Tripe Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 zdar lidi, nevite nejaky cheaty na tuhle hru? mam uz ji nekolikrat dohranou tak bych si chtel zablbnout ale cheaty co jsem nasel tak mi nefungujou... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 Tak sem se zasekla zde a neumím přeskočit ... please help, co mám mačkat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 jestly je to to co si myslim tak musis v okoli najit paky a prehodit a ony se ty plosiny nastavi ze je pak preskocis EDIT: mozna to mas uz...vyskousej 2x krizek zmacknout on pak vyskoci vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 jj, dvě páky jsem otočila a skáču jak das a furt je něco blbě. Nahoře jsem rozbouchla řetěz, ale stejně to nešlo. Už ste to tu hráli někdo i íckrát, tak doufám, že někdo pomůže ... je blbý, že se zatím nehnu dál. Jinak je to fakt super hra a dost zábavná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 müsíš 2x zmáčknout křížek,ale rychle zasebou jinak to nedáš a rozběhni se pořádně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 Tak hoši !!! už sem to skočila asi na stý pokus, ale konečně sem se dostala dál. Uf Jdu mlátit další monstra :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0520537547 Odesláno Červenec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2009 hao106hao105hao104hao103hao102 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S_Adam Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 Ja sem teda hned na začátku zabiju toho Peršana s tim velkým mečem a pak tam jsou dvě děvky jenže když jdu do nich tak mačkám tlačítka a najednou se mi tam objeví šipka ktera jde dolů a já nevím co dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boochwee Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 musis podle smeru te sipky jet analogem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Need4s Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 Mám takovy problém s bossem. Jsem v misi Docksf Sharon a nevim jak mam porazit Sharona. Mlátim ho až má polovinu života potom vyskočí na řísmu a dobíjí si životy a když si je dobije tak vystřelí z podpalubí nejakej divnej plamen a já chcípnu. Pls poradte jak ho porazit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot1 Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 Stojí pa plošině, kterou podpíraj sloupy, ze kterejch se uzdravuje... tak ty rozmlať a divnej plamen přeskoč, pokud si správně pamatuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Need4s Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 Jak je mam rozmlatit, nejakym speciálním tlačítkem nebo normálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palos Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 Jak je mam rozmlatit, nejakym speciálním tlačítkem nebo normálně musíš tou kamennou pěstí jinak to nerozmlátíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Need4s Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 musíš tou kamennou pěstí jinak to nerozmlátíš A jak se dela kamenna pěst????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 A jak se dela kamenna pěst????? dej sipku dolu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Need4s Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 dej sipku dolu :) Jenom samotnou šipku nebo i s jiným tlačítkem????? Blby otázky já vim, ale nerozumim tomu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palos Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 Jenom samotnou šipku nebo i s jiným tlačítkem?????Blby otázky já vim, ale nerozumim tomu. sipkou dolu si vymeni zbran a uz ji mas proste na ruce a tim do toho bouchnes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 jj rozmlať mu ty sloupy a dej mu přes držku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Impresion33 Odesláno Červenec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 cau zasek sem se v jedne casti hm je tam jak se tam hodne otacej ty blbosti a presekavaj retezi a tim jak to otacite se porad snizujou takovy kruhy bo co to je po kterych musite vyskakat na druhou stranu:psp::psp::psp::psp: newim jestli bduete vedet ale uz si newim rady uz to lustim tak 2 hodiny ael jedna otaciva blbost je porad v zemi a nevim jak to udelat aby vyjela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 jestli vim co myslis tak do ty otacny blbosti co je pod kamenem bouchni kamenou pesti (sipka dolu vymena zbrane) nemohl bys poslat screen ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Impresion33 Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 jestli vim co myslis tak do ty otacny blbosti co je pod kamenem bouchni kamenou pesti (sipka dolu vymena zbrane) nemohl bys poslat screen ? no ja uz mam obe ty kktiny asi dany dole:psp: ale nejde to preskocit ani za hovnno zkousel sem to tak 15X a vubec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 fakt netusim kde si nemuzes to vyfotit staci na mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eridan Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 Jestli s tim bossem bojuješ poprvý, tak Diovu rukavici ještě nemáš - dostaneš jí později. V tom případě se musíš nechat zabít, ale hra tim pro tebe nekončí, strážce podsvětí tě akorát hodí kamsi do ňákejch kobek, odkud můžeš pokračovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Impresion33 Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 fakt netusim kde si nemuzes to vyfotit staci na mobilu jdi na stranku 62 tam je ten screen:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonic Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 hele jak mym zabit tu marku co ma kridla???uberu ji na pulku a pak na me posle toho obra toho predelam tema retezemam a ona pak skace na 3 sloupecj a posila na me takovy zelen cosi ze vzduhu a ja nevim jak ji zabit nejak pomocu stitu ale nevim jak prosim poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.