DarkTemplar Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 no , aký by ste mi doporučili program na sťahovanie z rapidu ... Mal som RapGet , ale ten je už nefunkčný , teraz mám RS Manager , ale ten je hrozný ... Tak sa pýtam , či je ešte nejaký "schopný" programik ... diky vopred ... btw mám premium ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 IDM (Internet Download Manager) -> warez fóra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Září 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 Díky , ale v tom programe sa moc nevyznám ... Neexistuje niečo podobné ako hentie dva ? Proste iba na rapid ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 :arrow: RapgetRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Heady Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 Resil jsem stejne dilema, jako asi vice lidi, kdyz rapget je mrtvy a nakonec jsem skoncil u JDownloaderu (http://jdownloader.org/). Uznavam, ma sice slozitejsi nastaveni a muze se zdat na prvni pohled tezkopadny, proto jsem ho dlouho zavrhoval a drandil na rapget.rs. Nicmene kdyz uz jsem ho jednou nastavil, nemenil bych. Rychlost je uzasna (rapget.rs mi jel v systemu tak, ze CPU jelo porad na 99%), moznost automatickeho rozbaleni - i zaheslovaneho, smazani jiz rozbalenych souboru... Rozhodne se toho neboj a zkus ten JD, zkousel jsem toho mraky a u tohoto jsem zustal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Září 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 piggy - všade píšu , že to nejak "zverejnuje" údaje ... Heady - už to sťahujem ... btw to je freeware ? Nepotrebuje žiadny kejgen , ani nič ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 Díky , ale v tom programe sa moc nevyznám ...Neexistuje niečo podobné ako hentie dva ? Proste iba na rapid ? V čem se nevyznáš ? Si stáhni češtinu přes nastavení jazyků a pak je to naprosto primitivní, ale vynikající program ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
DarkTemplar
no , aký by ste mi doporučili program na sťahovanie z rapidu ...
Mal som RapGet , ale ten je už nefunkčný , teraz mám RS Manager , ale ten je hrozný ...
Tak sa pýtam , či je ešte nejaký "schopný" programik ... diky vopred ...
btw mám premium ...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.