lonewolf_x Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 Ahojte, jsem začínající fanda x360, ale nikde jsem se nedočetl, jestli Xko sežere DVD9 RW. Nebylo by to marné na test her, ať si člověk nekazí média. Nemá někdo zkušenost? díky všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 o žádném takovém médiu nic nevím, že by vůbec bylo :) pokud ovšem mínus opravdu je tak bys to musel vypálit speciálně podle určitého návodu a ve spec. programu tuším...romeno dával návod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lonewolf_x Odesláno Září 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 omluva, samozřejmě jsem myslel DVD+RW DL Verbatim o žádném takovém médiu nic nevím, že by vůbec bylo :) pokud ovšem mínus opravdu je tak bys to musel vypálit speciálně podle určitého návodu a ve spec. programu tuším...romeno dával návod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 podle googlu je i - verze :) http://www.afterdawn.com/glossary/terms/dvd-rw_dl.cfm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 mno já ani jedno nikde neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lonewolf_x Odesláno Září 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 jinak neřeší to můj dotaz, jak uvedl kolega výše, nejspíš to Xko žere, ale jak to tedy speciálně pálit, to netušim. Zkusim pohledat. Každá rada vítána :) podle googlu je i - verze :)http://www.afterdawn.com/glossary/terms/dvd-rw_dl.cfm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 pokud budeš pálit na dvd+rw dl, tak to vypal stejně jako normal dvd+r dl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 3FF3CT Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 zajimalo by me jak to pak smaznes, btw nikde sem se taky o nicem takem nedovedel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lonewolf_x Odesláno Září 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 také si to myslím, díky za odpovědi pokud budeš pálit na dvd+rw dl, tak to vypal stejně jako normal dvd+r dl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SWITCH Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 V xboxu by to asi nešlo ,protože jsou jen -RW DL ,ale nezkoušel jsem to.Navic se v Česku ani neprodávaj.V Japonsku byla před 2 lety cena v přepočtu 11.5 $ http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=ProductDetail&A=showItemLargeImage&Q=&sku=463521&is=REG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lonewolf_x
Ahojte,
jsem začínající fanda x360, ale nikde jsem se nedočetl, jestli Xko sežere DVD9 RW. Nebylo by to marné na test her, ať si člověk nekazí média. Nemá někdo zkušenost? díky všem
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.