Fílek Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 Dá se ještě zaregistrovat na PSN? Píše mi to: The sign-in ID and password combination is not correct. Please check your entries carefully. THX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Jistě že dá... jen zadáváš neplatný heslo nebo jméno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fílek Odesláno Září 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 No jo, ale nevim co tam mám dát, je tam Sign-ID (email adress) a heslo... Nevim jakej e-mail a jaký heslo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 svůj email a svoje heslo :D u hesla máš podmínku, jak musí vypadat.. musí obsahovat písmena a číslice a tuším, že musí začínat na písmeno... všechno to máš napsaný u tý registrace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fílek Odesláno Září 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 :D dám tam rok narození 1960 a napíše mi to: You do not meet the eligibility requirements for the creation of a master account. You will need a parent or legal guardian to help you create an account. Note to parent or guardian: You must have a PlayStation®Network master account to create a sub account for your child. There may be additional eligibility requirements in your country. Docela zajímavý...:D A chce to abych zadal email hlavního učtu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Fílek
Dá se ještě zaregistrovat na PSN? Píše mi to:
THX
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts