DarkTemplar Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 hele jak mym zabit tu marku co ma kridla???uberu ji na pulku a pak na me posle toho obra toho predelam tema retezemam a ona pak skace na 3 sloupecj a posila na me takovy zelen cosi ze vzduhu a ja nevim jak ji zabit nejak pomocu stitu ale nevim jak prosim poradte Musíš jej tie "gule" odrážať , a keď ju zložíš , tak musíš niekam ísť a mačkať guličku a to je prereže takým lejzrom :D ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonic Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 Uz jsem na to prisel diky moc :) /do uz je jako konec???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 Uz jsem na to prisel diky moc :)/do uz je jako konec???? hafo kratka hra co? :DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonic Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 hafo kratka hra co? :DDD sice krátka ale nejvíc povedena :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oblasek01 Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Jakou podobnou hru by jste doporučily něco na způsob GOD OF WAR CHAINS OF OLYMPUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 SW force unleashed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gigo5 Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 Ja sem se sek na tom poli kde sou ti duchove. kdy se mi ten portal otevre???prosim poradte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
calderap Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 ty duchy musis zabijet...O nebo cim, myslim ze jim urves hlavy nebo co (uz je to hoodne davno co jsem to hral) az je pozabijis, stanes se tim co si byl predtim a portal se otevre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gigo5 Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 Fajna hra tohle:)uz nekolikrat dohrano sem na tom poli kde sou ti duchove.kdy se mi otevre ten portal???uz sem jich zabil asi 1 000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gigo5 Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 no uz sem se tim stal a porad se mi to nechce otevrit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 kdyz uz ses tim teda stal,tim cos byl a nic ti nechybi tak bez nahoru po tech schodech,no a 1000 si jich zabit nemohl ani ve snu,tolik jich tam nebude vzivote ani jednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gigo5 Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 vsadis se????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gigo5 Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 ale tam je ten portal a ten se mi nechce otevrit.a z nuli bodu mam ted 1044506 bodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 chci tu hru kompletně dohrát a už mi zbejvaj jenom challange, ale bohužel jsem se u jednoho sekl, konkrétně u třetího jak mi ubejvají životy... nemáte někdo nějakej tip jak na to? a taky by mě zajímalo kolik tam je potvor jestli už jsem byl blízko konce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boos27 Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 ale tam je ten portal a ten se mi nechce otevrit.a z nuli bodu mam ted 1044506 bodu musis tam uplne vsechny pozabijet a pak se ti to otevre ani jeden nesmi chybet :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 GOW úspěšně dohrán na všechny úrovně + challange!!! Kdyby někdo chtěl save tak stačí říct ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nick1468624594 Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 hodte sem nekdo link na stahnuti (prosim ne ve formatu 7z) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďáblův Žoldák 666 Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Musíš jej tie "gule" odrážať , a keď ju zložíš , tak musíš niekam ísť a mačkať guličku a to je prereže takým lejzrom :D ... To musim dělat něco v tom kruhu,jenže dělám paprsek přes štít a na tu krá** to nesvítí co stim?Jí jinak furt odrážim ty střely vyhejbám se těm sračk** a nic,nemůžu jí ubrat ani skurv***** kus života:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erniee96 Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 super hra mohl bych jí hrát pořád dokola :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanielsQ Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 čus hale pls poradte mi nemuzu udelat takovou vec du do takovy mistnosti dvere se zavrou a sou tam takovy ty vysouvaci schody a kdyz je vytahnu tak se nemuzu dostat dal pls pomocte nekdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 čus hale pls poradte mi nemuzu udelat takovou vec du do takovy mistnosti dvere se zavrou a sou tam takovy ty vysouvaci schody a kdyz je vytahnu tak se nemuzu dostat dal pls pomocte nekdo když vysuneš ty schody tak za nimi je vstup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 vytáhni je ale nechoď nahoru ale do leva tam je průchod do zadu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanielsQ Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 díky uz to mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanielsQ Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 čus a jeste potom tam vyndam ty sochy a dam tam takovej ten lejzr co tam je a nevim co mam delat pls poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamer007 Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Tady máš video návod http://www.gameanyone.com/game/PSP/1012.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.