David32 Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 zdravim mohl by jste mi někdo doporučit nějaký dobrý zesilovač s optickým vstupem tak do cca 3000kč? popř. nějakej přímo na ps3 jestli existuje popř.stačí starší nebo kdyby někdo z vás prodával děkuji předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 do auta? nebo kam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Září 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 nn píšu tam k ps3 tak do domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 zdar, viděl jsem teďka docela šikovný zesák sony v bazaru v ostravě, chtějí za to tuším 2000kč. Je to model STR-DE695. Nevím, jestli to má optiku, ale kdybys měl zájem, pošli pm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Září 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 zdravi našel jsem tento:http://elektromichael.cz/cerne-elektro/hifi-komponenty/av-receivery/yamaha-htr-6030-s.html co tomu říkáte? to de za ty peníze ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.