iNasko Odesláno Duben 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2007 NÁVOD NA SCREENY-by nasko 1.Stahněte si složku seplugins: http://data1.edisk.cz/stahni/50120/seplugins.rar_57.17kB.html http://www.megaupload.com/?d=U9KLAK02 http://rapidshare.com/files/28217865/seplugins.rar.html http://www.flyupload.com/?fid=5672950 2.Soubor rozbalte a dejte na ROOT v PSP: 3.Jak screeny v PSP Dělat?Jednoduše zmáčkněte tyto tlačítka: Screeny=L + SELECT Video=R + SELECT V raru je přibalen i MP3 Modul!Jak ho používat? * NOTA + L - pauza / přehrávání * NOTA + R - přepíná náhodné nebo postupné přehrávání * NOTA + d-pad vlevo - předchozí skladba * NOTA + d-pad vpravo - následující skladba * NOTA + d-pad nahoru - zesílení * NOTA + d-pad dolů - zeslabení * NOTA + [] - přepíná zobrazení na displeji (standardně vypnuto), nyní se zobrazuje název a hlasitost * NOTA + /\ - nastavení taktování CPU * NOTA + O - načtení seznamu mp3 souborů (vždy po změně v adresári MUSIC) * button s obrazovkou - přepnutí jasu displeje na maximum 4.Kde Budou po vyfocení screeny? -Budou bud v PSP ve složce PHOTO -nebo budou ROOT/PSP/photo 5.Někdy se stane,že pluginy nebudou aktivované...Jak je aktivovat? Musite jit do Recovery menu! -Nejprve vypnete PSP (drzte priplizne 10 sekund tlačítko POWER) -Zapnete PSP znovu a drzte Tlačítko R. -Ukáže se vam takova modra obrazovka s textem atd. -Ted zmáčknete na položku Plugins -Když budete v Plugins aktivujte vsechny plugony co tam budou...Misto disabled aby tam bylo Enabled...to udelate tim ze zmacknete na ně X. Vysvětlivky: Co to je ROOT? ///povodne som tento navod zaradil medzi dolezite topicy v tutorialoch, ale kedze tam medzi dolezitymi je len DG z 3.03, Pravidla a Pre zaciatocnikov, vratil som ho medzi ostatne klasicke tutorialy... za porozumenie dakujem. :angle: - THeBaNDiT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Duben 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2007 uz tady neco podobneho je :roll: ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capricorne Odesláno Duben 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2007 Opakovani matka moudrosti :D zvlast pro nake take lamy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iNasko Odesláno Duben 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2007 jj vim ze to tady je ale ten bigsmookuv je takovy bez obrazku a tutorialy bez obrazku jsou blbe ....nejaka lama kdyz je jenom text tak tomu nerozumi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Smoke Odesláno Duben 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2007 Ok, tak ten muj topic klidně smažte.. BTW: Nevíte jak se tu dělaj smajlíci ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Duben 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2007 dobry navod, jen bych mel malou vydku, vlastne bych mel dve... je to capture a ne capiture to je detail...ale k screenum nepotrebujes plugin irsmp3.prx, ten slouzi k pusteni zvukovych souboru ve slozce X:/PSP/MUSIC, spousti se tlacitky : MP3 modul * NOTA + L - pauza / přehrávání * NOTA + R - přepíná náhodné nebo postupné přehrávání * NOTA + d-pad vlevo - předchozí skladba * NOTA + d-pad vpravo - následující skladba * NOTA + d-pad nahoru - zesílení * NOTA + d-pad dolů - zeslabení * NOTA + [] - přepíná zobrazení na displeji (standardně vypnuto), nyní se zobrazuje název a hlasitost * NOTA + /\ - nastavení taktování CPU * NOTA + O - načtení seznamu mp3 souborů (vždy po změně v adresári MUSIC) * button s obrazovkou - přepnutí jasu displeje na maximum kdyztak si to vyzkousej a uprav ten navod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Duben 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2007 jj presne.. pls trosku to uprav a ten irsmp3 daj prec... nechapem preco ho tam vsetci davaju... vazne nechapem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iNasko Odesláno Duben 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2007 ok udelam to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Loric Odesláno Květen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2007 jako lama se chci zeptat jeslti to pujde na oficialnich cf... nechci to bricknut :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Květen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2007 neexistuje oficialny Custom firmware :) a bricknut sa s tym neda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BartTOPO Odesláno Květen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2007 to jo bricknut sa tym neda ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hotdog Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 Diky nasko ale když chcu udělat video tak se mi to seká a když v tom photo to dám to video tak mi to nejde spusti nevíš čím to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 to video je v GIFu který PSP nepřehraje ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hotdog Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 Aha takže bud to prevest nebo na PC to dát snad myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mata Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 Jo na PC to normalne rozbehas v prohlizeci takovem tom standartnim a to sekani pri videu je normalni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hotdog Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 diky moc mata:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KING-SL Odesláno Srpen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 obrazky sa mi zobrazuju uplne dole ,co mam urobit aby boli navrchu ?? (da sa to vobec ?? ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hat323 Odesláno Září 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2007 diky :...bezva navod urcite vyzkousim!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mardy Odesláno Září 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2007 Hodil sem vsechno tak jak si psal ale nejde mi delat ani screeny ani ten mp3:( EDIT:Uz mi to fachci :) Haluzna vec, jedine co me stve je pomale nataceni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martil Odesláno Září 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2007 tak jsem zkusil MP3 Plugin na slimovi 3.60 M33 a bohužel neunguje NOTA+L, NOTA+R funguje, ale je to k prdu, když se nespusti song :-) Zkoušelste to někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rektor Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 Všechno funguje jak má, ale když chci dát fotky do PC tak mě to neukazuje žádné soubory mimo Jpeg. Screeny jsou ve formátu BMP - potřebuji nějaký plugin do počítače?? Předem díky za odpověď a radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaRa Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 Všechno funguje jak má, ale když chci dát fotky do PC tak mě to neukazuje žádné soubory mimo Jpeg. Screeny jsou ve formátu BMP - potřebuji nějaký plugin do počítače??Předem díky za odpověď a radu. screeny jsou v .bmp a otevres je treba v programu IrfanView nebo muzes i v Malovani ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rektor Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 screeny jsou v .bmp a otevres je treba v programu IrfanView nebo muzes i v Malovani ;) LOL Díky moc. Zmátlo mě to, že jsem chodil rovnou do složky Picture a tam se mě právě nic nezobrazovalo a ted jsem zkusil PSP :arrow: picture a tam to je uloženo. Ještě jednou díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hipox Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 Supr! už mě sr_la ta kombinace tlačítek nota + změna jasu obr. - vždycky jsem musel přestavovat jas displaye, dik! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 Chtěl bych se zeptat jak vypnout nahrávání gif animace ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.