Shifter960 Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 hoj all mám takový zásek sem v takový jeskini kde je připoutaný obr už jsem vysunul takový stupínky ale na ten druhý nejde skočit nevíte jak dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 jde to....musis to skouset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvasimodo Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 Mam uplne stejnej problem!!!! Na prvni stupinek preskocim,ale na druhej uz ne ,a ne doskocit. Poradte jak na to ??!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 vysunuli jste si i ten druhy "plac" ? na kterej skacete? ;)...jinak to jde v klidu jen to otocit! ;)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvasimodo Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 Myslim,ze jo.Jen tam nemuzu doskocit.Na prvni skocim v poho,ale na ten druhej mi to nejde.Ted jsem projizdel tady to forum a melo tento problem vice lidi.Jen jim nikdo poradne nenapsal ,co maj delat.Alespon ja to nikde nemuzu najit?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koxxman Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 to se proste skoci.....chce to vychytat ale doskoci tam normalne..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvasimodo Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 Tak diky jdu to jeste prubnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murphy Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 musis macknout este skok hned po tom jak jakoby zacnes uz padat ,no proste de to skocit normalne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 Dohrano, skvela hra od zacatku do konce. Oproti GoW I+II sice zadny monumentalni souboj (viz Golem na zacatku dvojky), ale zadna mega vytka to neni. 9,4/10 ;) ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvasimodo Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 Tak to balim,proste to neskocim.Uz to delam pres pul hodky a nic.No nic,jestli nekdo po tom skoku mate save,tak ho sem prosim dejte.Jinak super hra,az na to ,ze me ted rozhodila sandal.Div jsem u toho skakani nerozdrtil krizek na PSPcku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 jo dobrý už včera večer jsem to skočil a dnes ráno asi dohrál můžu se zeoptat když zabijetu tu babu jak na vás hází koule dělá kolem vás výbuchy a svítí jakoby takovym laserem a vy jí zabijete tim slunečnim svitem štítem že ano jak na vás de ten obr to už je konec ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milux Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 jo dobrý už včera večer jsem to skočil a dnes ráno asi dohrál můžu se zeoptat když zabijetu tu babu jak na vás hází koule dělá kolem vás výbuchy a svítí jakoby takovym laserem a vy jí zabijete tim slunečnim svitem štítem že ano jak na vás de ten obr to už je konec ? asi ano protoze ja jsem ju zabil tim svetleem a potom jakesi videa a hodilo me to do menu, jestli je teda tak kratka tak to je hra na max 4 hodiny hraní :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvasimodo Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 Tak a je to.V 1.30 rano jsem to konecne skocil.Byl to porod.Hned rano jsem se na to vrhnul znovu,a k nevire jsem vyklepnul i babu s kridlama .A je to konec. Pise mi to cas 6:30:19.Az na ten zasek na tom preskoku,super hra. Proste bomba hra . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FireTuning2 Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 hele kde je ta slibena minihra.Ve 14hodin jsem tu hru stahl a v 20 jsem ji dohral a nic.To bylo sami videa ze se tam bude soulozit a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4Touch Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 Ta minihra byla hned někde na začátku, myslim u 1. savu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 jo byla u toho velkýho persiana jak tam byly ty cely ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubi Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 ahoj...dostal jsem se někam,kde se potřebuju potopit,ale za boha nemůžu přijít na to jak....:( poradí mi někdo hra je super a totálně jsem se u nmí zaseknul a když nemůžu hrát,tak mě svrbí prsty...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 ahoj...dostal jsem se někam,kde se potřebuju potopit,ale za boha nemůžu přijít na to jak....:( poradí mi někdohra je super a totálně jsem se u nmí zaseknul a když nemůžu hrát,tak mě svrbí prsty...:) mám pocit že to byla kombinace L+[] ale nesjem si jistej myslím a pak tam musíš najít průchod ten je tam dál v levo v zádu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J-KOB Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 Zde můj finální save. Hra na God Mode (Very Hard) lehce přes 2 a půl hodiny :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsychoCZ Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 Zde můj finální save. Hra na God Mode (Very Hard) lehce přes 2 a půl hodiny :bash: sry za mensi offtopic ale na tvem obrazku sem si neceho vsiml, ty mas hru flOw? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J-KOB Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 sry za mensi offtopic ale na tvem obrazku sem si neceho vsiml, ty mas hru flOw? Ano, za osm dolaru z US PSN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TyraniusXf_M00N Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 Tak kluci hru sem mnel hotovou a dnes sem si chtel projit savy a zahrat si este jednou to nej ...a ...zjistim ze po vcerejsi zvysovani fmw za 3.51 m33 na 3.51 m33-2 na 3.71 m33-4 mne to hazi data is coruptied , nema nekdo savy na 3.71 m33 s dohranou hrou na NORMAL ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsychoCZ Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 Ano, za osm dolaru z US PSN. to mas normalne na karte? nejde to uploadnout jako ze bys tu hodil topic? hodne lidi by ti bylo vdecnych... BTW nevim jestli to jde tak me nekritizujte ;D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvasimodo Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 No jasne udelej UMD Dump toho flOw a pak nam to sem dej. Nebud labut,prece. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZodiacCZ Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 no kdyby to šlo, tak pošlu points, tak pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.