kalexar Odesláno Duben 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2007 Chtel bych se poptat tech co hrajou tuhle skvelou hru: 1.) kdyz mate kouzelnika , jde vam pouzit kouzla jako aid , analyze a nebo Anti-poison ??? 2.) kde asi u tretiho questu najdu kamen v Old prison ?? 3.) je vubec nekdo kdo to hraje ?? ze zacatku trochu tezka hrale a le je vazne skvela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Duben 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2007 ja to hral ale ma to spatne menu nijak nejde do neho vject napr:kdy chces hrat od zacatku a za druhe mooooooc zdlouhave. ale jinak pekna grafa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otacon Odesláno Duben 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2007 Ja to hraju, je to super parba, akorat na zacatku je treba si hnedk do party pribrat priesta jinak je to nehratelne.. S tvojim problemem ti pomuze navod na gamefaqs: http://www.gamefaqs.com/portable/psp/file/933323/48067 Ja ji hraju je to ale hardcore japan rpg, a taky to nema prakticky zadny pribeh (zatim) takze u toho moc dlouho nevydrzim, ale jinak skvela gamesa... Jo a ja mam taky problem, nevim jak mam zrusit nabrany quest, v druhem dungeonu mam zabit typka ale na neho jeste nemam tak bych si rad nabral jinej quest ale jaksi to nejde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 uz sem smazal je to tezky, ale jinak hezky udelany... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ecthelion Odesláno Květen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2007 Hraji to 3 dny, mám plnou partu, je to supr. Začal jsem s Fighterem, pak jsem pribral Maga, bylo to hodne tezke, ale nakonec jsem vymlatil prachy na dalsiho clena do party a tim byl Priest. Od te doby mi nekdo zemre opravdu veeeeeelmi vyjimecne. Je to super, vrele doporucuji.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Smoke Odesláno Květen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2007 Má ten Valhalla Knights Multiplayer ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ecthelion Odesláno Květen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2007 Má ten Valhalla Knights Multiplayer ??? ještě jsem to nezkoušel, ale když přijdeš do guild a promluvíš s jednou ženskou, tak ti vyjede nabídka a mezi různými možnostmi je Network play, ale jak říkám, zetím jsem to nezkoušel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Smoke Odesláno Květen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2007 A jako Ad-Hoc Multiplayer tam je nebo neni ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalexar Odesláno Květen 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2007 Jo a ja mam taky problem, nevim jak mam zrusit nabrany quest, v druhem dungeonu mam zabit typka ale na neho jeste nemam tak bych si rad nabral jinej quest ale jaksi to nejde.... Ten je jednoduchej , staci k nemu vzdycky pribehnout , dat mu ranu a odbehnout , pak mas teprv sanci , a nebo si jeste piluj skill na ostatnich a pak ho das . Ja se dostal az za zamek kde byly uz tanky a helikoptery , tam jsem se ale zasekla a nevedel jsem jak dal , takze jsem to smazl , ale je to supr hra , vydrzel jsem dost dlouho u ni . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakator Odesláno Květen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2007 Tadyto jsem hral ale pripadalo mi to strasne nudny došel jsem jen k těm slimákům :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Květen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2007 hra špatná není ale jsou i daleko lepší v tomto žánru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacik-Sp Odesláno Květen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2007 hra špatná není ale jsou i daleko lepší v tomto žánru Tak napriklad???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sockuse Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 mno ja jsem se dostal uz za ty tanky preplul jsem lodickou a ted jsem v nakem japonskem ci cinsem mestecku Tak napriklad???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.