palos Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 nenene, ja psal ze mu to vymenim nazpet a on ze newi a anonymus na me ze ni vracet nema, klidne si to tema najdete, palos nic nepsal a vraceni... no totiz vcera jsem to dones michalkovi... seho zeptej ze nekecam je pry znicena zakladovka a baterie... kuli tomu jsme psal ze nvm protoze jsem nevedel co stim je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Ale za měsíc si s tím palosi mohl udělat hodně věcí :dozey: Nevím,je to spíše jenom na vaší domluvě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 jo je to o nich... ja uz se do toho nebudu plict,jeste tady budu ja ten spatnej ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palos Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Ale za měsíc si s tím palosi mohl udělat hodně věcí :dozey:Nevím,je to spíše jenom na vaší domluvě. no hele mysli si co chces... valelo se mito na stole v krabicce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokiuh Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Proč jste si teda vy dva dali pozitivní komentáře, když ani jeden nevěděl, jak obchod dopadl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 no hele mysli si co chces... valelo se mito na stole v krabicce lol, válelo se ti to na stole v krabici :D ? tak je to v tom případě tvá vina, že jsi se hned po příchodu zboží neujistil, jestli je vše v pořádku a udělal jsi to až za dva měsíce :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 sorry ale oba dva jste fakt hovádka, to jste se nedomluvili co chcete? A proč to vůbec řešíte takhle přes fórum, tyhle věci si vyřešte po icq, je to vaše věc a vaše blbost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 tenhle obchod mezi vama je celej nejakej divnej:lol:meli jste si vsechno ujasnit hned,kazdejn ste neco udelali spatne,oba na tom mate trochu spiny,ja bych to tady locknul a vy by ste si to meli vyresit pres icq a neresit to tady formou spamu na foru,a ty emossi mu nic neposilej mel to chtit driv a ty palosi se zamysli nad sebou co plodis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 palos uz si hned po tom zakladal svuj topic a tak nak tam psal ze to chce vratit ale Emoss nechtel... vsichni mu radili at si za nim dojede ale bouzel je to asi nakej mladej kluk... ja teda kdyby se mi stalo neco takovyho tak si pro tu vec hned druhej den jedu ;) Prosimte, klidni se. Emoss za nic nemuze. Ze to palos neumi opravit nebo opravu posral.. Proste to kupoval jasne se zavadou a tak je jasne, ze na pozdejsi reklamace neni bran zretel. Obchod je obchod a nic se nemeni.. Tezko pujdes druhy den (sorry, vlastne za 2 mesice) to vratit, ze se ti to nelibi.. Radit palosovi, at si dojde za emossem, muze jen totalni vylizanec. Nikdo z vas nemuze vedet, kdo kde udelal chybu. Jedno je zrejme (uz jsem to psal v tom minulem topicu). Emoss ten iPod koupil od michaalka, kterej mu to prodal s prasklym sklem a tudiz podelanym digitizerem. Jinak iPod jel. K tomu mu michaalek (prese mne) kupoval novy digitizer z ebaye. Ten se emoss snazil (neuspesne) vymenit a pri vymene odesral kabilky od baterky (asi). Posilal mi i fotky, takze jsem to videl. Neni duvod, aby si emoss vymyslel, kdyz mi to psal jeste pred prodejem a dokonce mne zadal, abych mu to opravil. Pak to vymenil s palosem. A ten se to pokousel opravit (vlastne ani ne on, ale nejaky jeho stryc, ci kdo). A ted mi reknete, jak muzete vedet, kde se to odesralo. Mohl to odesrat emoss jeste pred odeslanim uplne stejne, jako palos (sorry, jeho stryc). Takze ted uz v zadnem pripade nelze nic reklamovat. Jak palos dokaze, ze to neodesral on. Takove veci se reklamuji zpravidla hned. Ne az po 2 mesicich nebo az po tom, co se v tom vrtam... Stejne tak stojanek a sluchatka. To si palos mel osefit hned - zvlastni, ze to palos predtim nepsal.. Ze to vytahl az ted. Proste bych to lock a emossovi radim - nic nemen prosimte.