Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Ja to hraju, je to super parba, akorat na zacatku je treba si hnedk do party pribrat priesta jinak je to nehratelne..

S tvojim problemem ti pomuze navod na gamefaqs: http://www.gamefaqs.com/portable/psp/file/933323/48067

Ja ji hraju je to ale hardcore japan rpg, a taky to nema prakticky zadny pribeh (zatim) takze u toho moc dlouho nevydrzim, ale jinak skvela gamesa...

Jo a ja mam taky problem, nevim jak mam zrusit nabrany quest, v druhem dungeonu mam zabit typka ale na neho jeste nemam tak bych si rad nabral jinej quest ale jaksi to nejde....

Odesláno
  Otacon napsal:

Jo a ja mam taky problem, nevim jak mam zrusit nabrany quest, v druhem dungeonu mam zabit typka ale na neho jeste nemam tak bych si rad nabral jinej quest ale jaksi to nejde....

Ten je jednoduchej , staci k nemu vzdycky pribehnout , dat mu ranu a odbehnout , pak mas teprv sanci , a nebo si jeste piluj skill na ostatnich a pak ho das . Ja se dostal az za zamek kde byly uz tanky a helikoptery , tam jsem se ale zasekla a nevedel jsem jak dal , takze jsem to smazl , ale je to supr hra , vydrzel jsem dost dlouho u ni .

• 3 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu