Gh0sT-1nF Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Čau zrovna sem si dal do kompu CoD 5, všechno šlape, ale nejde hrát když najedu na Solo - Co-op > Kampaň > Nový hra > zvolim si obtížnost a nic můžu to skoušet pořád dokola, ale hra se nespustí :( btw - hru sem stáhnul a následně creckun (skoušel sem 3 cracky) Za vyřešení crds :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 mě cod 5 šlo nejdřív tak že jsem musel odpojit net ... prostě offline ... ale ted už mi záhadně jede tak newim :lol: ale vim že když odpojíš net jede to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Září 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 skusim a dam vedet .) EDIT: Tak to jde v offline rezimu :) diky posilam credity a LOCK pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.