Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Jelikož mam iPhone nově a spousta věcí kolem něj je při nejmenším složitá, tak si po dvou předchozích tématech založím tohle na případné dotazy, jestli to nevadí... :)

1. dotaz: Potřebuju se zbavit kontaktů z iPhonu... byly na předchozí simce, je jich dost, překáží mi, synchronizoval jsem si je s Outlookem a uložil. Teď se jich teda můžu v klidu zbavit... nastává problém, nevím jak. Mazat jeden po druhém by bylo šílenství... nevíte, jak je mám smazat? :)

Odesláno

Ah, už to funguje, já zřejmě blbě zadával svoje heslo... ale jde to jen bez SSL, což nevim, jestli vadí.

Mám problémy s aplikací Beejive 3.0, při pokusu o lognutí icq to píše o chybném licenčnim kódu, zkusil jsem spoustu verzí, ale buď toto a nebo to napíše zeleně PC LOAD LETTER a odkáže mě to na ytoube, kde se to video nespustí, při dalších pokusech opět licence... nevíte někdo, co s tím?

• 2 weeks later...
Odesláno

A proč je teda asi 50 cracklejch verzí? Na Appulous...

Tohle je celkem zásadní problém... sice jsem si na občas nesrozumitelné řazení hudby v iPodu zvykl (například alba v 3D náhledu), ale teď nově ve firmwaru 3.1.2 se v seznamu alb (klasické zobrazení) zobrazuje jedno album třeba 15x, když se jedná o various artists album, předevšim soundtrack, za každého interpreta je tam totéž album znova, přičemž po kliknutí se otevře vždy to vlastní skutečné album. V FW 3.0 to nebylo, máte to taky tak?

Vážně nikdo neví? Zkoušel jsem snad už naprosto vše, jak to vyřešit...

• 2 weeks later...
Odesláno

Jenže máš-li u každý písničky ze soundtracku interpreta, tak se to samotný album zobrazí za každýho interpreta znova... a ne, opravdu si nechci nastavit interprety na Various artist nebo podobně, koupil jsem si iPhone od toho, abych měl přehledně uspořádanou hudbu v rychlym a stylovym prostředí... chci řádně vyplněný tagy, nehodlam platit za neschopnost Applu...

Někdo tvrdí, že se to v iTunes dá nějak spojit, na to nemůžu prostě přijít...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu