LukDM Odesláno Duben 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2007 to já bohužel nedohrál ani jeden díl protože sem měl oba dva zrovna vadný a na určitým místě se zasekli,ale kdyby mi někdo chtěl třeba pujčit funkční dvd5 rip tak se zlobit nebudu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Duben 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2007 to já bohužel nedohrál ani jeden díl protože sem měl oba dva zrovna vadný a na určitým místě se zasekli,ale kdyby mi někdo chtěl třeba pujčit funkční dvd5 rip tak se zlobit nebudu :D To se mi take stalo, ale pak jsem si stahnul z gamestorrents.com a to slo v pohode.....klidne bych ti to dal ale PS2 uz je nekde ani nevim kde u nekoho ciziho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanDanDan Odesláno Duben 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2007 To se mi take stalo, ale pak jsem si stahnul z gamestorrents.com a to slo v pohode.....klidne bych ti to dal ale PS2 uz je nekde ani nevim kde u nekoho cizihocoze tak to je husty ja sem si stahnul z gametorrents.com GoW 2 na PS2 a neslo to extrahnout(proste vadny) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2007 To se mi take stalo, ale pak jsem si stahnul z gamestorrents.com a to slo v pohode.....klidne bych ti to dal ale PS2 uz je nekde ani nevim kde u nekoho ciziho tak sem se tam koukal a je tam bohužel jen gow 2 a u toho si chci už počkat na pal verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Duben 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2007 to já bohužel nedohrál ani jeden díl protože sem měl oba dva zrovna vadný a na určitým místě se zasekli,ale kdyby mi někdo chtěl třeba pujčit funkční dvd5 rip tak se zlobit nebudu :DKdyby jste hráli jen originály,tak si ušetříte TYTO problémy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2007 Kdyby jste hráli jen originály,tak si ušetříte TYTO problémy. chlape já bych i tuhle hru rád (jednička stojí pár stovek),ale moje very very old ps2 nečte dvd9 :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Duben 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2007 dpc...tahle hra vypada dobre jak svin...god of war je jedna z her kterou bych si zahral kdybych mel ps2...no ted si to zahraju na psp...sakra tenhle podzim bude na hry stedrej...god of war, novej wipeout,asi umru blahem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Květen 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 Tak tohle uz je aj na mna moc.... http://pspupdates.qj.net/New-God-of-War-pictures-of-mayhem-and-destruction-YAY-/pg/49/aid/91129 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Květen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 Tak tohle uz je aj na mna moc.... http://pspupdates.qj.net/New-God-of-War-pictures-of-mayhem-and-destruction-YAY-/pg/49/aid/91129 I WANT GOD OF WAR!!!!!:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iNasko Odesláno Květen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 hej divej te vo mi to napsalo na jejich strance: Congratulations Nasko, you have been added to receive a free God of War: Chains of Olympus "Special Edition" UMD™ demo. The free demo will be sent to your address by mail. maji mi ho poslat na e-mail Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Květen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 hej divej te vo mi to napsalo na jejich strance:Congratulations Nasko, you have been added to receive a free God of War: Chains of Olympus "Special Edition" UMD™ demo. The free demo will be sent to your address by mail. maji mi ho poslat na e-mail Do CR ti to bohuzel neposlou :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iNasko Odesláno Květen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 hej skoda....evilsta to bude mit ze jo......jeho bracha mu to posle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Květen 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 hej skoda....evilsta to bude mit ze jo......jeho bracha mu to posleLOL? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iNasko Odesláno Květen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 ALE JO ON ME RIKAL ZE JEEHO BRACHA BYDLI V united state of amerika(usa)tak on napise braskovu adresu a jeho braska to dostane a a ten to posle svymu braskovi evilstovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Květen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 heeeej jako tahle gameska bude tezce luxusni :-P uz se tesim,skoda jen ze je to tak za dlouho ale do ty doby taky vyjde zase neco dobryho na cem se do ty doby zabavim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Smoke Odesláno Květen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 To jo, já jsem momentálně zažranej do Daxtera a do 300... 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Květen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 hej divej te vo mi to napsalo na jejich strance:Congratulations Nasko, you have been added to receive a free God of War: Chains of Olympus "Special Edition" UMD™ demo. The free demo will be sent to your address by mail. maji mi ho poslat na e-mail v tomto pripade znamena MAIL postova schranka... nie e-mail... vsak je to UMD! :lol: inak toto bude pecka uz sa tesim! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Květen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 ty vole ja se poseru to bude drtitcka nastastie mam nahradne tlacitka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Květen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 vsak on nekdo udela iso az to rozeslou...stejne to bylo i u ratcheta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Květen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 Tak tohle uz je aj na mna moc.... http://pspupdates.qj.net/New-God-of-War-pictures-of-mayhem-and-destruction-YAY-/pg/49/aid/91129 to si asi spletli a dali tam obrázky z ps2 verze,že? .....:wohow::wohow::wohow: lol,v komentářích na qj někdo píše že ho ty obrázky zklamali že prej ve videu mu to přišlo lepší. to si asi moc nezahraje když je slepej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Květen 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 to si asi spletli a dali tam obrázky z ps2 verze,že? .....:wohow::wohow::wohow:lol,v komentářích na qj někdo píše že ho ty obrázky zklamali že prej ve videu mu to přišlo lepší. to si asi moc nezahraje když je slepej! Presne tak :) obrazky vyzera este lepsie ako video!! a to je uz co povedat... nieco ohromne... naozaj asi jedna z najlepsich hier na PSP... a ta grafika... nieco neskutocne... pokial ma hra chyti, tak si urcite kupim UMDcko... tato hra si to zasluzi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iNasko Odesláno Květen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 me sa naozaj ta hra hra paci.....bracho....umd sa vela zaslouzi kupit ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Květen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 Presne tak :) obrazky vyzera este lepsie ako video!! a to je uz co povedat... nieco ohromne... naozaj asi jedna z najlepsich hier na PSP... a ta grafika... nieco neskutocne... pokial ma hra chyti, tak si urcite kupim UMDcko... tato hra si to zasluzi... Toto sem tusil uz pred 2 mesici (PS2 verze udelaly sve).......8) Ted je v dohlednu killer-titul Driver 76, upreme pozornost momentalne na nej:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Květen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 huuuustyyyy ja jsem moc velikej milovnik rpg uz aby to tady bylo skoda ale ze tam neni treba age of ampires 2... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Květen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 toto nie je rpg lol... je to taka adventura kde sa bezhlavo byjete z roznymi potvorami z greckej mytologie ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.