Olaf Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 Jinak nemuzu se dockat dvojky, to bude pecka! Bioshock je jedna z nejlepsich her ever! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rychlahuba Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 nevim hele ale me skakat jde tlacitkem Y :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Kde je nějakej smajlík kterej si sype popel na hlavu :roll: Protože pomocí tlačítka "Y" samozřejmě skákat jde. ... Takže ještě jednou moje chyba, projevil jsem se jako zmatenej "Mechovák" :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palcak_cz Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 takova otazečka... ted sem u konce... jak tam chraním Little sister... a jedna mi už umřela... a ta mařka řikala že pokud mi umře jeste jedna tak je to "hřích"... ovliní to konec... protože celou dobu sem little sister zachranoval..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Mně umřely asi 3 cestou. :D Nic to neovlivní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 Tak jsem se konecne odvazil a hru zacal parit na Xku. Jelikoz mam Xko celkem novy tak to bude chvili trvat nez se uplne dostanu do mireni na gamepadu, ale j to lepsi nez jsem myslel, protoze jsem se zahadne do tech spliceru nemohl trefit ani na PC (a to jsem celkem zkuseny sťřílečkáŘ). Především musím řćt, že na velké HD televizi nadhera, i na PC jsem to hral na 1080, ale podstatne mensi obrazovce. Uz jsem se dostal dal, nez na PC. Ta jse skoncil hodne rychle. Hned v druhe mistnosti MedicalPavillon, kde jsou ty dve strilny :). Zatim se moc nebojim, bude to asi tim, ze to hraju na velky TV a za dne. Uidime, jestli to dohraju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rychlahuba Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 no teda prave s mirenik u bioshocku mam mrte problem...ty splinceri litaj rychle a ja to neak nestiham ale treba COD4 valim uplne vpohode :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olaf Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 no teda prave s mirenik u bioshocku mam mrte problem...ty splinceri litaj rychle a ja to neak nestiham ale treba COD4 valim uplne vpohode :D Ted abych nekecal, bud je to automaticky, anebo si to musis nekde nastavit, hovorim o autoaimu. Pomaha to hlavne u tech rychlejsich spliceru, zbran na nej sama miri chvili, kdyz prcha. Mozna to funguje tak, ze na nej musis zalicit, a pak muzes odzoomovat a bude to ho to "nasledovat" samo, ale nejsem si jistej. Zkus to a uvidis. Jinak s obtiznosti to nema co delat, funguje to i na very hard. To palcak cz - neovlivni, pokud jsi je neharvestoval, ale zachranoval a umrely ti pri tyhle Big Daddy misi, tak to konec nezmeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Ted abych nekecal, bud je to automaticky, anebo si to musis nekde nastavit, hovorim o autoaimu. Pomaha to hlavne u tech rychlejsich spliceru, zbran na nej sama miri chvili, kdyz prcha.Mozna to funguje tak, ze na nej musis zalicit, a pak muzes odzoomovat a bude to ho to "nasledovat" samo, ale nejsem si jistej. Zkus to a uvidis. Jinak s obtiznosti to nema co delat, funguje to i na very hard. To palcak cz - neovlivni, pokud jsi je neharvestoval, ale zachranoval a umrely ti pri tyhle Big Daddy misi, tak to konec nezmeni. JJ, funguje tam "neco jako automaticke zamerovani!, kdyz to zacnes do nejakyho splicera sit, tak se smerovy kriz splicera castecne drzi, ale musis ho "dozamerit" sam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Autoaim používají snad jen lamy. To už pak můžu rovnou hrát s cheatama. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rychlahuba Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 Cus lidi,sry za otevreni tohodle topiku stareho ale chci se zeptat kdyz se vsude potuluji BD bez sestry tak je chvily sleduju ani nekam dojdou zatukaj ale sestra nevyleze:( takhle porad dokola co stim?potrebuu ADAM :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 Dneska mi přišel a poprvé sem si ho zahrál ! je to bomba hra ! ovšem na večer já hrát nebudu je to psycho jak něco :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 Když nevyleze, tak to znemená, že už si ji zachránil/obětoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rychlahuba Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 Když nevyleze, tak to znemená, že už si ji zachránil/obětoval. asi jo ale zachranil jsem jen 3 a dir tam je asi 10 :( a kdyz vlezu jako dal do jine kapitoly napise to ze jsem nerescuroval/neharverestoval zadnou LS jinak bomba to je a pockej dal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 nechapu jak muzete mit takove problemy s toudle hrou nic tezkeho to neni ( hral jsem na survival bez vita chambers ) a daddy je ze zacatku trochu tezsi at uz rossie nebo bouncer ale doporucuju fotit co nejvic fotakem a kdyz de do tuheho tak hackovat turrety a pouzivat vcely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Zdravím mám nalést 7 Chlorophyll Solution všude to prohledávám a vůbec nevim kde by mohli být neporadí mi nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Zdravím. Mám 2 otázky: 1. Kde si ve hře vylepším zbraně? 2. Kde si vylepším plasmidy? Dík za odpovědi. //<^KeNnY^>: Aspon snaha byla :) http://console-forum.net/showthread.php?t=88015 -> http://console-forum.net/showthread.php?t=66316 - přesunuto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 ahoj lidi mám dotaz, jsem v levelu kde je ten uměle Cohan, pro ktrýho sbýram fotky těch 4 mrtvej, to je v pohodě ,ï Cohena jsem už zabil, a jak jsou pod schodištěm dva skleněný zvdony tak pod něma jsou věci který chci dostat pod levým zvonem je krabička kterou jsem si otevřel po smrti Cohena jeho klíčem , ale v tom zvonu na pravo je plasmid kterej nemůžu dostat je tam zámek na číselnej kod ale není aktivní nevíte někdo co s tím , nebo co je to za flignu??? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.