Cartman182 Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Zdravím Mám problém se stahováním z czsharu (accout mám) stejné od tud www.rapidzasms.cz , potom z ulozto atd . Stahuje mi to kolem 100kb/s , ale když stahuju ze slunečnice atd tak mi to jede jak má :( . Nevíte čím to je ? a jestli vám stahování jede normálně z těchto serverů? Internet mám 25mb/s... díky za každou odověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PodFuck3r Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 zavolej posktovateli..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Září 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Když se ale internet chová normláně jinak ? , trochu blbost ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Z ulozto jsem dneska taky stahoval pomalu czshare mi šlo normálně :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Září 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 By mě zajímalo čím to je :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Možná přetížení serveru..... Vždy když mi to jede pomalu tak to skončím a zkusím za chodinu a věčinou mi to jede normálně :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Září 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Mě to ale dělalo už včera večer :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Září 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Takže dělají mi to tyhle servery Rapidshare czshare ulozto share-rapid Na Edisku to valí jak má :( já nwm čím to mů,že bejt vubec :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sir Jarousek Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Klidně může poskytovatel omezit rychlost stahování z těchto serverů - strašně mu to zatěžuje linku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Září 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Si můžou dovolit jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 přečti si smlouvu s poskytovatelem, zkus ho kontaktovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sir Jarousek Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Můžou udělat, co chtějí. Klidně ti můžou přenos ze stahovacích serverů vypnout úplně. Zkus jim zavolat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Září 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Už sem napsal mail tak to mi sou potom všecky accounty na pi*u esi to udělali oni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Takže dělají mi to tyhle serveryRapidshare czshare ulozto share-rapid Na Edisku to valí jak má :( já nwm čím to mů,že bejt vubec :( No tak tyhle servery co jsi tu vypsal mi nejedeou vzdy na 100% ale strata neni zas az takova ono opravdu to bude tim ze to maji proste pretizene.Pokud nemas premium na opravdu kvlatnim serveru (rapishare.com) nemuze ti to frcet plnou rychlosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Září 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Jde o to že dycky frčelo, začalo to až teď .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Září 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Takže poskytoval prý s mým netem nic nedělal, a servery ze kterých mi to jede špatně mají ke mě cestu taky v pohodě... tak nevíte čím by to mohlo bejt ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Terminator1468623725 Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 to jechyba u nich taky se mi to stáva ze stahuju o 70% pomaleji než normal....to je vzdy ten odkaz prez kterej stahujes tak muze bejt vadnej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Září 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Mě to ale dělají všecky odkazy ;), až na jeden ten jede jak má :D, ale jinak dalších 100 i více který sem zkoušel jedou tak jak jedou 100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Září 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 Takže další zjištění Když stahuju něco s koncovkou .avi tak to jede jak má , ale jakmile začnu stahovat .zip. nebo .rar tak to jede zase jak posraný :( nevíte co s tím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Říjen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 Stahování už mi jede pomale ze všech stránek :( Poskytovateli sem volal asi 5krát , a tvrdí že u nich chyba není. Volal sem i na servery Czshare, share-rapid a řekli mi že servery jsou taky v pořádku. Pro nově čtecí tohle téma : Měl sem problém se stahováním souborů ze serverů czshare, share-rapid,rapidshare.cz,rapidzasms.cz prostě stahování jelo 100KB/s . Prohlížení stránek jelo v pořádku jak má. Internet mám 99maxprogres 25mb/s (stahování bylo kolem 2,5/3mb /s) Problém není na mém PC , máme doma 4 a na všech to jede takhle :( Pls poraďte za každou radu která pomůže dám kredity a tahnks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 Pokud mas jeden net napojenej na 4 PC tak pak nechapu co tu resis :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Říjen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 Jedu přes router, ale když mám všecky PC vpylí a jede jenom jeden stejně to dělá jinak to stahovalo aji když 4 PC jeli a stahovali tak to furt stahovalo 1,5MB... net je na toto dělanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 co kdyz treba stahujes z (napriklad czsharu) 4soubory najednou? Nepojede ti to takhle plnou rychlosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Říjen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 No teď jeproblém i jiný celkem Soubory které mají 100MB tak mi jedou jak mají , ale co má třeba giga jak to na czsharu je tak jede tech 100 a stahuju jenom jeden soubor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Cartman182
Zdravím
Mám problém se stahováním z czsharu (accout mám) stejné od tud
, potom z ulozto atd .
Stahuje mi to kolem 100kb/s , ale když stahuju ze slunečnice atd tak mi to jede jak má :( .
Nevíte čím to je ? a jestli vám stahování jede normálně z těchto serverů?
Internet mám 25mb/s... díky za každou odověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
23 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.