peta12 Odesláno Duben 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2007 viz nadpis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Duben 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2007 Ano, je každý update na oficiální FW od Sony je legální. Ale pokud máš 2.71 tak radši udělej downgrade na 1.5 a update na 3.4 OE-A ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Duben 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2007 Ano, je každý update na oficiální FW od Sony je legální. Ale pokud máš 2.71 tak radši udělej downgrade na 1.5 a update na 3.4 OE-A ;) lepsi kdyz to da na 2.80, tento DG se my zdal byt jednoduchsi (delal sem uz 4 DG :lol: :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Duben 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2007 lepsi kdyz to da na 2.80, tento DG se my zdal byt jednoduchsi (delal sem uz 4 DG :lol: :D) Hele, Bulki já sem dělal s 2.71 XX DG s 2.8 X DG, a pride mi teda jednodusii ten s 2.71,... :lol: lolku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Duben 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2007 Hele, Bulki já sem dělal s 2.71 XX DG s 2.8 X DG, a pride mi teda jednodusii ten s 2.71,... :lol: lolku u ta82 je postup stejnej :cheesygrin: Ale zpět k tématu. Up na oficiálním fw legální je, ale asi si měl na mysli DG a up na CF - to legální není (ale přímo nelegální asi taky ne, řekl že je to tak na hraně :D ), ale rozhodně tím přijdeš o záruku (teka pokud na to přijdou :cheesygrin: ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Loric Odesláno Duben 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2007 viz nadpis. no stačí si stáhnou z oficiální stránky nějaký vyšší firmware, dát ho do psp do ms0:/PSP/GAME/UPDATE/ a pak v psp v GAME ten upgrade akorát spusti a řiď se podle toho co ti to tam píše :) ... a dobij si baterku co nejvíc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peta12 Odesláno Duben 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2007 Takze kdyz pujdu reklamovat PSP a reknu jim ze jsem upgradoval na novejsi FW a pri tom se mi to seklo a od te doby PSP nejde zapnout tak by mi to meli vyreklamovat ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack Odesláno Duben 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2007 Takze kdyz pujdu reklamovat PSP a reknu jim ze jsem upgradoval na novejsi FW a pri tom se mi to seklo a od te doby PSP nejde zapnout tak by mi to meli vyreklamovat ne?? Meli...;) Ale musis rict zes upgradoval na jejich originalni fw... nesmis rict ze delal DG a nebo se snazil upgradovat na nektery cf...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peta12 Odesláno Duben 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2007 Tak jsem to byl reklamovat a oni rikaly ze tu musi jeste poslat do SONY myslite ze tam na to prijdou?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Duben 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2007 rek bych ze to hodej do kose a poslou ti nowej. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Duben 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2007 Jako u většiny případů, na to asi nepřídou, ale nezakříni to... nikdy nevíš. Spíš je rpavděpodobný, že ti pošlou do 30 dnu new PSP ;) f-007: jojo do koše :lol: :blink: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Duben 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2007 mno myslim ze ho nejspis opravej ja mel taky brick kerej sem udelal pri uprave pri xmb a ted uz je nakej patek doma u panicka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peta12 Odesláno Květen 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2007 Tak dik hosi ja kdyztak pak udelam nejake topic o tom jak na reklamace hlave se musite vymlouvat , vymlouvat a vymlouvat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.