siki Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 dobre dik tak vim jak dat plugin do psp ne? snad ho dam do seplugins a v recovery ho zapnu jenze me se v recovery neobjevi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 dobre dik tak vim jak dat plugin do psp ne? snad ho dam do seplugins a v recovery ho zapnu jenze me se v recovery neobjevi nevíš:D musíš eště upravit ten soubor GAME.txt (fungující ve hře) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 diky za ochotu uz sem to rozjel vsechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 co mam udelat aby se mi to neseklo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 tahle verze je pro novější fw mělo by vám to jít : http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2006110002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4X Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 ta nejnovejsi verze mi vubec nenabehne... ted me napadlo ze mozna koliduje s CWcheatem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xzibit Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 mam problem pri natačeni ty animacedycky natičim tak 5 sekund a pak se psp sekne a musim ho resetovat poratte pls moc mi na tom zaleží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nE0TiT Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 jde to i na 3.90m33 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rajtas Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 nevim jestli jde tohle ale asi jo... nějakýho cheatra jem měl na PSP jak na VCS tak LCS to zkus;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nE0TiT Odesláno Červen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 jinak v2.4 jede na 3.90m33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa Sykora Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 Hele lidi pujde mi ten cheatdevice na cfw 4.01 m33-2 ??? pls jestli ne tak kde mam stahnout novejsi ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phoenix Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 hele tak jeste jednou :D chet device 2.4 si stahnete vsichni komu to nejde odkaz: http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2006110002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fawkes Odesláno Červenec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 zdar, hele me to nejde udelam to jak to ma bejt podle psp.nov...org a nefacha. plugin v recovery zapnu ale pak ve hře se mi ten cheat device neoběvy... neni to tim ze mam nakou jinou verzi GTA VCS? zkoušel sem i vcscheatdevice.prx (což je špatně.) tak i vcscheatdevice371.prx diky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rajtas Odesláno Červenec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 sice je to asi blbost ale nenapsal jsi to omylem od špatnýho texťáku?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fawkes Odesláno Červenec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2008 No ja nvm asi ale ne, jmenuje se game.txt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rajtas Odesláno Červenec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2008 tak to je dobře...:( nevim.. PSP už nemam takže to ani nemůžu prubnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fawkes Odesláno Červenec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2008 Jenom už se chci ujistit nad blbostma, protoze fakt nechapu jak to ze to nejde... ten plugin aktivuju v reckovery? a jak že se zapíná ten cheat device ve hře? L + joystick nahoru? EDIT: a kterej ma bejt UMD mod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rajtas Odesláno Červenec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2008 já osobně to měl L+ šipka nahoru... asi bude chyba v tomhle UMD modem to nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fawkes Odesláno Červenec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2008 no L + šipka nahoru sem taky zkoušel to se neboj a taky to nejelo... je to fakt naky divny a přitom v recovery ten plugin vidim a zapnul sem ho (enable) tak nvm proč to ve hře nefacha :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4X Odesláno Červenec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2008 mě ten plugin nikdy nejel... a teď jsem ho jen tak zkusil na 4.01 a jede úplně v pohodě :lol: dá se s ním dělat fakt šílenej bordel:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fawkes Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 No taky bych si to rád zkusil :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boroxman Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 Zrovna jsem si stáhnul VCS takže jdu zkoušet :D A potom napíšu výsledek. ( Mám 3.90):) EDIT: Nepachčí to. V Recovery to nevidim:cry: Mno škoda, jdu zkoušet dál, ale nějak se mi nechce dělat Recovery - XMB - Recovery - XMB.....:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 A máš ve seplugins vcscheatdevice.prx a GAME.txt ve kterým je ms0:\seplugins\vcscheatdevice.prx? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boroxman Odesláno Srpen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2008 jo mněl jsem Teď už čekám na další který pojede na 4.01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafsig Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 zdar, tak ten cheat device na vcs funguje i na cfw 5.00 M33-3 a bez problemu :D a hlavne to instalujte podle psp.novinky.org, protoze tam musite jeste v recovery najet do Advanced->Advanced Configuration - "Plain Modules in UMD/ISO" : a dat enabled Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.