šméčko Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 Jo dobre uz to mam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rossor Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 nevíte jak porazit toho posledního bosse? ta zelená holka s těma křídlama, vona si vlítne na nějakou zed a nemůžu na ni, střílí vždycky dvě zelený koule a pak paprsek a to v takový rychlosti že nestačim na protiútok, nevíte co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 musíš odrážet ty zelený koule(mačkat L) a uhibat tem paprskům...a střílet ty světelný koule...už sem to dlouho nehrál ale tušim že se to dělalo L+[] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rossor Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 musíš odrážet ty zelený koule(mačkat L) a uhibat tem paprskům...a střílet ty světelný koule...už sem to dlouho nehrál ale tušim že se to dělalo L+[] asi máš pravdu ale ona střílí v takový rychlosti že já nestihnu vytvořit světelnou kouly, stihnu se jenom bránit tim štítem, ale to je k ničemu, tou koulí mě stejnak ubere životy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 musiš to mačkat rychle aby si to odrazil...a jinak musíš předtim světlem skákat a v tom házet ty koule ;) vypadá to těžce ale zachvilku ji poražíš...já to na Hard udělal dřív než na Easy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rossor Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 musiš to mačkat rychle aby si to odrazil...a jinak musíš předtim světlem skákat a v tom házet ty koule ;) vypadá to těžce ale zachvilku ji poražíš...já to na Hard udělal dřív než na Easy :D oukej tak já to nějak zkusim, ale při tomhle dostávám záchvaty kdy mám sto chutí rozmlátit pspéčko o zeď, tak doufám že to půjde hladce, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heczkoun Odesláno Leden 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2009 Koupil jsem si GoW.. super hra..jen je bez mauálu. Proto teď trochu tápu a to přikaždém závěrečném bosovi ve chvíli když přijde na namačkání symbolů v takové rychlosti kterou opravdu nedám, jak na to, je na to nějaký klíč nebo je to jen o náhodě. Už jsem celkem zoufalej... Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shax Odesláno Leden 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2009 Hra je to skvělá,o tom není pochyb,jen mě mrzí ta krátká délka..ví se něco o pokračování na PSP?trochu sem ted zaspal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Leden 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2009 Pokud vim tam vývojáří GoW1 přestali dělat hry na PSP, takže zatim se nic neočekává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Staber Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 jj supr hra :) :psp:moje prvni hra na PSP jeste na UMD:)sem u toho sedel od rana do vecera a od vecera do rana :cheesygrin:akorat ten posledni boss mi delal problemy :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*-smertík-* Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 nechci vas sklamat, ale Gow je dobre ale ma to kratky pribeh(a je to tezky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 kratký to teda je....ale těžký se mně to teda nezdá :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 kratký to teda je....ale těžký se mně to teda nezdá :) no na easy je to úplně v pohodě, na hard se to taky dává, ale na God jsem nezahnal ani toho ještěra úplně nazačátku :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 Na God sem se dostal poprvý k Ghost of Sparta.... pak mě to přestalo bavit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 Ahoj pojede mi tato hra plynule na OFW ,když potřebuje 333 mHz a na OFW nemuzete nijak přetaktovat ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 Ahoj pojede mi tato hra plynule na OFW ,když potřebuje 333 mHz a na OFW nemuzete nijak přetaktovat ??? Takt se po spusteni hry zvysi sam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjvaca Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 mam tam ted nakyho bosse nakou bohyni s kridlama a za boha to nemuzu udelat mam u toho rapla jak kokot pls jak to mam udelat ja ji skoro zabiju a ona se zacne regenerovat pak ni dojde mana a sem v pici pls o radu sem zoufalej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogga Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 nevim jestli je to co si mylsim ze je...ae jestli jo tak ona strili->musis to odrazit do ni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjvaca Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 nevim jestli je to co si mylsim ze je...ae jestli jo tak ona strili->musis to odrazit do ni ona jako strili bud koule nebo paprsek neo paprsky ze zeme ae ono to nepomaha :( sem zoufalej s nastvanej....:ziped::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjvaca Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 jo uz sem na to prisel pohoda.... musim jit do toho kruhu kdyz jezi an zemi a poslat paprsek diky moccccc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjvaca Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 pecka dalsi obtiznost ae ta uz se neda skoncil sem an tom moste jak je tam ta prisera dicky me zabije a to delalm uz asi 5x :( PLS jak ji mam zabit tu potvoru kdyz ona me furt kouse a plyve a ja se skoro nestacim uhejbat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Loric Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 me uplne stve ten posledni boss... si se mnou pekne hraje :P to nejde... behem prvnich par vterin mam pulku hp pryc.. pak to chvilku drzim a uberu ji tak 1/4 hp ale pak uz nic.. a uplne nahovno kdyz musim pokazde hledet na to video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duxt Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 Cau lidi zrovna dneska sem si to kupil limitovanou edici hraju to na normal a sekl jsem se u takovych dveri kde mam mrtveho chlapa a sou tam take kostky na ktere si kdycky musim stupnout aby se ty dvere otevreli. Jsou tam 2x dvere a s kostkami, ale na to 1. dám toho mrtveho chlapa a co mam dat na to 2. aby se ty dvere nechali otevrene a ja mohl projit. Je to na zacatku pls poradte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duxt Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 Cau lidi zrovna dneska sem si to kupil limitovanou edici hraju to na normal a sekl jsem se u takovych dveri kde mam mrtveho chlapa a sou tam take kostky na ktere si kdycky musim stupnout aby se ty dvere otevreli. Jsou tam 2x dvere a s kostkami, ale na to 1. dám toho mrtveho chlapa a co mam dat na to 2. aby se ty dvere nechali otevrene a ja mohl projit. Je to na zacatku pls poradte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.