:.Dragunov.: Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Ahoj za 99kc se me zda dost levna takze vubec nevim jak funguje... Nemate nekdo zkusenosti nebo necetli o ni neco? :) http://aukro.cz/item733301354_karta_dstt_ctecka_pro_hry_na_nintendo_ds_levne.html Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sir Jarousek Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Prostě ti to objedná z dealextreme - tam stojí 6 dolarů (poštovný je zdarma a nechá ti to poslat domů). Ty mu za to zaplatíš 99 Kč + 140 Kč, na dealextreme je za 120 Kč. Tak si ji objednej sám z dealextreme a vyjde tě to o stovku levněji :) A DSTT je v pohodě, sám ji mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 :.Dragunov.: Odesláno Září 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 A nemel jsi tedy zadny problemy s hrama?Zatim vse nejak tak fungovalo...Kdyz nepojede jedna nejaka blba hra nevadi...Spis me jde o Pokemony, Laytona atd... :) Jinak diky za radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sir Jarousek Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Pokémoni jedou, Layton jede, všechno mi zatím jelo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dubskavej Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 ahoj ja mám dstt dokonce fake a už pul roku v poho funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 :.Dragunov.: Odesláno Září 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Jo pujdu do ni ;) Diky moc za rady borci! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Kdyz si das pozor abys nedostal fake, tak je DSTT naprosto v pohode.. pro me jedina nevyhoda pomalejsi prochazeni menu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wittsan Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 Je to takovej ot, ale zkusím to... Mám dstt, měl by tam bejt i nejnovější software, ale gta: Chinatown Wars mi tam nejede... Vždy po vybrání save slotu se zobrazí černá obrazovka... Dám thx .D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 Je to takovej ot, ale zkusím to... Mám dstt, měl by tam bejt i nejnovější software, ale gta: Chinatown Wars mi tam nejede... Vždy po vybrání save slotu se zobrazí černá obrazovka... Dám thx .D a mas jen tak nahodou patchnutou verzi GTA? Na Acekardu s nejnovejsim FW taky nejela, ale s patchem jede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wittsan Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 Ok, tak dík moc, sosnul jsem patchnutou a už to jede :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jirry Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Ahoj zná někdo tuhle? Nintendo DSi SDHC Card 4 GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
:.Dragunov.:
Ahoj za 99kc se me zda dost levna takze vubec nevim jak funguje...
Nemate nekdo zkusenosti nebo necetli o ni neco? :)
http://aukro.cz/item733301354_karta_dstt_ctecka_pro_hry_na_nintendo_ds_levne.html
Dekuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.