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Září 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Prosimte, klidni se. Emoss za nic nemuze. Ze to palos neumi opravit nebo opravu posral.. Proste to kupoval jasne se zavadou a tak je jasne, ze na pozdejsi reklamace neni bran zretel. Obchod je obchod a nic se nemeni.. Tezko pujdes druhy den (sorry, vlastne za 2 mesice) to vratit, ze se ti to nelibi.. Radit palosovi, at si dojde za emossem, muze jen totalni vylizanec. Nikdo z vas nemuze vedet, kdo kde udelal chybu. Jedno je zrejme (uz jsem to psal v tom minulem topicu). Emoss ten iPod koupil od michaalka, kterej mu to prodal s prasklym sklem a tudiz podelanym digitizerem. Jinak iPod jel. K tomu mu michaalek (prese mne) kupoval novy digitizer z ebaye. Ten se emoss snazil (neuspesne) vymenit a pri vymene odesral kabilky od baterky (asi). Posilal mi i fotky, takze jsem to videl. Neni duvod, aby si emoss vymyslel, kdyz mi to psal jeste pred prodejem a dokonce mne zadal, abych mu to opravil. Pak to vymenil s palosem. A ten se to pokousel opravit (vlastne ani ne on, ale nejaky jeho stryc, ci kdo). A ted mi reknete, jak muzete vedet, kde se to odesralo. Mohl to odesrat emoss jeste pred odeslanim uplne stejne, jako palos (sorry, jeho stryc). Takze ted uz v zadnem pripade nelze nic reklamovat. Jak palos dokaze, ze to neodesral on. Takove veci se reklamuji zpravidla hned. Ne az po 2 mesicich nebo az po tom, co se v tom vrtam... Stejne tak stojanek a sluchatka. To si palos mel osefit hned - zvlastni, ze to palos predtim nepsal.. Ze to vytahl az ted. Proste bych to lock a emossovi radim - nic nemen prosimte.. diky nic menit nebudu, prd chvily mi psal ze uz ma zajemce a ze mi da vedet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 je to palosova zasluha emosss za nic nemuže !palos si toho mel vsimnout ze u toho neco nema a nema to davat opravit nakymu amaterovi a nekomu kdo tomu rozumi jako treba michalek vim ze uz to ma u nej ale mel dat hned a ne po mesici! takze navrhuju nic mu nevracet a uz je to jeho a emossse problem at si to vyridej sami po icq nebo face 2face Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palos Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 no dyžtak už když mi přišel ipod tak tam byl kabel připájenej a ipod furt nešel... když mi přišel prostě ipod od emose tak to bylo připájené a dost divně. proč to teda nešlo hned? kabel tam přece byl! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Haháá, si půjdu koupit auto bez motoru a za 2 měsíce ho půjdu vrátit, že mi nejezdí. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Září 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 pls LOCK uz se tady resej hov*a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Pánové, mi přijde divná jedna věc. Proč někdo (emosss) je nejdřív celý hr do výměny displeje, objednává ho z ebay, a když se nepovede napájet drát k baterce - taková maličkost - tak se toho chce najednou zbavit? To je nějaký podělaný drát důvod k tomu, že tu věc dám hnedka pryč? To asi nebyl jen problém s drátem??? Myslete trochu logicky. A emosssi, aby sis nemyslel, že se do tebe nevážím bez příčiny, tak ti řeknu, že jsem pozorně sledoval tehdy ten palosův topic o té vaší výměně. Ty jsi tam přiznal, že jsi kecal o odeslání ipodu. Takže pro mě rozhodně nejsi kladný hrdina příběhu a těžko ti věřit něco dalšího. A ještě jedna důležitá věc - palos to přece kupoval NE jako věc vadnou (s vadou neznámou), ale jako věc s podělaným drátem k baterce. To jen tak na okraj, protože tady někdo psal, že kupoval zajíce v pytli a že si za to může sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Září 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Pánové, mi přijde divná jedna věc. Proč někdo (emosss) je nejdřív celý hr do výměny displeje, objednává ho z ebay, a když se nepovede napájet drát k baterce - taková maličkost - tak se toho chce najednou zbavit? To je nějaký podělaný drát důvod k tomu, že tu věc dám hnedka pryč? To asi nebyl jen problém s drátem??? Myslete trochu logicky.A emosssi, aby sis nemyslel, že se do tebe nevážím bez příčiny, tak ti řeknu, že jsem pozorně sledoval tehdy ten palosův topic o té vaší výměně. Ty jsi tam přiznal, že jsi kecal o odeslání ipodu. Takže pro mě rozhodně nejsi kladný hrdina příběhu a těžko ti věřit něco dalšího. A ještě jedna důležitá věc - palos to přece kupoval NE jako věc vadnou (s vadou neznámou), ale jako věc s podělaným drátem k baterce. To jen tak na okraj, protože tady někdo psal, že kupoval zajíce v pytli a že si za to může sám. takze, tejden sem cekal na ipoda nez mi prisel od michala, mesic sem cekal na sklo( na to mi michal napsal ze to obednal pres anonymuse az dne myhoo zptani takze sme cekal dalsi mesic... kdyby si mel doma stroj 2 mesice se tesil a potom urval zasranej dat. kabel uz by se ti asi prachy do toho hazet nechtelo, za dalsi, absolutne me uz nezajima tvuj koment, nazor, jelikoz palos mi zase psal ze ma snekym domluvenou vymenu, nechapu proc me s tim otravuje... za dalsi nds zpet nedostane, muze si sem prijet a este mu mu neco do ty jeho ulhany tlamky narvu, sme pekne nasranej!!! uz pred 4 prispevkama sem zadal o LOCK tak kde je? neminim tady cist dalsi stupidni komentare. LOCK!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Máš to v ostatní diskuzi, tak se uklidni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Je pravda že, palos mi dal ipoda s tím, že nejde - říkám ok kouknu se na to a uvidíme, hned jak jsem ho otevřel dráty od baterky byli dost špatně přidělaný k desce a deska jaksi dost spálená, ale taky jak říká palos, řekl jsem mu ať mi dá celý balení, co k ipodu má a on řekl, že má jen kabel a ipod .... Rozhodně ale palos věděl, jaký to má vady takže určitě bych nic nevracel ... Ale vím, že ipod je tak akorát už na vyhození, jediný funkční je display a digitizer ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 ja bych to už nevracel všichni maj pravdu mel to chtíít dřív! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Prosimte, klidni se. Emoss za nic nemuze. Ze to palos neumi opravit nebo opravu posral.. Proste to kupoval jasne se zavadou a tak je jasne, ze na pozdejsi reklamace neni bran zretel. Obchod je obchod a nic se nemeni.. Tezko pujdes druhy den (sorry, vlastne za 2 mesice) to vratit, ze se ti to nelibi.. Radit palosovi, at si dojde za emossem, muze jen totalni vylizanec. Nikdo z vas nemuze vedet, kdo kde udelal chybu. Jedno je zrejme (uz jsem to psal v tom minulem topicu). Emoss ten iPod koupil od michaalka, kterej mu to prodal s prasklym sklem a tudiz podelanym digitizerem. Jinak iPod jel. K tomu mu michaalek (prese mne) kupoval novy digitizer z ebaye. Ten se emoss snazil (neuspesne) vymenit a pri vymene odesral kabilky od baterky (asi). Posilal mi i fotky, takze jsem to videl. Neni duvod, aby si emoss vymyslel, kdyz mi to psal jeste pred prodejem a dokonce mne zadal, abych mu to opravil. Pak to vymenil s palosem. A ten se to pokousel opravit (vlastne ani ne on, ale nejaky jeho stryc, ci kdo). A ted mi reknete, jak muzete vedet, kde se to odesralo. Mohl to odesrat emoss jeste pred odeslanim uplne stejne, jako palos (sorry, jeho stryc). Takze ted uz v zadnem pripade nelze nic reklamovat. Jak palos dokaze, ze to neodesral on. Takove veci se reklamuji zpravidla hned. Ne az po 2 mesicich nebo az po tom, co se v tom vrtam... Stejne tak stojanek a sluchatka. To si palos mel osefit hned - zvlastni, ze to palos predtim nepsal.. Ze to vytahl az ted. Proste bych to lock a emossovi radim - nic nemen prosimte.. Ja sem v klidu :D a abych ti pravdu rekl tak je mi to uplne u pr*ele jen sem se zastaval palose protoze sem byl jeden z mala lidi co to snim resili ned po ty vymene v jeho topicu... a ze emossovi neverim ani nos mezi ocima je v tomhle pripade uplne normalni... hlavne by me zajimalo jestli opravdu rekl palosovi o vsech "skrytych vadach" a proste jestli palos vedel co vsechno na tom ipodu nefunguje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palos Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Ja sem v klidu :D a abych ti pravdu rekl tak je mi to uplne u pr*ele jen sem se zastaval palose protoze sem byl jeden z mala lidi co to snim resili ned po ty vymene v jeho topicu... a ze emossovi neverim ani nos mezi ocima je v tomhle pripade uplne normalni... hlavne by me zajimalo jestli opravdu rekl palosovi o vsech "skrytych vadach" a proste jestli palos vedel co vsechno na tom ipodu nefunguje... neřekl, řekl jen o "drátu" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 neřekl, řekl jen o "drátu" tak to vidite tohle je zase plus na stranu palose.... ale jak uz vsichni rekli takhle po dvou mesicich uz asi fakt nic nevyresis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 nejradši mam osobni odber kde zjistite ze je k tomu vsechno a vse funguje for palos a emosss: pokud zadne takoveto problemy uz nechcete pouzivejte osobni odber Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palos Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 nejradši mam osobni odber kde zjistite ze je k tomu vsechno a vse funguje for palos a emosss: pokud zadne takoveto problemy uz nechcete pouzivejte osobni odber stejně bych na místě nepoznal že nefunguje základovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.