.:JOKEMAN:. Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 DOST BLBY TEMA:cheesygrin::cheesygrin: Čus obcas kdyz parim nejakou hru a neco mi tam delsi dobu po sobe nejde a nebo uz to skoro mam a pak to poseru, tak sem vzteklej...:cheesygrin: a vecinou to resim tak ze mlatim do kresla nebo si jdu zahrat fotbal. co vy?:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tg1 Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 To ja moc nervy nemam,ja sem parkrat bouchnul do umd mechaniky:D,ale jen trochu,a pak sem triskl s nabijeckou,ale tu mam opravenou:D:D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fashion02 Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Mno taky mám už trošku polámanou UMD mechaniku a display :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokiuh Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Občas jsem měl chuť hodit s psp o zeď, ale vždy se mi podařilo nervy ukočírovat. Nicméně řev a nadávky ceděné přes zuby si neodpustím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Když je to blbej topik (což je) proč ho vůbec zakládáš? ...k topiku - jsem psychicky vyrovnaná osoba, takže nemám potřebu mlátit kolem sebe jenom proto, že mi něco nejde, fakt nejsem takovej cholerik, vim že je to jenom hra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Prostě se s tím smířím a zkusím to znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 já se svýma věcma neházim, nejsem až takovej kokot...ale zato "kurvy" a "piče" lítaj éterem jak blesky :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 tak když jsem mel psp tak sem ho hodil na postel a šel jsem delat neco jineho ale když jsem u PC a udelam nakou chybu myslim tim věči chybu hlavne v dote při cw tak si zařvu a mlatim do stolu který ma horní desku naštěstí tlustou 4cm tak se mu nikdy nic nestane ale jinak jsem klidas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokiuh Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Tak u psychicky náročnějších her (např. GTA) vždy do něčeho třískám nebo kopu. Frustrující hry by se měly zakázat. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 tak to ja taky do něčeho bouchnu ale to když uplně vyteču ale spís lítaj ty sprosty slova jak u Bizzi :D ted pařím N+ tak to je furt :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:JOKEMAN:. Odesláno Září 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 XD...kdyz to tady tak ctu tak to jsem na tom celkem v klidu:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fashion02 Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Jojo N+ je o nervy,u toho jsem si snad roztrhl kůžy na ruce u kloubu jak jsem třískal do zdi:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Mno kdyz sem u psp hral posledni misi nunh2 a psp se seklo na konci posledniho fightu kterej mi trval hodinu tak sem čelem třísknul do displaye az se psp vyplo :D ale bezelo furt v poradku. A nebo kdyz hraju nakou gamesku a nejde to zvladnout proste je to fakt hodne hard tak rvu na celej barak ze podam zalobu na vydavatele ze za ty penize bych si mel slusne zahrat a ne se psychicky deptat xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 kdyz mi enco nejde tak to proste zkusim znvu ne?nemam potrebu mlatit kolem sebe vsechno co jde,je to jenom hra tak proc se rozcilovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 já jsem nakaženej od jedný osoby se kterou jsem kdysi bydlel když mi něco nejde tak to schytá psp(naštěstí má sony kvalitní produkty xD) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 vždycky mám chut stim psp hodit o zed ... ale vim že by to byla škoda :lol: tak ho položim na stůl a du dělat něco jinýho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Když sem psp měl ještě tak sem kliďas, nikdy sem s PSP nehodil ani do peřin prostě nic :) , když mi něco nejde utěším se tím že jendou to půjde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Já do věcí nemlátím maximálně když mi nešlo něco dlouho tak jsem si zanadával a za týden jsem to zkusil znova :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 jo tak já z PSP nemlátim jenom nadávám do kurev a hajzlů... ale jednou když mě už po několikátý naštvala ta reklama na Persil tak sem zařval zkurvenej persil a ovladač na TV ve zdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Regedo Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 no ja většinou třísknu do PSP (display) až tam zůstane ghost effect "xD" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duxt Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Já se při tom ani moc nevztekám (Protože většinou toho moc neopakuju :D). Ale když pořád dokola něco opakuji, tak v hloubi duše jsem naštvaný, ale jen občas. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Jenom zanadávám, pak vypnu PSP a zkusím to zitra.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 :D tak ja kdyz sem mel jeste PSP tak sem pri Tekkenu nebo Narutovi vzdycky hodne raplil... ale spis pri Tekkenu... pak kdyz uz se to fakt nedalo davat tak sem obcas mel hrozny nervy a v rukach sem mel uplny krece a chut to PSP rozlamat :D :D ted uz u xboxu spis jen hodne nahlas nadavam !!! :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 vždy dám ruku do pěsti natáhnu ruku že praštim do displaye ale zatím se vždy uklidnim :D ale aspon se vykřičím :D...i když to taky někdy ukrotím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 ja jsem klidnej kdyz mi to nejde vzdychnu si vypnu psp a jdu se koukat na TV nebo tak,potom toz kusim znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.