amuse Odesláno Duben 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2007 čau,co dostanu v edici PSP PINK v base packu a ve Value packu, nikde nejsou schopný mi říct pravdu a jen samý asi! a nevíte jaký se tam dávali FW,protože u nás neví ,jedině že si to prostě objednám :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hrdas Odesláno Duben 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2007 mělo by tam bejt to samí jako v každým jiným balení...je to v topiku pro začátečníky cituji: Standart/Single/Home pack - PSP, nabíječka, manuál Base pack - PSP, nabíječka,manuál, UMD demo disc Value pack - PSP, hadřík, sluchátka, Memory Stick Pro Duo 32MB, nabíječka, manuál, UMD demo disc Giga pack - PSP, hadřík, sluchátka, Memory Stick Pro Duo 1GB, nabíječka, manuál, USB kabel, UMD demo disc ale co tam bude za fw to nevim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Big Smoke Odesláno Duben 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2007 FW poznáš podle písmena na krabici, taky je to v topicu pro začátečníky... Bejt tebou tak hledam PSP s FW 2.71 a nižší, hlavně nehledej vyšší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 amuse Odesláno Duben 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2007 Rikam obecně co v tom bylo za fw jsou schopny to jen dovyzt,ne si to ošahat,ale jako ta PINK ED je starší,tak snad nebude 3.11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Big Smoke Odesláno Duben 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2007 No určitě tam bude něco kolem 2.71, když jsem byl kupovat v JRC svoje černý PSP (zhruba před měsícem) tak tam měly pink s FW 2.5 a s FW 2.71 a pak jsem byl v nějaký specializovaný SONY prodejně a tam měly PINK s FW 2.71, jinýho jsem si nevšim... Ale teď to muže bejt jiný, doporučuju jet do nějakýho obchodního centra (podle toho kde bydlíš), já bydlim kousek od Prahy a tak jsem byl na Chodově a tam byla ta SONY prodejna, DATART, JRC a všude měly Base Pack za 5500,- KČ (to jsem scháněl já)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 amuse Odesláno Duben 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2007 my máme ve městě BP za 5,9 a pak nevim jak to je v teplicích v datartu musim asi zajet nach prag mno :),na blind to neci kupovat že mi přijde 3.11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Big Smoke Odesláno Duben 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2007 Ale pokud vim, tak je ten zákon že zboží kupované po internetu můžeš do 14 dní vrátit ne ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 amuse Odesláno Duben 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2007 tomu bych nevěřil,to vrátíš a nemáš nic ,ani cash ani PSP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Big Smoke Odesláno Duben 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2007 Nvm, takovej je zákon kámoš jednou úspěšně vrátil věc a dali mu zpátky prachy... A pokud vim tak to ukazovali i v reklamě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dolik Odesláno Duben 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2007 Do Pinku Se nahravaj 2.81 a myslim že viží neseženež a nižší taky ne ;) Takže jedině s UMD GTA-LCS 2.0 downgrade :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kubiis Odesláno Duben 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2007 Zajdi do electroworlu (teda jestly v praze vubec je) tam maji vetsinou starsi zasilky s firmwarem okolo 2.6-2.81,pac jim to tam nikdo nekupuje,ale zase si za base pack priplatis tak 500-800 nez nekde jinde, krome datartu (je to nejdrazsi elektro obchod v CR co znam.....proste zlodeji) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Big Smoke Odesláno Duben 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2007 No v JRC maj PSP s FW 2.5 a 2.71, teda před měsícem jich tam měli fakt dost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Duben 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2007 Nvm, takovej je zákon kámoš jednou úspěšně vrátil věc a dali mu zpátky prachy... A pokud vim tak to ukazovali i v reklamě... jo ale jen na nerozbalený zboží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Big Smoke Odesláno Duben 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2007 Tak když mu to přijde poštou, koukne se na písmeno na krabici a muže to poslat zpátky bez rozbalení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Duben 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2007 Tak když mu to přijde poštou, koukne se na písmeno na krabici a muže to poslat zpátky bez rozbalení... jo může....a nic mu na to nemůžou říct Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sten Odesláno Duben 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2007 tekene to zbozi muze bejt rozbaleny .. okouknes a posles bud stim ze to byl nevhodny darek a nebo s nejakou vymluvou jako konzole nesplnuje moje pozadavky napr internet :) GL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
amuse
čau,co dostanu v edici PSP PINK v base packu a ve Value packu,
nikde nejsou schopný mi říct pravdu a jen samý asi!
a nevíte jaký se tam dávali FW,protože u nás neví ,jedině že si to prostě objednám :(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts