brians Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 Takže mam úplně nový pc a zjistil jsem, že mi na něm program: GameCam neběží jak má. Nefunguje mi při nahrávání zvuk.Takže se to nahraje bez zvuku. Koukal jsem do nastavení zde viz na obrázku. Foto ze starého PC tam to fungovalo, jak má proto ta položka Source line není prázdná zde na obr.. Na mém novém PC Položka:Source Line je úplně prázdá a nemohu si vůbec vybrat kodek, přes který bude nahráván zvuk např.zařízení Aux, stereo mixer, vnější zdroj atp... Nemohl by mi někdo poradit, jak tento problém vyřešit? Chápu, že mi určitě doporučíte program Fraps, ale ten se moc nehodí pro nahrávání toho co potřebuji. Jinak přes něj nahrávám pořád, ale toto nelze nahrát přes fraps sice se to nahraje, ale mam problémi s ovládáním pohyb je značně opožděn na poklepnutí klávesy některé akce. Takže až nehratelné.:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 no pokud vim tak potrebujes mit full verzi gamecamu aby sis mohl nastavit ten zdroj pro zvuk ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.