Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Valhala knights - kdo hraje ??

kalexar

Recommended Posts

Chtel bych se poptat tech co hrajou tuhle skvelou hru:

1.) kdyz mate kouzelnika , jde vam pouzit kouzla jako aid , analyze a nebo Anti-poison ???

2.) kde asi u tretiho questu najdu kamen v Old prison ??

3.) je vubec nekdo kdo to hraje ?? ze zacatku trochu tezka hrale a le je vazne skvela

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja to hraju, je to super parba, akorat na zacatku je treba si hnedk do party pribrat priesta jinak je to nehratelne..

S tvojim problemem ti pomuze navod na gamefaqs: http://www.gamefaqs.com/portable/psp/file/933323/48067

Ja ji hraju je to ale hardcore japan rpg, a taky to nema prakticky zadny pribeh (zatim) takze u toho moc dlouho nevydrzim, ale jinak skvela gamesa...

Jo a ja mam taky problem, nevim jak mam zrusit nabrany quest, v druhem dungeonu mam zabit typka ale na neho jeste nemam tak bych si rad nabral jinej quest ale jaksi to nejde....

Odkaz ke komentáři

Hraji to 3 dny, mám plnou partu, je to supr. Začal jsem s Fighterem, pak jsem pribral Maga, bylo to hodne tezke, ale nakonec jsem vymlatil prachy na dalsiho clena do party a tim byl Priest. Od te doby mi nekdo zemre opravdu veeeeeelmi vyjimecne. Je to super, vrele doporucuji....

Odkaz ke komentáři

Jo a ja mam taky problem, nevim jak mam zrusit nabrany quest, v druhem dungeonu mam zabit typka ale na neho jeste nemam tak bych si rad nabral jinej quest ale jaksi to nejde....

Ten je jednoduchej , staci k nemu vzdycky pribehnout , dat mu ranu a odbehnout , pak mas teprv sanci , a nebo si jeste piluj skill na ostatnich a pak ho das . Ja se dostal az za zamek kde byly uz tanky a helikoptery , tam jsem se ale zasekla a nevedel jsem jak dal , takze jsem to smazl , ale je to supr hra , vydrzel jsem dost dlouho u ni .

Odkaz ke komentáři

• 3 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu