xDante1986 Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 případný návod na hru najdete zde http://herninavody.cz/psp/god-of-war-chains-of-olympus.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 Tk ted zacinam hrat znova po 5 :D ae ted poprvy na hard jinak porad easy a normal :D tak drzte palce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Květen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2010 Hru jsem si v pátek pořidíl,eště ten den sem ji dohrál. Škoda že není delší ale už to mám rozehraný na další obtížnost. Grafika je nádherná,komba super ale čekal sem že bude víc boju s bosama. Mám otevřenej novej kostým ale nevím kde si ho mám nastavit abych ho měl na sobě,nevíte jak na to ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sh1thalfeR Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 jedna z NEJ her co na PSP vysla... uz se tesim na GoW:Ghost of Sparta :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Červen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2010 Pro mě je tahle hra velkým překvapením a milým :-) Hry tohoto typu mě moc neberou, ale ze zvědavosti jsem to zkusila. A hned jsem byla nadšená z grafiky, která je prostě super. Chytlo mě to snad po minutě hraní. Bude další díl na psp? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papi Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 Potřebuju pomoc jsem v takovym paláci ty sochy dám do těch děr odkud svítí světlo aby jsem mohl vytáhnout ty shody, vyskáču nahoru je tam kůň kterej stojí na zadních nohách, jdu za něj, otevřu ty dveře a seberu to co je v těch dvou bednách a nevim co dál. Když u toho koně zmáčknu kolečko tak mi to napíše : Euros, the East Wind Here rests the spirit of Euros, the East Wind, who sees the path of the Sun Chariot. Nevim co dál pomozte mi prosím. Kdo nepochopil popis tak tady jsou screeny [ATTACH=CONFIG]9139[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9141[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9138[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9142[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9140[/ATTACH] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 na levo je vstup do další místnosti! je to tu asi 100x! Pro mě je tahle hra velkým překvapením a milým :-) Hry tohoto typu mě moc neberou, ale ze zvědavosti jsem to zkusila. A hned jsem byla nadšená z grafiky, která je prostě super. Chytlo mě to snad po minutě hraní. Bude další díl na psp? jj Ghost of Sparta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papi Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 na levo je vstup do další místnosti!je to tu asi 100x! Pošli prosím videjko nebo screen Mam to na PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 podivej se kousek nahoru tam to mas napsany :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 Pošli prosím videjko nebo screen Vytáhneš schody úplně ven a na levo je vstup to najdeš vytáhni to a utíkej na levo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papi Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 Nevim co dál, nastavim to světlo tak aby mířilo do takových dvou sluncí ( na zdi ) pod tim se mi ukáže nějaký kolo mkterý svítí a nevim co dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 http://herninavody.cz/psp/god-of-war-chains-of-olympus.html :google: nechceš sem ještě třeba upnout i save se 100% hrou?! :blink: přemýšlej trochu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bimbo_O Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 Tuhle hru jsem smazal po té co jsem se nemohl dostat dál jen díky tomu, že jsem měl uloženou pozici s malým životem. Tudíž jsem hned po načetení poziice chcípl protože o pár kroků dál na mě čekal boj. Vám se toto nestalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 Po chcípnutí se ti život malinko obnoví, takže když chcípneš třeba 20x tak jedeš s plným životem. edit: nekecej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bimbo_O Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 Ten život se nepřidává : ( nějáké další rady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carl Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 pls poradte sem na lodi a mam porazit nakou smrtku nebo co a furt si doplnuje zivot u zelenyho plamene az si ho doplni tak udela tlakovou vlnu a ždycky chcipnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejvid112 Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 na PS2 mam i god of war 1 i god of war a řeknu vám je to dost dobrá pářka dohrál sem je tak za měsíc ale na PSP sem udělal celou hru za 2 dny xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejvid112 Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 pls poradte sem na lodi a mam porazit nakou smrtku nebo co a furt si doplnuje zivot u zelenyho plamene az si ho doplni tak udela tlakovou vlnu a ždycky chcipnu vzdycky kdyz vylitne nahoru musis seknout do sloupu kterej je podnim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ClaudeRains Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Obtížnost Normal - PT (8:01) Obtížnost Easy - PT (4:15) Je to moc krátké a obtížnost Easy by zvládla cvičená opice :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carl Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 dohrano 4h5min du na těší obtížnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Abe Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 Zdravim vsechny. V GoW: CHoO jsem se neprijemne sekl v kapitole The Falls of Oceanum. Dojdu az k rozborenisti kde je videt vodopad a dal nevim kam. Vracet jsem se take zkousel, ale nic chytreho jem nevymyslel. Mohl by mi nekdo pls poradit. Moc dekuji.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 O niekoľko príspevkov vyššie je odkaz na návod. Skus viac hľadať ako hneť písať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Betyn Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Nejlepší hra na PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.