awol Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 WET Žánr: Akční - Third Person Platformy: Playstation 3, Xbox 360 Datum vydání: 15.9.2009(US), 18.9.2009(EU) Krásná, půvabná, brutální a smrtící!Rubi řeší problémy. Je v tom dobrá. Ale když jednoho dne souhlasí s vyřešením problému jednoho boháče,a to nalezením a přivedením jeho nevyzpytatelného syna, myslí si, že jde všechno podle plánu. Mýlí se. Práce nebyla až tak jednoduchá a muž, který ji najal se nyní zdá být někým jiným než za koho se vydával. Nyní je Rubi na útěku a potřebuje najít muže, který ji nechal skoro zemřít. Podvody. Nepřátelé. Spojenci. Zbraně. Meče. Drogy. Dobrodružství spojující tři kontinenty, dvě frakce a jednu hodně naštvanou slečnu ve Vás udrží vysokou hladinu adrenalinu od začátku do konce. Rubi je zaměřená. Rubi je rozhodnutá. Rubi je WET! - Inovativní styl hraní z pohledu třetí osoby - s jejími na zakázku vytvořenými věrnými dvojčaty, Python kolty, se Rubi vyjímá v úžasných filmových přestřelkách proti vyzývavým oponentům - Akrobacie - po boku s jejími zbraněmi provádí Rubi smrtící akrobatické pohyby. Její úžasná obratnost ji dovoluje lézt po zábradlích, podklouzávat pod překážkami, běhat po zdech a další - Meče - Rubin meč je její nástroj pro smrtící útoky na blízko, s nímž umí Rubi rozpoutat několikafázové stylové útoky zdroj: www.playcentrum.cz Hral jste uz nekdo demo? Musim rict, ze me to naprosto nadchlo a po vydani ihned kupuji! Je to hodne akcni a jeste s tou hudbou je to suprovy zazitek. Poprve jsem si u hry pral, aby na me slo vic a vic nepratel :) Atmosfera jako Kill Bill, kterou jen vylepsuje slow mod jako v Max Payne. Rozhodne doporucuju zkusit alespon demo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fraj Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 Když by Tarantino měl mít ve svojí produkci a režii nějakou hru, tak si představuju že by vypadala nějak takhle :).. Hrál jsem demo a taky mě to nadchlo, odreagovačka u který se nemusí nějak přemejšlet a hlavně výbornej soundtrack.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
awol Odesláno Září 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 Tak v alze uz ji maji, prestoze ma v Evrope vyjit az 18.9. http://www.alza.cz/ps3-wet-d138076.htm EDIT: Tak mam objednano a dnes priveze messenger, juhuuu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HexeH Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 jo tahle hra mne taky zaujala podle video ukázek! právě stahuju demo.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 hraju plnou verzi...momentálně jsem ve 4.kole...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
awol Odesláno Září 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 hraju plnou verzi...momentálně jsem ve 4.kole...... Jak poznas ty kola? Ja nikde nevidim cisla, ted jsem zabil toho manika za tema rotacakama na tom stavenisti. Jinak, musim rict, ze WET je takovy jaky jsem ocekaval, mozna jeste o fous lepsi. Ac to s grafikou nevypadalo v demu dobre, tak v jinych lokacich zas tak spatne nevypada ( zejmena interiery se oproti exterierum celkem povedly ). Dobry doplnek jsou urcite upgrady zbrani a nove pohyby, takze musite mit styl, aby jste si mohli dokoupit dalsi :) Zvuky jsou zase oproti demu trosku zklamani, objevuji se celkem nevyrazna hlucha mista, ale treba hudba je super, jen by mohla hrat casteji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.