toho ohniveho kruhu :)..a pak mackas kolecko...a ono to vystreli paprsek svetla 8-)...a to je vse...pak nasleduje in game animace a tim to skonci :)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomikcz24 Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 mno to jsem prave uz udelal.. asi jsem narazil na nejaky bug ve hre.. normalni vojaky jsem vsechny pozabijel uz se mi objevuji jen ti bili duchove, kteri neutoci a pruchod mam stale zablokovany.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 mno to jsem prave uz udelal.. asi jsem narazil na nejaky bug ve hre.. normalni vojaky jsem vsechny pozabijel uz se mi objevuji jen ti bili duchove, kteri neutoci a pruchod mam stale zablokovany.. Tak to je divny, pokud pozabijis vsechny duchy a vsechny vojaky a stale se generuji novy duchove, tak to opravdu asi bude nejaka chyba.. Protoze jakmile ty duchy vyvrazdis, tak by se to melo otevrit a nemeli by se porad genetovat novy.. To Ski, diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.