pancus007 Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 čAU PROSIM MAM PROBLEM S TOUTO HROU proste se mi to neuklada kdyz hraju tak to pise hra ulozena ale pak se neulozi.jednou sem tuto hru mel skoro dohral a to se to ukladalo a posledni 2 pujcena dvd delaji tohle ewite cim to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Může to být tím, že složka savegames (zkrátka složka, do které se hra ukládá) je nastavená na Jen pro čtení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pancus007 Odesláno Září 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 a můžes mi říct prosím jak to zmením? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Když najdeš tu složku, tak na ni klikni pravym tlačítkem, dej Vlastnosti a odškrtni dole Jen pro čtení. (tedy, pokud je to tím...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pancus007 Odesláno Září 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 mel si pravde ale nejde to zmenit kdyz to policko je prazdne tak dam pouzit a pak ok a nezmeni se to.co stim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Zvláštní, mělo by to jít... zkus tu složku smazat a se stejnym názvem znovu vytvořit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pancus007 Odesláno Září 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 furt to samé :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 A co přsně to dělá? Když vytvoříš novou složku, neměla by ti nutit atributy... možná zkus změnit tohle nastavení pro složku, ve který je tahle složka, může to ovlivňovat složka nad ní no, ale o tom pochybuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pancus007 Odesláno Září 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 skusil sem jak rikas ale nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pancus007 Odesláno Září 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 norlmane to zmenit dam ozit a ok pak dam krizek zase dam vlastnosti a zase je to zpatky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Pak mě napadá nějaký skrytý nastavení složky, respektive skrytej soubor, kterej to tam vrací... dost možná je to ochrana hry -> špatnej crack? ...možná... tohle mi dělalo GTA III. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pancus007 Odesláno Září 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 vona je to jen istalacka takze ja nic nekrakoval ale ten skrytej soubor jak ho najdu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Pochybuju o tom, že se ti to podaří vyřešit, ale Možnosti složky > Zobrazení > Zobrazit skryté soubory a složky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 čAU PROSIM MAM PROBLEM S TOUTO HROU proste se mi to neuklada kdyz hraju tak to pise hra ulozena ale pak se neulozi.jednou sem tuto hru mel skoro dohral a to se to ukladalo a posledni 2 pujcena dvd delaji tohle ewite cim to? CO takhle vyskoušet nějaký nejnovější patch tuším, že je maximálně verze 1.3 jestli ji nemáš zkus nainstalovat nebo znova odinstaluj hru, a pak nainstalovat na novo. Měl jsem taky nějaké problémy se spouštěním hry COD4 to mi nešlo vůbec spustit byla to nainstalovaná verze z DVD tuším verze 1.0 až o patchovaní to funguje na verzi 1.7 nevím sice jak je to bylo možné, ale pc to nebylo. Tak zkus jí napřed opatchovat nejnovějším patchem staraší hry jestli chceš spustit na nových pc, tak bez patche se nelze obejít až na nějaké výjmky.:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.