Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Bioshock

Cratos1

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Tak jsem se konecne odvazil a hru zacal parit na Xku. Jelikoz mam Xko celkem novy tak to bude chvili trvat nez se uplne dostanu do mireni na gamepadu, ale j to lepsi nez jsem myslel, protoze jsem se zahadne do tech spliceru nemohl trefit ani na PC (a to jsem celkem zkuseny sťřílečkáŘ). Především musím řćt, že na velké HD televizi nadhera, i na PC jsem to hral na 1080, ale podstatne mensi obrazovce. Uz jsem se dostal dal, nez na PC. Ta jse skoncil hodne rychle. Hned v druhe mistnosti MedicalPavillon, kde jsou ty dve strilny :). Zatim se moc nebojim, bude to asi tim, ze to hraju na velky TV a za dne. Uidime, jestli to dohraju :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no teda prave s mirenik u bioshocku mam mrte problem...ty splinceri litaj rychle a ja to neak nestiham ale treba COD4 valim uplne vpohode :D

Ted abych nekecal, bud je to automaticky, anebo si to musis nekde nastavit, hovorim o autoaimu. Pomaha to hlavne u tech rychlejsich spliceru, zbran na nej sama miri chvili, kdyz prcha.

Mozna to funguje tak, ze na nej musis zalicit, a pak muzes odzoomovat a bude to ho to "nasledovat" samo, ale nejsem si jistej. Zkus to a uvidis. Jinak s obtiznosti to nema co delat, funguje to i na very hard.

To palcak cz - neovlivni, pokud jsi je neharvestoval, ale zachranoval a umrely ti pri tyhle Big Daddy misi, tak to konec nezmeni.

Odkaz ke komentáři

Ted abych nekecal, bud je to automaticky, anebo si to musis nekde nastavit, hovorim o autoaimu. Pomaha to hlavne u tech rychlejsich spliceru, zbran na nej sama miri chvili, kdyz prcha.

Mozna to funguje tak, ze na nej musis zalicit, a pak muzes odzoomovat a bude to ho to "nasledovat" samo, ale nejsem si jistej. Zkus to a uvidis. Jinak s obtiznosti to nema co delat, funguje to i na very hard.

To palcak cz - neovlivni, pokud jsi je neharvestoval, ale zachranoval a umrely ti pri tyhle Big Daddy misi, tak to konec nezmeni.

JJ, funguje tam "neco jako automaticke zamerovani!, kdyz to zacnes do nejakyho splicera sit, tak se smerovy kriz splicera castecne drzi, ale musis ho "dozamerit" sam.

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

nechapu jak muzete mit takove problemy s toudle hrou nic tezkeho to neni ( hral jsem na survival bez vita chambers ) a daddy je ze zacatku trochu tezsi at uz rossie nebo bouncer ale doporucuju fotit co nejvic fotakem a kdyz de do tuheho tak hackovat turrety a pouzivat vcely

Odkaz ke komentáři

• 4 months later...
  • 2 weeks later...
  • 11 months later...

ahoj lidi mám dotaz, jsem v levelu kde je ten uměle Cohan, pro ktrýho sbýram fotky těch 4 mrtvej, to je v pohodě ,ï Cohena jsem už zabil, a jak jsou pod schodištěm dva skleněný zvdony tak pod něma jsou věci který chci dostat pod levým zvonem je krabička kterou jsem si otevřel po smrti Cohena jeho klíčem , ale v tom zvonu na pravo je plasmid kterej nemůžu dostat je tam zámek na číselnej kod ale není aktivní nevíte někdo co s tím , nebo co je to za flignu???

díky

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu