Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Vylejváte si vztek pri hrach na psp/ krotite se/ jdete kopnout do skrine?XD

.:JOKEMAN:.

Recommended Posts

DOST BLBY TEMA:cheesygrin::cheesygrin:

Čus obcas kdyz parim nejakou hru a neco mi tam delsi dobu po sobe nejde a nebo uz to skoro mam a pak to poseru, tak sem vzteklej...:cheesygrin: a vecinou to resim tak ze mlatim do kresla nebo si jdu zahrat fotbal. co vy?:cheesygrin:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když je to blbej topik (což je) proč ho vůbec zakládáš?

...k topiku - jsem psychicky vyrovnaná osoba, takže nemám potřebu mlátit kolem sebe jenom proto, že mi něco nejde, fakt nejsem takovej cholerik, vim že je to jenom hra...

Odkaz ke komentáři

tak když jsem mel psp tak sem ho hodil na postel a šel jsem delat neco jineho ale když jsem u PC a udelam nakou chybu myslim tim věči chybu hlavne v dote při cw tak si zařvu a mlatim do stolu který ma horní desku naštěstí tlustou 4cm tak se mu nikdy nic nestane ale jinak jsem klidas

Odkaz ke komentáři

Mno kdyz sem u psp hral posledni misi nunh2 a psp se seklo na konci posledniho fightu kterej mi trval hodinu tak sem čelem třísknul do displaye az se psp vyplo :D ale bezelo furt v poradku. A nebo kdyz hraju nakou gamesku a nejde to zvladnout proste je to fakt hodne hard tak rvu na celej barak ze podam zalobu na vydavatele ze za ty penize bych si mel slusne zahrat a ne se psychicky deptat xD

Odkaz ke komentáři

:D tak ja kdyz sem mel jeste PSP tak sem pri Tekkenu nebo Narutovi vzdycky hodne raplil... ale spis pri Tekkenu... pak kdyz uz se to fakt nedalo davat tak sem obcas mel hrozny nervy a v rukach sem mel uplny krece a chut to PSP rozlamat :D :D ted uz u xboxu spis jen hodne nahlas nadavam !!! :wohow:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu