TwiCe Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 přečti se moje posty 2stránky z5 a najdes odpoved :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mili Odesláno Březen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2008 přečti se moje posty 2stránky z5 a najdes odpoved :blink: jo dva prispevky zpet jsem nasel kulovy ... ale dik za radu, proste nejsem absolutni jednicka v GoWku jako ty :psp: /// vyreseno, ono se to da vazne skocit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Březen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2008 hele zse se ptám jsem v takovym zníčeným městě tam kde se musí různě přeskakovat přelejzat všude skamenělí lidé tam je když to vše proběhnu takový rozbořený hrádek bo tak něco pak jsou tam zničený schody přes nějakou řeku bo co a neim jak dál co mám udělat prosím pomozte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Březen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2008 hm tak tio je dobrý už to mám vždy když už jsem na konci nápadu a napíšu sem tak na to přijdu hh jinak dik all za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roy.b Odesláno Březen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2008 sakra to si děláte srandu, že ty zelený strážci jdou dát :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamkenzie Odesláno Březen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2008 Mozna me ukamenujete xD ale pro me GoW vicemene zklamanim.Grafika atd.. hezky ale to prostredi po te prvni misi :(( Myslel jsem,ze se to bude porad odehravat ve meste nebo nekde na realnejsi pude nez je peklo atd.... 6,5/10. (Dohrano na GOD) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Březen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2008 realnejsi?si delas srandu ne? God of War-buh valky, je to podle reckejch bohu a ty bys to chtel realnejsi... pro me je to hezka hra s vybornou hratelnosti,ale kratsi. A Prince me prijde duchaplnejsi(vic hadanek) ->8/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dasisek Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 souhlasím s Walet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 tady by se rada lidi mela naucit cist,vcetne tebe "da Sašku", tam je i a ne l! Navic, sklonovani ti asi moc nerika co? tak a konecne sem u final bosse na God a trvalo mi to jen 14hod:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rajtas Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 já zkejsnul u tý zrůdy na tom mostě jak se na ní maj strhnout ty zbytky věží... je to uroveň střední... nevím jak je to přesně ve hře... nechcete mi někdo upnout save co je za tou zrůdkou???:D:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 nebud srac a zabij tu svini...ver mi neni to tak tezky,staci jenom trosku pozorovat co kdy dela a das ji pomerne snadno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 já zkejsnul u tý zrůdy na tom mostě jak se na ní maj strhnout ty zbytky věží...je to uroveň střední... nevím jak je to přesně ve hře... nechcete mi někdo upnout save co je za tou zrůdkou???:D:) Jestli neumis kroutit joystickem dokola tak si lama:lol: jinak se musis vzdycky krýt... L+R...a vzdycky kdyz prestane kousat hlavou tak uderit a pak zase L+R...;):D...tak ti neubere zivot...:D;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FireTuning2 Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 pls zasekl jsem se u takovy blbosti delam to na normal a jsem u takovyho kone(nejdriv jsem musčel posunout 2 sochy a pak vysunout takovy schody a oak jsem prisel k nejakymu konikovy u kteryho je neco na er) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 pls zasekl jsem se u takovy blbosti delam to na normal a jsem u takovyho kone(nejdriv jsem musčel posunout 2 sochy a pak vysunout takovy schody a oak jsem prisel k nejakymu konikovy u kteryho je neco na er) no ael ty musíš jít jak to vysineš tak tam je takovej průchod v levo a v pravo jak to vysuneš tam musíš vejít posunout zase sochy a potom vyskočit v tý druhý místnosti na ten výklenek a tam zmáčknout R a mačkat kolečko pak vyjít z tý místnosti vykákat ke koni a dát kolečko před ním a potom už to zvládneš sám ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filous Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 MAM zasek je to asi prvni mise je to jk mam dat tu mrtvolu na takovy kolo a otevevrou se vrata a pk a kdyz projdu tk tam sou dasli vrata a zas to kolo ale newim jk se mam dostat pres ty dvere potoze kdyz na to slapnu tk se otevrou ale kdyz du pryc ta kse zas zavrou tkze newim jk dal pls poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 MAM zasek je to asi prvni mise je to jk mam dat tu mrtvolu na takovy kolo a otevevrou se vrata a pk a kdyz projdu tk tam sou dasli vrata a zas to kolo ale newim jk se mam dostat pres ty dvere potoze kdyz na to slapnu tk se otevrou ale kdyz du pryc ta kse zas zavrou tkze newim jk dal pls poradte Musis jit jakoby za to telo kde puvodne lezelo ;) (jakoby z obrazovky) a tam je bedna! ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filous Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 jo diky moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 Jestli neumis kroutit joystickem dokola tak si lama:lol: tak to ti musim oponovat, kdyz jsem kroutil u baziliska joistickem poprve tak to vubec neslo...delal jsem to spravne jenze ten joistick nesmis "kroutit" az uplne dokonce...proste nesmis ten joi davat uplne nejvic do strany... pak ti to nepujde, musis s tim kroutit lehce, nesmis hodne do strany (no vysvetlovani mi moc nejde no :roll: :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filous Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 NO ale ta bedan nejde vzit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 Musis tu spravnou :D...musis jit jakoby z obrazovky ven.. a tam je asi uprostred bedna ;) to pujde :)..teda pokud mluvis o bedne :D...a ne o krouceni joyem ;)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filous Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 no tam jk byla ta mrtvola ta uprostred ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filous Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 a uz ji mam diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 no tam jk byla ta mrtvola ta uprostred ne ? tam jak je mrtvola...tam se postav a bez jakoby z obrazovky (joy dolu) a myslim ze dojdes primo k bedne ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsychoCZ Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 já zkejsnul u tý zrůdy na tom mostě jak se na ní maj strhnout ty zbytky věží...je to uroveň střední... nevím jak je to přesně ve hře... nechcete mi někdo upnout save co je za tou zrůdkou???:D:) jen ti poradim jak ji rychleji sundat a neprijit o zivoty,drz se proste vlevo a skakej a sekej ji do jejiho posledniho oka ... vzdy jak se do nej trefis tak si pockej az zacne chrlit ohen a skoc a porad dokola , proste ji musis sekat do jejiho posledneho oka .] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
repa Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 cau, ja mam ted zasek a vubec nevim jak dal a kam jit, sem na takovy louce, kde sem se poprvi setkal s kratosovou dcerou, chodej tu nejaky duchove, ale ja vubec nevim kam mam jit nebo co udelat, stratil sem taky vsechny schopnosti. dik za radu edit: tak uz sem na to prisel staci zabit ty duchy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.