LukDM Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 na první dáš velkej kámen co najdeš napravo u vojáků a na druhý tu mrtvolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duxt Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 na první dáš velkej kámen co najdeš napravo u vojáků a na druhý tu mrtvolu ja sem tam zadny kamen nenasel kde presne je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duxt Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 Diky us to mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Loric Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 tak sem to nakonec dohral.. ve skole sem to dal na 1. pokus :D ale hlavne ze doma nic :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 Ahoj, hraju s ISO .. Tak procesoru 333/166 a hrozne se mi ta hra seka... v nekterych castech kde je vic lidicek je to hrozny.... Je to normlane ?? FW 5.00-M33-4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 Není, pravděpodobně FAKE karta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 no to nevim je to primo od SONY a vsechno ostatni jede uplne normalne, ale je to v CSO, takze mozna velka komprimace. zkusim nekde sehnat v ISO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 no to nevim je to primo od SONY a vsechno ostatni jede uplne normalne, ale je to v CSO, takze mozna velka komprimace. zkusim nekde sehnat v ISO Kdyz je ta hra v .cso, tak se snad ani nemuzes divit nizsi plynulosti u tak narocny hry. Pro dekompresi cso formatu pouzij CSOnDAX nebo UMDgen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 aha sakra to me nenapdalo... uz stahuju ISO :))) Takze jdu prohledat DVD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
synned Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 potreboval bych pomoc, jsem v "misi", ktera se jmenuje The Throne Room, jsou tam dve nejake sochy ktere odsunu a tim se mi vysune takova klika za kterou kdyz taham tak vytahnu zed po ktere pak vyskacu a nahore je socha kone a nevim co mam delat :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 synned to se mi taky stalo: jak vysunes ty schody,tak po leve strane z boku dole u tech schodu je takova mistnost ale musis to stihnout nez se ty schody zase zadelaj a pak uz pokracujes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
synned Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 synned to se mi taky stalo: jak vysunes ty schody,tak po leve strane z boku dole u tech schodu je takova mistnost ale musis to stihnout nez se ty schody zase zadelaj a pak uz pokracujes... diky moc:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StAfo0 Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 Zdarec lidi, sekl jsem se v takové místnosti kde je kůň-Notos a jsou tam 4 sochy a paprsek, kterým mohu otáčet...Jak mám ty sochy rozmístit? Vůbec nwm jak na to...Jestli tak pošlete screen...Díííky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duxt Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 No všechno to mas dat na taky dlazdice a namirit na toho koně pak se ti tom neco automaticky udela a mas to :D Us to hru nemam takze ti snad poradi nekdo jiny lepe :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
husiccz Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 pouzíj stít ketérí paprskem odrazí svetlo thx :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_John_ Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 lidi mam dotaz, jak na konci potkate dceru, mate za ukol mackat kolecko a tim ji odstrkovat... mel sem predtim save a chtel vyzkouset co se stane kdyz kolecko mackat nebudu, ale nechtene jsem ho premaznul na dalsim checkpointu... co se teda stane, kdyz dceru nebudete odstrkovat a nebudete mackat kolecko??? jestli se vubec neco krom game overu stane? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 nestane se nic. bude to porad cekat na to kolecko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ToMa1468623198 Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 já to mam a je to docela mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Esprit Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 OMG já se vždycky zaseknu tam jak vyjede s tema konma ohnivyma pak dojdu jak tam na mne vylezou ty obri no a pak tam jdu nahoru a nahore nwm jak dal :( ja tam vsude lava atd. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_John_ Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 OMG já se vždycky zaseknu tam jak vyjede s tema konma ohnivyma pak dojdu jak tam na mne vylezou ty obri no a pak tam jdu nahoru a nahore nwm jak dal :( ja tam vsude lava atd. :( nejsem si ted jistej, ale podle me musis vysplhat po skale nahoru a pak se prehoupnout na strop a preruckovat to po strope Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Esprit Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 no to jsem udelal pak vylezu tam nahoru jsou takovy obri velci no a pote jdu ete vic nahoru a jsem v prde... vypadat tam jako kdyby tam mel byt most pres lavu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_John_ Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 no to jsem udelal pak vylezu tam nahoru jsou takovy obri velci no a pote jdu ete vic nahoru a jsem v prde... vypadat tam jako kdyby tam mel byt most pres lavu :( pokud vim co myslis, tak tam musis rozbit jednu stenu, musis do ni dat par ran, pak jde vyskocit o patro vejs a za vodopadem tu cervenou reku prelezt po skale... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Esprit Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 Xp.....proste sem tam jak na tebe vylejzaj ptaci ze země a tam jednu stenu sem rozbil vylezla na mne takova swine a pak nwm :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_John_ Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 ptaci a svine na tebe lezou vsude, radsi popis jmeno levelu nebo nevim :) ja jsem se zasek maximalne u toho kone, ale tak na pet minut, ta hra je jednoducha :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 ¨No také jsem se zasekl u toho koně ale přišel jsem na to až po 2 dnech. Hodně lidem se tento problém stal ale už se těším na GoW 2 a grafika i hratelnost suprová !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.