Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Vybitá baterie - vypnutí PSP

defuckto69

Otázka

zdarec, neni tu sekce hawrdware, tak sem to kopnul sem... mam fw 3.03oe-c a vzdycky kdyz se mi vybije baterka, tak se psp vypne, kdyz sem jeste mel 2.71 tak se to jenom uspalo a po pripojeni do nabijecky sem moh pokracovat v tom co sem mel rozdelany.. takhle se to vypne a kdyz to pripojim, tak psp pustim a to naskoci normal do xmb... PLS HELP... :cry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
no jo,tak jestli je baterka uplne vyzdimana,tak je jasny,ze se to vypne..zapoj nabijecku kdyz ti blika u napisu power zeleny LED svetlo,pak se to urcite nevypne ;)

no tak jasny, to vim, jenze pri 2.71 to asi ubralo par minut hrani a uspalo se to, ze si pak moh pokracovat, jenze ted se to proste regulerne natvrdo vypne a nazdar bazar... :cry:

Odkaz ke komentáři

• 0
no tak jasny, to vim, jenze pri 2.71 to asi ubralo par minut hrani a uspalo se to, ze si pak moh pokracovat, jenze ted se to proste regulerne natvrdo vypne a nazdar bazar... :cry:

no já nevim ale u mě to je jak kdy...někdy se to vypne a zůstane to tam....někdy se psp vypne úplně...nevim no

Odkaz ke komentáři

• 0
no to me to jako tekkenovi taky dela ze nekdy se to vypne uplne nekdy se to jenom uspi.... :)nekdy me to stve kdyz mam rozehranej nakej zapas treba v nhl :( a pak cely znova :D

no presne, akorat ja to mam u fify... :) asi mi nezbyde nez vic sledovat kontrolku no... :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu