Gh0sT-1nF Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 Zdar... Jde stáhnout samotná aplikace MS Media Center (ten co je ve Windows 7 nebo ve Vistách) nebo nějakou alternativu ... Díkky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 http://www.slunecnice.cz/vyhledavani/?qs=media+center&search.x=0&search.y=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Září 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 Díky ... lock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 pls, me jjsem konzoli zabanovanou, nechal jsem z ni HDD, ten jsem pichnul do konzole nove - arcade, a chci se zeptat, jestli by mi mel slapat media center? mam win 7, po preinstalaci, predtim mi media slapalo..ted nemuzu rozchodit. Nastavovani extenderu probiha, po zadani kodu az do posledni casti - pripojovani k zarizeni( to uz se nedokonci) naopak xko v tuhle chvili, kdy probiha na pc zminene pripojovani, tak akorat ma logo media cennter a lita po obrazovce loader s nazvem conntacting... A zastavi se po chvili s hlaskou, ze bylo spojeni s media center ukonceno...myslim, ze nedelam nikde chybu,ale muze mit v sobe neco spatnyho z te puvodni zabanovan konzole? diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.