Pida SuXxX Odesláno Květen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2008 Potřebuju poradit zabil jsem ty 2 týpky jak mají ty štíty a ted nevim kam jít ? Hledal jsem to tu,ale je tu tolik stránek,že to tu už ani nejde prohledat celý pokud někdo víte co s tim poradte mi díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 hele tam je tech typku vic kde presne sou je to ta mistnost kde jezdijou sekacky nebo u takovy brany? nebo úplně někde jinde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pida SuXxX Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 Myslel jsem u tý velký brány,ale zjistil jsem,že se dá jít zpátky... :-) Jinak díkes EDIT: A jak mám zabít tu ženskou s těma křídlama v takový tý vysoký věži ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pida SuXxX Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 Poradte mi pls někdo jak mám porazit tu ženskou s křídlama v tý věži ? Já už to dělám 2 den v kuse a pořád mi to nejde.... neuberu jí ani třičtvrtě života... Je lepší na ní použít tu ruku a nebo radši ty meče ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k3nNy Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 Musis odrazet stitem ty zeleny koule co na tebe haze a kdyz spadne tak na ni odrazit zase stitem svetlo z toho kruhu uprostred a pak mackak co ti to napise :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pida SuXxX Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 Zelený koule ?? Ty má snad ten Cháron nebo jak se jmenuje ten dedek na lodi,ale toho nemyslim,mám namysli tu ženskou s křídlama v té věži.... nevšiml jsem si,že by měla zelené koule,akorát na mě občas hodí kus země :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Květen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2008 Zelený koule ?? Ty má snad ten Cháron nebo jak se jmenuje ten dedek na lodi,ale toho nemyslim,mám namysli tu ženskou s křídlama v té věži.... nevšiml jsem si,že by měla zelené koule,akorát na mě občas hodí kus země :-D OK, vcera jsem to udelal takze rad pomuzu......je to vlastne na nekolik casti: 1/3 - je s tebou v kruhu a hazi na tebe kusy zeme - normalne ji mlat hlava nehlava, ja mel ruku na max a pouzival L+trojuhelnik. Pred kusama zeme uhybas skokama (L+R+pad) 2/3 - v pulce zivota vyleze na ty 3 sloupy vpravo a zacne na tebe hazet zelene koule a postupne pak i zelene svetlo a delat diry v zemi (postupne prelejza z jednoho na druhy) - koule - musis odrazet stitem - pred narazem zmacknes L (tim ji ho posles zpet - obcas ho posle hned znovu, tak to chce chvili cviku) - diry - musis se uhybat - behem ci L+R+pad - paprsek - proste uhybat - me pomohlo skakani 2x X Vzdy po par zasazich spadne a zustane viset na kridlech na sloupu a muzes ji chvili mlatit - dobry je pouzit v ten moment treba svetelne kouzlo od Charona (L+O) Tohle vse opakujes nez nastane 3/3. 3/3 - az ji skoro dorazis spadne uplne dolu do kruhu a pak musis do svetelneho kruhu a pouzit stit na paprsek + pak mackani O...podle toho co napise hra. Mimochodem, behem souboje jeste probehne bitka s Atlasem, kde jen mackas co ti napise hra (proste klasicky souboj s bossem). Tak, tot vse.pak uz te ceka jen zaslouzene zaverecne video :) a pokud mas chut, souboje v challenge v treasures. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marťula Odesláno Květen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2008 Lidi poraďte! Když jsem v tom žaláři, tak se dostanu do takový části, kde jsou obrovský řetězi a je tam připoutanej takovej chlapík. A když všema tyčema otočim, tak se tam pohybují nějaký jakoby stupadla, ale nemůžu doskočit z jednoho na druhý stupadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Květen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2008 musiš byt na kraji...a davat 2x X a vymerit to a neboj jde to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Květen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2008 Ahoj lidi, už se to někumu povedlo dohrát na God obtížnost (very hard)? Já jsem u závěrečného souboje a nemůžu to dát, už jste to tu někdo dal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Květen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2008 já teda zrovna ne protože už mě to nebavi...ale dost lidi to dopařilo na god mod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Květen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2008 já teda zrovna ne protože už mě to nebavi...ale dost lidi to dopařilo na god mod Za 6 hodin na God jak nic ... Ale po třetí to dohrávat nebudu , NEVER MIND ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMANVECERA Odesláno Květen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2008 Ahooj Jsem U Toho Obra Nebo Co To Je A Nevim Jak Ma Skocit Na Tu Druhou Plosinu Proste To Nejde Dik Za Pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Warp Odesláno Květen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2008 Ahooj Jsem U Toho Obra Nebo Co To Je A Nevim Jak Ma Skocit Na Tu Druhou Plosinu Proste To Nejde Dik Za Pomoc Jak bylo receno vyse. Musis skocit double jump tzn. 2x skok. Nacasovani toho druheho skoku ve vzduchu je klicem k uspechu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dinoX Odesláno Květen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2008 Ahoj, jsme na začátku a už jsem se zasekl..:( Trcohu sem to tady prohledával, ale nenašel jsem to tady, takže kdyby to tady bylo tak mě pls omluvte a nasměřujte!;) Takže jsem hned na začátku myslím, že u 3 savu. Je to takové uzavřené "náměstí" a tam zabiju všechny protivníky a pak vezmu mrtvolu, kterou měl v hubě ten "drak" a položím ji na kruhové tlačítko a otevřou se dveře, ael když projdu dál tak jsou tam ty samé dveře, ale já neprojdu protože když nestojím na tom tlačítku tak se dveře zavřou... Víte, někdo jak dál? Pls! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Květen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2008 je tam vzadu na tom prvním taková bedna a tu musis dat na ten rvnikruh a na druhej mrtvolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dinoX Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 No to mě napadlo, že to bude něco s bednou.. A jak ji tam mám donést nebo dotáhnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 DinoX prostě ji Rkem chytíš myslim a dotáhneš :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dinoX Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 Jj, už jsem to udělal, ale nestihl jsme to sem dopsat bo jsem jel na trénink.. Ale dixy všem!;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homad Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 Hej lidi!!! mam problem! sem nekde kousek po tom co obdržím ten specialní štít... sou tam 2 sochy s nejakejma udělátkama a zašoupnu je do těch děr, vyjede mi držák a tim si vytáhnu 2schody ale cesta dál nevede... pls poradte nekdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 musis to vytahnout a z leva obejit je to tady už nejmin 1000 krát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homad Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 Dik moc!!! btw je tu 42 stranek ja projel jen tak zbezne nektery a nenasel tak sory a pís! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThunderQX Odesláno Květen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2008 skoda ze sem se sekl u toho kone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Květen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2008 u jakého zase mg ? :roll:.....jediná složitá pasáž je tam stěma schodama.....pak už nijak extra nepátrej :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Červen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2008 skoda ze sem se sekl u toho kone ty myslis jak mas vytahnout tu zed a pak to obejit :dozey: ja nechapu jak nekdo nemuze dat Gow ja sem na vsechno prisel sam akorat u toho odrazeni sem nevedel jak maji byt postaveny a to mi rekl kamos...:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.