valdoDK Odesláno Duben 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2007 No cafte mam 1200SK a neviem co si mam kupit totizto som mal meniny a dali mi peniaze nech si neco kupim a urcite chcem neco na PSP lenze vobec neviem co by som si tak mal kupit neviete mi poradit? ALE PROZR NIE 1200KC ALE 1200SK EDIT: To sa tu nikto nenajde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wotawik Odesláno Duben 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2007 ...si kup treba nejaky umd...;):lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 argument Odesláno Duben 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2007 ale myslis nejaku hru alebo naco take? ked tak si kup tie repraciky ku PSP len neviem kolko stoja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valdoDK Odesláno Duben 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2007 ale myslis nejaku hru alebo naco take? ked tak si kup tie repraciky ku PSP len neviem kolko stoja No hru nechcem teraz fachcim iba na ISA a CSO UMD-cka ne a tie repraciky mam. Takze vobec neviem co kupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valdoDK Odesláno Duben 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2007 Rozmyslam aj o nejakom kryte ale neviem tory je nejaky super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shadow.wizard Odesláno Duben 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2007 Setri si na vodicak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Duben 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2007 Tak když nevíš, tak nic nekupuj. Časem si našetříš víc a můžeš si koupit něco do PC třeba :) . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valdoDK Odesláno Duben 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2007 No uz som nasiel neco co by sa mi zislo a uz som to skora aj objednal len by som chcel poradit ci to je fakt dobre http://www.playcentrum.cz/playgear-street-logitech-305901.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 west-- Odesláno Duben 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2007 psp prislusenstvi :arrow: google kup si co chces, nic ve zlym, ale me fakt nezajima, co si koupis... co takhle hledat inspiraci na webu :idea: ps: jak chces radit od lidi, kteri nevedi co uz mas a neznaji co te bavi, o co stojis... atd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Duben 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2007 kup si nove boty ... neverim ze ty ktere mas v podpisu jsou jeste pouzitelne pro chuzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jack Odesláno Duben 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2007 No uz som nasiel neco co by sa mi zislo a uz som to skora aj objednal len by som chcel poradit ci to je fakt dobre http://www.playcentrum.cz/playgear-street-logitech-305901.htm Ja ten obal mam a muzu jen doporucit...:thumbup: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valdoDK Odesláno Duben 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2007 Ja ten obal mam a muzu jen doporucit...:thumbup: Dik takze objednavam vsetkym vam dakujem za spolupracu a uz mam vybrane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mistr všech termixů! Odesláno Duben 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2007 ja sem si koupil dneska Logitech Playgear MOD a sem mega spokojen! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hrdas Odesláno Duben 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2007 takový problémy byc chtěl mít abych nevěděl co s penězma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Electropunker Odesláno Duben 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2007 Zkus si dat koks :-) dalsi super topic....to je jako kdybych se zeptal co mam delat s pul milonem co se mi vali na ucte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Osmen Odesláno Duben 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2007 No cafte mam 1200SK a neviem co si mam kupit totizto som mal meniny a dali mi peniaze nech si neco kupim a urcite chcem neco na PSP lenze vobec neviem co by som si tak mal kupit neviete mi poradit? ALE PROZR NIE 1200KC ALE 1200SKEDIT: To sa tu nikto nenajde? jezis ty ses ale kokot ... co nam je kua do toho co si koupis ?!! kup si treba sto lizatek ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Duben 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2007 ja sem si koupil dneska Logitech Playgear MOD a sem mega spokojen!hej a sou ty sluchadla v pohode.? daj se treba nak zmensit.?? premejslim ze si je koupim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mistr všech termixů! Odesláno Duben 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2007 hej a sou ty sluchadla v pohode.? daj se treba nak zmensit.?? premejslim ze si je koupim.. zmensit se nedaj... ale mas supr zvuk a na usich drzi jak prilepeny a jestli nosis bryle, nebo slunecny bryle, tak je to s nima taky v poho! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 flY1 Odesláno Duben 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2007 zkus něco třeba koupit přítelkini nebo ji ničim udělat radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Capricorne Odesláno Duben 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2007 nebo priteli .... :D Ale nej nápad byl asi si kupit koks pokud jsi ho jeste nikdy nemel tak se poplavis :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Duben 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2007 zmensit se nedaj... ale mas supr zvuk a na usich drzi jak prilepeny a jestli nosis bryle, nebo slunecny bryle, tak je to s nima taky v poho!no jo ale aby mi nepadaly z usi..mam malou kedlubnu tak newim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mistr všech termixů! Odesláno Duben 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2007 no jo ale aby mi nepadaly z usi..mam malou kedlubnu tak newim.. na usich drzi fakt jak prilepeny... mam zeleny ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MAMUTH Odesláno Duben 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2007 sry za offtopic,ale termixi,kde presne v brne bydlis? sem totiz v saline borca se zelenejma playgear modama videl...tusim v utery...bylo to v 1 v reckovicich,nejses nahodou nekde odtud? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
valdoDK
No cafte mam 1200SK a neviem co si mam kupit totizto som mal meniny a dali mi peniaze nech si neco kupim a urcite chcem neco na PSP lenze vobec neviem co by som si tak mal kupit neviete mi poradit? ALE PROZR NIE 1200KC ALE 1200SK
EDIT: To sa tu nikto nenajde?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
22 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts