Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Zaměstnání

AngerCZ

Recommended Posts

Tak co, taky řešíte dilema podobné jako já? Celých 20 let jsem si nepřál nic jiného, než že se stanu jako můj otec vojákem. Pár dní před maturitama mi oznamil, že mají stop stav.. Možná až do roku 2011. Tak jsem se rozhodl, že to zkusím k policii, pač to bylo povolání č.2, které mě přitahovalo... Vše v klidu, až do úterý.. 2 dny před fyzickýma testama mi přišel dopis, ve kterém stálo, že v celé čr včetně Prahy byl pozastaven výběr uchazečů.. Toto už nechápu, asi je to můj osud dělat ko**ta někde v Makru,nebo nevim.. Co vy a práce po škole? A nemáte pro mě nějaký tip? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sice ještě jsem nevyšel školu ale typ bych měl.. Staň se teroristou :),je to něco jako vojak ale s palestinou kolem krku :D , no popravdě máš dost smůlu nejdřív ten 2011 a pak policie zrušení uchazečů.

Edit: http://www.google.cz/#hl=cs&source=hp&q=hledam+praci&btnG=Vyhledat+Googlem&lr=&aq=f&oq=hledam+praci&fp=8bb0fa9426e4f48b

Odkaz ke komentáři

Na to jsem uz taky myslel. Musim nejakou agenturu pošefit..

kdybys nebyl vocas tak nastoupis na vojenskou akademii a jdes jeste na vesjku jestli tolik touzis jit k armade pak bys mel misto u armady jisty ... dalsi moznost je treba vstoupit do francouzke legii :D nekde sem cetl moc peknej clanek s cechem kterej je ve francozke legii ... nejvic me dostal citat : Neptejte se kolik lidi sem zabil ale zeptej te se me kolik sem jich zachranil :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu