Guest Anonymous Odesláno Říjen 8, 2006 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2006 VINC napsal: Daji se nejak do gta dostat auta stazena z ineternetu jako do gta na pc? NE Citovat
LukDM Odesláno Říjen 8, 2006 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2006 jedině se dá pomocí Pimp My Garage upravit auta ve hře Citovat
VINC Odesláno Říjen 8, 2006 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2006 :shock: , co to obnasi takova uprava, co vse jde upravit? A kde sezenu pimp my garage? To je v tom GTA cheatru, jak je tam i vrtulnik atd.? Citovat
LukDM Odesláno Říjen 8, 2006 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2006 jdou upravovat různý věci ale já sám jsem to zatim nezkoušel,tady ti dávám odkaz na ofic.stránku,tam se snad dozvíš víc http://www.cheatsync.net/pmg/ Citovat
VINC Odesláno Říjen 8, 2006 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2006 Tak celkem to ujde. Ale je to dost slozity. Musis si hlavne udelat devhook s frimwarem 2.5, neco se mi flashovalo do pameti, stahoval sem spoustu ruznejch programu kolem ale podstata je takova: Spolupracuje to s cheaterem na gta. Pimp my garage je samostatna aplikace, kterou spustis jen s fw 1.5. V ni si muzes typu auta ktere vyberes upravit barvu, kola, rychlost, zrychleni a jine parametry. Z tuningu jde vsak jen kola, barva a barva vyfukovych plynu. Na konci vyberes v ktere garazi chces aby auto bylo a potom ho ulozis a ono se vlozi do gta cheatru. Pak nactes gta, save s cheatrem a v menu cheatru vyberes co chces, uplne na konci menu je i tvoje pimp auto, ktere kdyz aktivujes tak ho najdes v te garazi kterou si zvolil. Je to celkem dobre, akorat mi vadi ze musim mit devhook s fw 2.5 a nevim co kam flashoval. Tak sem naformatoval kartu a mam zase stary dobry devhook s fw 2.71. Citovat
Brento Odesláno Říjen 14, 2006 Nahlásit Odesláno Říjen 14, 2006 Je normalni ze se mi GTAcko seka? Ne porad, ale pravidelne asi po 2 vterinach. Je to ISO! Citovat
LukDM Odesláno Říjen 14, 2006 Nahlásit Odesláno Říjen 14, 2006 zkus zvýšit na 333(pokud teda už nehraješ na 333)a máš to normal iso nebo cso?(nebo dax) Citovat
Guest Anonymous Odesláno Říjen 14, 2006 Nahlásit Odesláno Říjen 14, 2006 Brento napsal: Je normalni ze se mi GTAcko seka? Ne porad, ale pravidelne asi po 2 vterinach. Je to ISO! Koupit origo 8) Citovat
Brento Odesláno Říjen 14, 2006 Nahlásit Odesláno Říjen 14, 2006 No nevim ma to asi 300mb. bylo to divne zabaleny, tak sem to prepsal na iso ale mozna to bylo cso. nemoh byste mi ho nekdo nikam hodit. ale at je full a alespon po 200 mb castech. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.