tekken90 Odesláno Květen 5, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 5, 2007 funguje to jenom na TV, nebo je to i na domácí kina, hi-fi a jiný elektro? je to snad na všechno...u kámoše sme s tím ovládali i repro 5.1 genius.. já doma hi-fi věž..takže jo Citovat
lexicon Odesláno Květen 5, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 5, 2007 JJ je to na hodne druhu zarizeni, ja tim taky ovladam svoje Z5500 Digital, vez Technics. A v tom menu pristroju jsem potkal snad i nejake TV tunery pro pc. Citovat
LURT2 Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 6, 2007 funguje to i na satelit ? díky Citovat
myschoo Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 6, 2007 ono to pouziva ir kody cize ono by to malo technicky fungovat na KAZDY pristroj s iR (na nove uz moc nie) no tak som sa pozeral na tie ir kody :) skusim sa s ytm pohrat Citovat
Skyt Odesláno Květen 6, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Květen 6, 2007 Můj překlad :Pcoze??jakej preklad?? Citovat
Scrand Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 6, 2007 coze??jakej preklad?? no předělával sem tu grafiku ty texty na český, takový prkotinky :) Citovat
Skyt Odesláno Květen 6, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Květen 6, 2007 jo tak to jo..jak si to dostal do programu?? Citovat
Scrand Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 6, 2007 jo tak to jo..jak si to dostal do programu?? normálka vzal sem ty obrázky co už tam byli a jen sem vyretušoval ty původní texty a pak je zaměnil za ty co tam byli ;) Citovat
Skyt Odesláno Květen 6, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Květen 6, 2007 tak to mi je jasny,ale jak si to dostal do toho programu ;-) Citovat
Scrand Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 6, 2007 tak to mi je jasny,ale jak si to dostal do toho programu ;-) vždyť to popisuju ;) akorát sem změnil ty obrázky co tam byli ;) Citovat
tekken90 Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 6, 2007 vždyť to popisuju ;) akorát sem změnil ty obrázky co tam byli ;) ale on myslel přes jakej program si to tam dával:blink: Citovat
Scrand Odesláno Květen 7, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 7, 2007 ale on myslel přes jakej program si to tam dával:blink: obrázky sem editoval ve photoshopu. A ty obrázky se nacházej v externí složce! takže je stačí jen předělat a v programu se to pak objeví samo. jinak jako nevim co po mě chcete slyšet :D Citovat
Skyt Odesláno Květen 7, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Květen 7, 2007 jo takhleeeeee..no to jsem chtel slyset,kde si je shrabal a pak jak si udelal,aby se ti zobrazily..uz chapu;) Citovat
DietySouth Odesláno Květen 11, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 11, 2007 Co mám chápat jako kořen karty?????????? Co mám chápat jako kořen karty?????????:blink: Citovat
tekken90 Odesláno Květen 11, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 11, 2007 kořen karty je ms0:/...prostě přímo karta...sou tam složky PSP, MP_ROOT atd.....a popros někoho z módů ať ti smaže jeden příspěvek Citovat
Dane-czech Odesláno Červen 18, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 18, 2007 Nevíte někdo jestli se nedaj někde na netu najít další televize?? Citovat
LURT2 Odesláno Červen 18, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 18, 2007 Nevíte někdo jestli se nedaj někde na netu najít další televize?? kdyz jich tam mas hafec. ... co bys jeste chtel.... co to mas za znacku ze tam neni ?? :D Citovat
altichy Odesláno Červen 19, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 19, 2007 hele kdyz to tam dam podle navodu tak mi pak po zapnuti tohoinfrared remote my to napise ze to nejde spustit a cisla 8002014c:cry: Citovat
Lukan Odesláno Červen 20, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 20, 2007 Me to taky nefacha mam FW 3.40 oe-a.Kdyz to spustim v psp tak tam neni cislo me televize jinak mam Philips ale to cislo tam proste neni a kdyz dam podobne tak to proste nejde :-( Citovat
Skyt Odesláno Červen 20, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Červen 20, 2007 hele kdyz to tam dam podle navodu tak mi pak po zapnuti tohoinfrared remote my to napise ze to nejde spustit a cisla 8002014c:cry:tak tuhle chybu jsem tady nikdy nevidel, tak to teda nevim..Me to taky nefacha mam FW 3.40 oe-a.Kdyz to spustim v psp tak tam neni cislo me televize jinak mam Philips ale to cislo tam proste neni a kdyz dam podobne tak to proste nejde :-(jako nejde ti to spustit nebo co??kdyz pisu, ze to nefacha a pak ze tam neni cislo, tak to trochu nedava smysl;)..jinak k tomu cislu.s tim ja bohuzel nic neudelam..na netu zadny jiny cisla nejsou a pokud tam neni, tak to tvoji telku nepodporuje..zkus vyzkouset i jiny cisla..PS: s Philipsama ma hodne lidi problemy....i ja Citovat
Cloud.M@-T€R Odesláno Červen 20, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 20, 2007 mam televiz samsung CW-29Z418P lae nemuzu najit typ ovladace....pls poradte? Citovat
petrla Odesláno Červen 20, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 20, 2007 já mám televizi otf a nikde to tam není Citovat
Skyt Odesláno Červen 20, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Červen 20, 2007 s tim vas musim zklamat..pokud to v tom neni, tak to je smula..na internetu zatim zadny aktualizace nevysli..zkousejte dalsi typy v urcite znacce Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.