_John_ Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 ¨No také jsem se zasekl u toho koně ale přišel jsem na to až po 2 dnech. Hodně lidem se tento problém stal ale už se těším na GoW 2 a grafika i hratelnost suprová !! tak byl to zasek no, jsem furt myslel ze se ma neco udelat nahore s tim konem, pac u nej svitila tecka, ale to bylo jen kvuli tomu napisu... bylo jasny ze zpatky se v primocary hre vubec nechodi, nebo jen vyjimecne (parkrat se v GoW vracite) takze jsem proste zkoumal ty schody... jenze jako pravak jsem k nima poprve bezel z pravy strany a tam nic... no az pak pozdejc jsem se na to podival z levy :) ty jo ale ted si nejsem jistej jestli jsem se jako srab mrknul do navodu nekde na webu, nebo na to prisel sam :) ale mam pocit ze sem na to prisel sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Esprit Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 jej sem v levelu jak tam je ta lava.......jak te tam privezou ty ohnivy kone no a pak nwm jak dal u tech ptaku co tam vylezaj ! :( jsou tam schody jakoby na druhy breh ale nmz se tam pohnout na druhy breh :( pls poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Esprit Odesláno Duben 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 prosím poradte mi opravdu sem se zasekl ! :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KiRiL Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 Asi trapne, ale jak se zabije ta mrcha s kridly?:) Uz jsem ji nekolikrat "jakoby" zabil, ale pak vzdy obzivne a vyleti na sloup.. Dik predem;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpunkrock Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 Asi trapne, ale jak se zabije ta mrcha s kridly?:) Uz jsem ji nekolikrat "jakoby" zabil, ale pak vzdy obzivne a vyleti na sloup.. Dik predem;) skus sa mrknut na toto video mal by si to robit takto.... http://www.youtube.com/watch?v=vcIapnAkEEo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KiRiL Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 xpunkrock- dekuju!!! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Esprit Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 Nevite jak tady dal http://www.videogamer.com/psp/god_of_war_chains_of_olympus/screenshot-113.html jsem v takove oblasti jak na mne lezou ptaci xP ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 přeskočit na protější stěnu tuším... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonic Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 Cuss mam problem (jsem lama no co už) kdyz hraju got of war a treba po 20minutach to vypnu a potom znovu zapnu hraju zase od zacatku jak se v tedle hre uklada?????:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 ahoj, uklada se to v miste kde je takovy jak kdyby paprsek slunce tam jdes a nabidne ti to save :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 GoWko 4ever game! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonic Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Cus prosim jak mam zabit tu blbou carodejku s tim zelenym dratem..Dycky ji uberu do pulky a ona skoci na takovej nesmysl kde sou 3sloupy dycky jeden rozbiju rukavicou ale ona si tam doplni zivoty a ja uz nemam skoro nic..Jak na ni??? prosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tata Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 sem dalsi z rady tech co nevi co dal a zadam starsi a schopnejsi o pomoc de oto ze nevim co dal necekane ale hraju to asi 2 hodiny a tak jeste enjsem tak skusenej sem v oblasti kdy se zamnou zavrou dvere ja zasunu dve sochy do zdi vytahnu nejake 2 schody co se zasouvaji vyskacu po nich ke konovi a tam si neco prectu a to je vse co vim pls tak nekdo ochotnej mi rict co dal :cry::psp: uz sem nato prisel sory za spam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 jak se ti vysunou schody, tak zleva lech schodu se da prolezt za ty schody ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbox360man Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 Sonic : Myslis na ty lodi ???? Vzdy podsekni tri sloupy (po jednom jak pises ) a je to ne ?? a ten zivot : hlavne se musis skakat a uhybat se vzdy jeho utokum a potom hned zautocit kombem a dam vzdy to kombo s plamenem jak ho takto porazil pokat ti to nako pomuze .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonic Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 Cau jakze ju mam zabit???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 Nevite jak tady dal http://www.videogamer.com/psp/god_of_war_chains_of_olympus/screenshot-113.html jsem v takove oblasti jak na mne lezou ptaci xP ! Musis prelezt po zdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavouk28 Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 kluci asi jsem absolutni blb ale zasekl jsem se hned na zacatku..mam otocit kolem a otevrit dvere a pak k nim dobehnout a projit.. nikdy to nestihnu :( kde je chyba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 Cti co hra radi...musis zmacknout L+R a analog dopredu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 Fajna hra tohle:)uz nekolikrat dohrano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 Panstvo, potřebuju helpa. Zasekl jsem se někde u Hádese. Je to přesněji tady tahle místnost http://guides.ign.com/guides/886122/page_27.html. Je to taková skoro aréna, vyskočil tam minotaurus plus 4 lučišníci, pak další minotaurus (po killnutí prvního) a další 4 lučišníci. Je tam save point a vím, že jsem u toho save pointu proboural zeď. Tam byla taková "římsa", na jejímž konci byla bedna, co obsahovala ty červené blbce. A teď nevím, jak dál. Ten návod říká, že je tam ještě jedna místnost, která se dá probourat, bohužel tu první jsem proboural náhodou a teď nevím, jak tu druhou poznám. Nevím, jak dál. Říká to taky, že je to "někde vzadu napravo", ale nic jsem tam nenašel. Jak dál prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netw0r Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 endhalf...po zabiti minotauru vyjdes po schodech nahoru tam je ten savepoint a zed kterou rozbijes, pak pujdes dal a prejdes po rimse na druhou stranu tam zase rozbijes zed/to poznas je takova promackla/prehodis paku,slezes dolu do otevrenych dveri :) EDIT:tady sem nasel jeste video kdyby si to z meho vykladu nepochopil :D jinak super hra mam dohrano na vsechny obtiznosti :)..skoda ze je tak kratka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 Děkuju :).už mám taky dohráno, ze začátku mě ta hra příliš nechytla, ale je skvělá :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netw0r Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 endhalf ... to zkus na obtiznost GOD :) ... jestly si to hral na tu nejlehci tak to dohrajes hned :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 já ty těžké obtížnosti příliš nerad :-). Mám radost z toho, že jsem jí dohrál (ale je pravda, že jsem jí hrál asi jen 2-3 dny vždy nějakou chvilku) a pokud někam pojedu, tak až tam si to rozehraju na těžší :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.