BioToXx_ Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 Zdat lidi neznate nejake dobre ceske Wii forum ?? Tady je hrozne mrtvo a nikdo tady nedokaze nic sehnat az na par dobrych uploaderu... chodim na wiiso.com ale tam je zase skoro vsechno nefunkcni :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negotiator Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Zdat lidi neznate nejake dobre ceske Wii forum ?? Tady je hrozne mrtvo a nikdo tady nedokaze nic sehnat az na par dobrych uploaderu... chodim na wiiso.com ale tam je zase skoro vsechno nefunkcni :( Ceske forum tohoto rozsahu neznam (ale to neznamena,ze neexistuje). Shaneni je pomerne tezka vec....ja taky jen postuju linky, ktere najdu a to postupne, tak jak mi to padne pod ruku. Wiiso neni spatne,ale musis holt hledat....jednu dobu to meli paradni - odkazy jeli i pul roku apod., ale ted se mi zda, ze tam radi bonzaci linku, protoze kdeco je uz v den uploadu nefunkcni:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Září 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 Ceske forum tohoto rozsahu neznam (ale to neznamena,ze neexistuje). Shaneni je pomerne tezka vec....ja taky jen postuju linky, ktere najdu a to postupne, tak jak mi to padne pod ruku.Wiiso neni spatne,ale musis holt hledat....jednu dobu to meli paradni - odkazy jeli i pul roku apod., ale ted se mi zda, ze tam radi bonzaci linku, protoze kdeco je uz v den uploadu nefunkcni:cry: njn aspon kdyby tady na CF tak sekce Wii trochu ozivla :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 Jestli potřebuješ návody atd...tak ti bohužel neporadím :( Ale jinak ják jsem mněl WII tak jsem chodil hlavně na warez fora mají toho dost a hlavně ty velké,snad ti je nemusím vypisovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Září 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 Jestli potřebuješ návody atd...tak ti bohužel neporadím :(Ale jinak ják jsem mněl WII tak jsem chodil hlavně na warez fora mají toho dost a hlavně ty velké,snad ti je nemusím vypisovat :) no jasny... ale nejde me jenom o stahovani her ale taky o to kde to trochu zije a pridava se tam ruzny SW na Wii... trochu se tam keca atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 tak ja nevim nemam nejak potrebu kecat o konzoli :) a co bylo treba prokecat se tu uz nekde prokecalo :D jinak pokud hledas zajimave hry tak vem youtube a zadej tam wii gameplay...vypadne ti fura videi podle kterych si muzes udelat obrazek :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ententyky Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 ... ja taky nekecam... ja si hraju :) ... to neni jako na jinych forech, kde maj cas jeste kecat o vsem moznym i nemoznym :) ... wii je proste dokonaly nastroj na odreagovani :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 Me to povidej... 2-3h šermovani v WII SPORTS RESORT a dneska necitim ruku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bibo Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 No já právě mám svůj web WiiHack.cz na který se mi aktuálně podařilo sehnat pár autorů (zatím 7, ale hledám dál) a plánuji to rozjet ve velkém. Jakmile uvidíme, že mají lidé zájem, tak prostě i předělám web na nový a moderní jaký by si portál zabývající se Wii zasloužil. Jen je potřeba vědět, že to člověk nedělá zbytečně. Je tam i fórum, zatím tedy tam toho moc není, ale klidně se tam můžete začít bavit o čemkoliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 No ja zacnu upovat a sezenu taky skoro vse:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.