Big Smoke Odesláno Květen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2007 Ta runa co jsem našel dává: + 4 Base ability and +100% to power rune ability. A ta runa se jmenuje Rune of Gods a našel jsem ji v: Valley of Kings a chránil to nějakej dost silnej Lich king.. A když se ta runa ještě zkombineuje s dalšíma pěkně silnejma runama tak to vytvoří hodně silnej předmět, na sestrojení jsem potřeboval kolem 20 těch kladívek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloaka Odesláno Září 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2007 akurat hram, level 13 ale super :) akurat ma z toho uz boli hlava lebo som hral moc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 Hele lidi prominte ze vytahuju tenhle stary topic ale potrebuju poradit mam kouzelnika na levelu 40 a kdyz si chci poprepinat kouzla ( v heros inventory ) tak jak najedu na posledni kouzlo tak se mi hra sekne a psp restartne newite vo co gou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blackrook Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 BIG SMOKE :) Neviem ci nemas nahodou Darkhuntera vyhodit z grupy lebo jeho vseobecne nemaju radi :D Tak ho niekde skus odlozit a dojst tam :) Darkhunter je ta prva npc co sa s teobu spoji taky elf :D A on je halfhuman :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blackrook Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 Hele lidi prominte ze vytahuju tenhle stary topic ale potrebuju poradit mam kouzelnika na levelu 40 a kdyz si chci poprepinat kouzla ( v heros inventory ) tak jak najedu na posledni kouzlo tak se mi hra sekne a psp restartne newite vo co gou? No skus si nastavit v PSP ked das select v hlavnej obrazovke na to Sony+neake ciselka ak to nemas :) Ja toto vzdy spravim ked sa mi hra sekne a zvacsa to pomaha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razor Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 chtěl bych tu hru vyzkoušet.pls napište mi odkaz.díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blackrook Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 Este by si mohol povedat na aky server by si to chcel upnut :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razor Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 nejlepší uloz.to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blackrook Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 Tak to sry ale tam uz nikdy v zivote stacilo mi ked som 2 kb/s stahoval ale skusim upload a ak to pojde rychlo tak ti to tam hodim :) A mohol by si neake points hodit :D Ja su z chudobnej rodiny :) EDIT : Takze to ide ale davam ti to tam zrarovane v 7zip tak ak ten program nemas tak si ho stiahni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razor Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 jj díky byl bych rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blackrook Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 Tak link mas tunak :) http://uloz.to/414718/Puzzle Quest - Challenge Of The Warlords.7z Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razor Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 díky moc budu pařit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blackrook Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 Len sa nenechaj zaciatko odratit je dost nudny :) Ale potom ked budes zajimat prisery a mountov a spelly sa ucit to zacne byt haluz :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Květen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2008 Umd driver mam nastaveny na ten od sony a dela to tak i tak zkuste nekdo poradit s mym problemem vice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blackrook Odesláno Květen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2008 Umd driver mam nastaveny na ten od sony a dela to tak i tak zkuste nekdo poradit s mym problemem vice A aky mas problem? Lebo osm nic nezaregistroval :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 Jaj dyk sem to psal vyse kdyz si vybiram kouzla tak pri kouzle ktere jsem dostal za level 40 se to sekne a vypne psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blackrook Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 skus si inu verziu hry stiahnut :) napr tu co som upol ja :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Květen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2008 Ach jo kamo uz jsem psal ze jsem zkousel i jinou verzi ale kdyz tak zkusim jeste tu tvoji no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejmlik123 Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 Ty jo tale hra je fakt super. Už ji hraji chvilku, ale už jsem 37. level . Jinak dá se to vůbec ta hra někdy dohrát? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.