Skyt Odesláno Duben 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2007 Hodně lidí nevědí, jak se tenhle program vůbec spouští a jak se ovládá (donedávna jsem patřil mezi ně :) ). Proto píšu tenhle tutoriál, aby se předešlo zakládání nových naprd tématů. Universal remote control (ONLY FAT) obsahuje nejméně 1 200 kódů a přes 300 TV značek Než se vůbec do něčeho pustíte, přípojte PSP k PC a stáhněte si tenhle archív se kterým se bude pracovat Rapidshare.com http://rapidshare.com/files/29128250/ACMMAN.rar Uploading.com http://www.uploading.com/files/IFSKEJ3H/ACMMAN.rar.html Edisk.cz http://www.edisk.cz/stahni/91782/ACMMAN.rar_1.92MB.html CZShare.com http://czshare.com/download_file.php?id=96159&file=ACMMAN.rar V archívu jsou dvě složky a to PSP a remotes. Ve složce PSP/GAME v archivu jsou složky UR a UR_~1%. Ty nakopírujte do složky na vaší kartě (v mém případě Vyměnitelný disk K:/) K:/PSP/GAME150 Složku remotes v archívu nakopírujte do kořene vaší karty Nyní můžete PSP odpojit od PC. V PSP si zamiřte přímo do GAME/Memory Stisk a spusťte program Infared Remote Teď už se jen zorientovat. Když zmáčknete tlačítko L na vašem PSP, vyjede vám nabídka značek televizí V mém případě značka Philips. Až značku vyberete, budete si muset najít na ovladači kód určený pro typ vaší televize. Často tyto kódy najdete nalepené na krytu, který chrání a drží baterky v ovladači, ale najdou se i ovladače, kteří mají tento kód nalepený pod baterkami Nalepeno na krytu. Nalepeno pod baterkami. Já jsem zrovna můj kód v seznamu nenašel,tak jsem vyzkoušel jiné různé kódy, hlavně s názvem TV.txt, TV1.txt a nakonec jsem se trefil, takže pokud váš kód v seznamu není, zkoušejte jiný, podobný tomu kódu na ovladači. Až nějaký kód zvolíte, nabídka zajede. Teď zmáčkněte tlačítko R na PSP a vyjede nabídka s předvolbami Teď už stačí jen ty předvolby zvolit a to tak, že najedete na nějakou tu předvolbu, zmáčknete čtvereček a přiřadíte jakýkoliv tlačítko ke zvolené předvolbě (např. k POWER přiřadím kolečko a při zmáčknutí kolečka se mi TV buď vypne nebo zapne). Tlačitko SELECT slouží pro ukládání profilů (THX primeros) 1.Po vybraní modelu a přiřazení funkcí dejte SELECT (vyjede menu s profilama-čísla). 2.Najeďte na nějaký číslo a zmáčkněte TROJÚHLENÍK (žádná hláška se, ale nezobrazí). Tím se profil uloží pod dané číslo. Při dalším spuštění stačí jen vždycky vybrat číslo s vaším nastavením a potvrdit křížkem. Jinak dálka mi připustila být cca 5 m od televize,abych mohl přepínat. Tak to by k tomuto programu bylo asi všechno a přeju příjemnou zábavu při přepínání televize třeba ve škole při nějaký video přednášce :-) .Doufám,že tenhle tutoriál aspoň někomu pomohl. Kdybych zde měl nějaký chyby nebo nesrovnalosti, napište mi pls. buď na PM nebo sem do tématu. Tento tutoriál byl psanej pro CF 3.xx OE EDIT: konečně lepší fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2007 pěkný ale ty obrázky z psp si moh taky udělat přes sceershot....ale jinak dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Loric Odesláno Duben 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2007 škoda že to jde jenom na custom firmaware Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyt Odesláno Duben 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2007 pěkný ale ty obrázky z psp si moh taky udělat přes sceershot....ale jinak dobrýja jsem se pokousel to tim nafotit,jenze v tom programu to nejde..misto toho,aby se to vyfotilo,tak vyjede nabidka televizi..jediny,co se mi tim podarilo vyfotit je tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
primeros Odesláno Duben 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2007 Tak to je presne to co kazdy z nas hledal :D Od teď uz muzu jen lezet v posteli a hrat a hrat a hrat :) zadne dalsi zvedani k telce :) Díky za tut. pěkná práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexicon Odesláno Duben 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2007 Mozna blba otazka ale jak se pracuje s tema profilama co jsou pod klavesou "SELECT"? Nejak se mi nedari do nich nic ulozit, vdycky kdyz nejaky potvrdim tak se ten profil jenom vyvola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyt Odesláno Duben 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2007 hehe,ja jsem na to taky jeste neprisel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexicon Odesláno Duben 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2007 Sakra, tak to snad nejak vykoumam... Ale dobrej programek i navod. Moc dik... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedDragCZ Odesláno Duben 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2007 Vlevo na PSP přepněte knoflík dolů pro používání Infračerveného světla, kterým se bude TV přepínat sry, ale todleto je prepinac na zapinani wifiny, s infracem to nema nic co delat .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyt Odesláno Duben 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2007 jo mas pravdu,fakt to funguje i kdyz nemas zaply infra.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Duben 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2007 peknej navod k+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
primeros Odesláno Duben 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2007 Mozna blba otazka ale jak se pracuje s tema profilama co jsou pod klavesou "SELECT"? Nejak se mi nedari do nich nic ulozit, vdycky kdyz nejaky potvrdim tak se ten profil jenom vyvola. Je to jednoduchý. Po vybraní modelu a přiřazení funkcí dáš SELECT (vyjede menu s profilama-čísla). Najedeš na nějaký číslo a zmáčkneš TROJÚHLENÍK (žádná hláška se, ale nezobrazí). Tím se profil uloží pod to číslo. Při dalším spuštění stačí jen vždycky vybrat číslo s tvým nastavením a potvrdit křížkem. :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Duben 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2007 dopr...a zrovna u nas doma neni jedina televize z toho seznamu...mascom a otava...paneboze proc zrovna u nas musi byt takovy shity televize Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Květen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2007 mame doma tri sony televize ... bravia a 2 trinitrony ... jeden starsi ... a ani na jedne mi to nechtelo fungovat ... nevi nekdo co s tim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2007 mame doma tri sony televize ... bravia a 2 trinitrony ... jeden starsi ... a ani na jedne mi to nechtelo fungovat ... nevi nekdo co s tim ? tak když napíšeš že to nefungovalo a nepopíšeš problém tak ti těžko někdo pomůže :dots: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THeBaNDiT Odesláno Květen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2007 jo mas pravdu,fakt to funguje i kdyz nemas zaply infra.. skor by som povedal, ze je to len a len prepinac na WiFi a ze nema nic spolocne s Infra portom... moj nazor. Ale to len na okraj taky mini OT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Květen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2007 stiahni irshell http://www.irshell.com/download.html a s nim urob screenshoty priamo v homebrew (nota) edit. pridane do: http://console-forum.cz/showthread.php?t=6666 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyt Odesláno Květen 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2007 skor by som povedal, ze je to len a len prepinac na WiFi a ze nema nic spolocne s Infra portom... moj nazor. Ale to len na okraj taky mini OT.no ja nevim,ale nekde jsem cetl,ze to je na to infra..EDIT:pro velky pocet "stiznosti" obrazek s cudlikem pro infra smazan :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexicon Odesláno Květen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2007 Je to jednoduchý. Po vybraní modelu a přiřazení funkcí dáš SELECT (vyjede menu s profilama-čísla). Najedeš na nějaký číslo a zmáčkneš TROJÚHLENÍK (žádná hláška se, ale nezobrazí). Tím se profil uloží pod to číslo. Při dalším spuštění stačí jen vždycky vybrat číslo s tvým nastavením a potvrdit křížkem. :cheesygrin: Diky, zkusim... EDIT: tak to funguje nadherne, jeste jendou dik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mata Odesláno Květen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 az na to ze je to na tom edisku smazane je to ok :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyt Odesláno Květen 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 vsiml jsem si,ze dneska edisk vypadl a nejsou na nem zadny soubory..reupnu to jinam ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onlyreal Odesláno Květen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2007 Mne to vypisuje ked sa to snazim spustit "the game could not be started (8002014c)" netusi niekto co stym? mam 3.03 oe-c. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexicon Odesláno Květen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2007 Mas tu aplikaci ve spravne slozce? (GAME150) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onlyreal Odesláno Květen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2007 Mas tu aplikaci ve spravne slozce? (GAME150) No skusal som to dat do viac menej skoro kazdej zlozky a aj game150, ale stale to iste, asi mam nejaky divny custom : ( ,bo v tej game 150 nic nemam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4DD M4XX Odesláno Květen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2007 funguje to jenom na TV, nebo je to i na domácí kina, hi-fi a jiný elektro? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.