tomikcz24 Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 tak to byl vazne bug... restartl jsem od posledniho checkpointu a za dve minuty bylo po vsem :) predtim jsem jak blbec vrazdil vic jak pul hodiny duchy, kteri se stale objevovali.. na ciselniku jsem mel pres 700000:) edit: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 tak btw kdo dal nejvic hitu za sebou ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 já jsem se zasekl v tom chrámu, jak tam jsou ty maníci co hážou ty bomby, ty co jsou u mě zabiju, ale jeden je za takovýma železnýma vratama a pořád do mě řeže ani otevřít ty dveře mě nenechá, co s nim :?: :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TimkyToad Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 tak btw kdo dal nejvic hitu za sebou ? :) ja dal 149 no pri 150 mi zamrzne PSP:cry::cry::cry: ... Robi to aj vam ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 já dal 257 combo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 Jeste skoda ze je to tak kratka - ostatne jako vsechny hry pro PSP.. Vazne?Tak dohraj MHF2(MHP2) (mam pres 200hod. a nejsem jeste na konci)... ja mam asi jen 145hitu nectel byste nekdo kratce popsat dej?jedu na RIPU,takze toho moc nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 no ja sem dal kombo neco malo pres stopade a na tu posledni svini se musi tak ze na ni budete vracet ty jeji zeleny koule a pak kdyz spadne az dolu a bude kolem sebe mit tu tmu tak si stoupnete do toho zlutyho kolecka a mackejte kolecko,pak uz jen mackejte cudliky ktery to po vas bude chtit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 tak ja dal 1101 hitu...neverite? muzu vam rict co se napise po dosahnuti 1000teho hitu.. (kazdy 50ty 100ty hit tam je olympic,maniac atd atd...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ecthelion Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 Dohráno, bomba, 10/10 !!! Je nějaká podobná hra ? Vím o Prince of Persia, ale existuje ještě něco ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 pls, poraďte mi, fakt nevim jak dál ... :( btw: piráti z karibiku jsou podobný, ale je to ve srovnání s GoW bída ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 ja to proste otevrel ..chvilku to trva ale da se na to nacasovat ikdyz to potobe hazi...uplne v poho...takovy easy problemy a vy se u toho zaseknete omg.. :D kdyby ste meli problem v chalengu tak ok ale normalne ve hre..lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 čau all jsem asi v druhé misi takové tajemné městečko trošku dál vyjedu takovym kolečkem do dalšího patra a tam na mně vyjedou nejací panáčci co házejí bomby ty zlikviduji a pak je ještě jeden koněv za zamčenou bránou a toho nemůžu zabít ten mně brání v otevření dveří prosím pomozte:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zocel Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 čau all jsem asi v druhé misi takové tajemné městečko trošku dál vyjedu takovym kolečkem do dalšího patra a tam na mně vyjedou nejací panáčci co házejí bomby ty zlikviduji a pak je ještě jeden koněv za zamčenou bránou a toho nemůžu zabít ten mně brání v otevření dveří prosím pomozte:cry: MAm pocit ,ze jsem tam taky na minutku zkysnul.Pokud si pamatuji,tak se kousek vrat,prehod paku a asi budes muset s tim kolecke zajet zase zpet dolua tam najit cestu k borcovi co hazi bomby. Pak se vratis a vpoho otevres dvere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 chapu ze je pro vas jednodusi to napsat a cekat...ale co takle ten topic projit nekolik stranek z5...omejvaj se tu stale ty same zaseky..:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 to je hezký ale než to hledat radši sem napíšu protože mi nejaký borec pomůže než to hledat ja idiot:):bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 hmm to je moc hezlý, podle tebe každej kdo podstivě hledá je idiot? kdyby si tohle řek každej tak to neni forum ale chatbox...:dozey::blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukardo Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 Pls som v Jails of Tartarus, a mam tu zásek,potočím dvomi kolesami,a posune sa mi dole taky stupienok,skočím naň,ale na druhý nemožem ani za nič skočiť,už som to skúšal X-krát a nič,neviete niekdo či mám ešte niečo urobiť,alebo kde je problém,je tu ešte taká ruka,čo sa hýbe,ale neviem či niečo robí,ďakujem za odpoveď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 já jsem hledal tak 20 minut a fakt mě to už nebavilo, navíc to co řekl TwiCe považuju za blbost, neotevřeš to ani kdybys to načasoval sebelíp, stačilo napsat, že to jde obejít, ne :? jestli je to pro tebe takovej problem tak pardon, ale myslim, že to byl od tebe akorát spam :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 já jsem hledal tak 20 minut a fakt mě to už nebavilo, navíc to co řekl TwiCe považuju za blbost, neotevřeš to ani kdybys to načasoval sebelíp, stačilo napsat, že to jde obejít, ne :? jestli je to pro tebe takovej problem tak pardon, ale myslim, že to byl od tebe akorát spam :dozey:hmm tak sem teda blbej no. nebo ze by zazrak? ... ja to neobchazel....a otom kdo spamuje bysme si mohli pokecat..Lukardo vedle je tam natazenej retez po kterym muzes cupitat dal.. Edit: njn :D ale udelal sem to 2x (kdyz sem to hral poprve i podruhe tak sem to tak udelal :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 okay, nechci se s někým hádat, měl si pravdu možná se ti to povedlo, když jsem tam šel já tak mě vždycky trefil, proto se mi zdála jako ptákovina to nějak načasovat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 HELIOS RREFLECT hele ještě se zeptám na jednu věc co jsem tu nenašel jak na vás hází ohen 3 štíty co drží ty bojovníci nevim co s nima nevíte někdo vůbec mi to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 kdyz si prectes co ti tam pisou .....tak to pochopis.... kdyz na tebe vystreli tak zmackni L on ten stit to do sebe nacucne a hodi z5 PS: ty by si nemohl hrat logicky hry :D (neber to ve zlym) ski: ja to mackal jednou a ok (ale dit vysledek je stejnej..takze radsi rapidne spamuj Lko :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 HELIOS RREFLECT hele ještě se zeptám na jednu věc co jsem tu nenašel jak na vás hází ohen 3 štíty co drží ty bojovníci nevim co s nima nevíte někdo vůbec mi to nejde Myslim ze to nestaci jen jednou zmacknout ale musis rapidne mackat Lko ;)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 zapojim se do vasi debaty, staci to zmacknout jen jednou Ski (hodnekrat vyzkouseny:D) ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mili Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 Pls som v Jails of Tartarus, a mam tu zásek,potočím dvomi kolesami,a posune sa mi dole taky stupienok,skočím naň,ale na druhý nemožem ani za nič skočiť,už som to skúšal X-krát a nič,neviete niekdo či mám ešte niečo urobiť,alebo kde je problém,je tu ešte taká ruka,čo sa hýbe,ale neviem či niečo robí,ďakujem za odpoveď tak tam jsem taky a nevim kam dal, skakal jsem to asi 50x a nic ... poradte pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.