Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 997
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
  LukDM napsal:
to já bohužel nedohrál ani jeden díl protože sem měl oba dva zrovna vadný a na určitým místě se zasekli,ale kdyby mi někdo chtěl třeba pujčit funkční dvd5 rip tak se zlobit nebudu :D

To se mi take stalo, ale pak jsem si stahnul z gamestorrents.com a to slo v pohode.....klidne bych ti to dal ale PS2 uz je nekde ani nevim kde u nekoho ciziho

Odesláno
  nasko napsal:
hej divej te vo mi to napsalo na jejich strance:

Congratulations Nasko, you have been added to receive a free God of War: Chains of Olympus "Special Edition" UMD™ demo. The free demo will be sent to your address by mail.

maji mi ho poslat na e-mail

v tomto pripade znamena MAIL postova schranka... nie e-mail... vsak je to UMD! :lol:

inak toto bude pecka uz sa tesim! :)

Odesláno
  shadow.wizard napsal:
Tak tohle uz je aj na mna moc....

http://pspupdates.qj.net/New-God-of-War-pictures-of-mayhem-and-destruction-YAY-/pg/49/aid/91129

to si asi spletli a dali tam obrázky z ps2 verze,že? .....:wohow::wohow::wohow:

lol,v komentářích na qj někdo píše že ho ty obrázky zklamali že prej ve videu mu to přišlo lepší. to si asi moc nezahraje když je slepej!

Odesláno
  LukDM napsal:
to si asi spletli a dali tam obrázky z ps2 verze,že? .....:wohow::wohow::wohow:

lol,v komentářích na qj někdo píše že ho ty obrázky zklamali že prej ve videu mu to přišlo lepší. to si asi moc nezahraje když je slepej!

Presne tak :) obrazky vyzera este lepsie ako video!! a to je uz co povedat... nieco ohromne... naozaj asi jedna z najlepsich hier na PSP... a ta grafika... nieco neskutocne... pokial ma hra chyti, tak si urcite kupim UMDcko... tato hra si to zasluzi...
Odesláno
  shadow.wizard napsal:
Presne tak :) obrazky vyzera este lepsie ako video!! a to je uz co povedat... nieco ohromne... naozaj asi jedna z najlepsich hier na PSP... a ta grafika... nieco neskutocne... pokial ma hra chyti, tak si urcite kupim UMDcko... tato hra si to zasluzi...

Toto sem tusil uz pred 2 mesici (PS2 verze udelaly sve).......8)

Ted je v dohlednu killer-titul Driver 76, upreme pozornost momentalne na nej:bash:

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu