Senpu Odesláno Leden 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2008 Presne! Nejde to!:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsychoCZ Odesláno Únor 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2008 no nevim v cem tady vsici mate problem :/ me to slape v pohode =/ EDIT: A to jak na UMD tak i na ISO sem to zkousel,jedine jestli opravdu nemate riple verze :/ EDIT2: Btw nevi nekdo kde splasit Custom tracks na LCS ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Únor 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2008 taky mi to nefunguje:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slim-x Odesláno Únor 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2008 mne tohle nefunguje ja mam divny vice city savy do nej nejdo custom track taky ne a ani custom device nebo ja se to menuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
last joker Odesláno Únor 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2008 nevite nekdo proc mi nakonec nejdou povolit ty custon sountracks v audio??proste se to nepohne ani za boha..odpovezte pls na PM nebo na icko 459 726 328 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polopate Odesláno Květen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2008 a mas Americkou nebo Evropskou verzi hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mat Odesláno Srpen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2008 ten program mi nejede:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mat Odesláno Srpen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2008 už jsem to rozjel thx všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajc Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 je to naky na hovno ten program kdyz dam prevod ty mp3 tak to napise neco unhandled exception at 0060867D ->DIVIDE BY ZERO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DANHRNEC Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 co delat kdyz mam americkou verzi hry?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duxt Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 mi to dela to same co vsem a taky pajcovi udelejte s tim neco !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roy.b Odesláno Duben 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2009 Musíte konvertovat .wav soubory, ne mp3 !! ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poWer1468622765 Odesláno Duben 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2009 to je jedno jestli waw nebo mp3 wma atd... Mně to vše překonvertuje pak to jen přejmenuji a vložim do psp a hraju:psp: Poslední příspěvek není pravda.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
santiknov Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 jede to luxusne!! dikes aspon sa to da uz posluchat!! posilam THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joff Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 Taky mi to nefunguje:cry:.je to shitka!:coolgun::censored: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USB Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Komu to vyhazuje hlášku unhandled exception at 0060867D ->DIVIDE BY ZERO, tak stačí jenom aby mp3 překonvertoval do wav a potom to už do .toc normálně překonvertovat půjde. Sice to tu už psal Roy.b ale poWer to popřel tak jsem v tom měl chvilku zmatek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 (upraveno) REMOVED, nepřemýšlel jsem :D Upraveno Prosinec 30, 2012 uživatelem taxik removed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USB Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Proč oživuješ tak starej topic :D? Tak já nevím, i dneska se najde někdo kdo by si zahrál gta VCS a chtěl do toho custom soundtrack a mohl by v tom mít trošku zmatek.To se nemá/nesmí oživovat?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaDaS1468624541 Odesláno Červenec 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2012 Kde mužu zjistit jakou mám verzi hry ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 Třeba v UMDGenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.