Mrkej_Na_Drat Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 Nokia N97 nebo HTC Touch Pro 2?Co myslíte,cenové srovnání je stejné,taky mi na cenně nezáleží,spíše o praktičnost a funkčnost mi jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 na 90% bych nebral ani jeden z nich :D ale když už, tak spíš tu Nokii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Need4s Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 Ja bych bral ten HTC, ale i ta Nokie nevypada špatne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ecko Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 Určo tu Nokču u HTCčka máš WM a to není moc dobrý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 ja bych bral taky spis tu nokii:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Září 17, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 Ani jedno .... Vybral bych něco jiného .... nový symbián v nokii neni nejlepší - snaží se to každou chvilkou vylepšovat novým updatem, ale přesto, bych to nezkoušel. WM mobilu taky moc nevěřim, ale to tu nebudu rozebírat :D Radši bych mrknul na Android ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 Ani jedno.....:dozey: Ale když už tak Nokii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 Nokia, třída nahoru, třída nahoru, třída nahoru...ještě pár... a HTC TOUCH PRO 2 :love: (sem krutě proti nokiím, nemám je rád, a 3310 je jejich jedinej pořádnej model xD) (ještě ten z matrixu vlastně :D:D) Touch Pro 2 je jedno z nejlepších HTC co můžeš koupit. ecko: to právě JE dobrý. na HTC Touch Pro 2 navíc oficiálně a samozřejmě zdarma vyjde WM 6.5 a následně 7.0 .. http://cache.gizmodo.com/assets/resources/2008/04/wm7leakold.jpg ALE NEVÍ SE ŽE WIN 7 BUDOU VYPADAT PŘESNĚ TAKHLE.. bude to 100% jiný pač takhle vypadá Win 6.5 beta.. http://images.intomobile.com/wp-content/uploads/2009/02/windows-mobile-65-1-300x400.jpg (screen ze smartphone verze..) Symbian podle mě prostě naprosto sux xD (ale můj subjektivní názor :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 Já jsem naopak zase pro Symbian než WM. Měl jsem HTC Kaiser ( nejlepší MDA ve své době ) a teď mám Nokii 5800XM a zatím - co se týče "user-friendlivosti" - vede Nokie. Kaiser se mi s WM dost často zasekával ( tím nechci říct, že je WM hrozné, určitě se z toho dá vytřískat hodně, ale jen pokud se o to zajímáš a já jsem byl ve WM lajk ), Symbian zatím jede suprově a mám tam vše, co chci a potřebuji ( a to nemusím být žádný expert na tento OS ). ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 z tědlech mobilů bych si nekoupil ani jeden byl bych spis pro iphone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Září 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 Díky za názory,jj Windowsy nemám rád je to hrozný,chtěl bych tu Nokii,ale tam mě štve ten Simbian chtělo by to Nokii,která by v sobě měla systém jako Playstation nebo Apple :)Iphone nechci protože se jako mobil nedá využít kvuli jeho snadnému zničení vzhledu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 já bych určitě bral HTC touch Pro 2 :love: jedy já měl kaisera nikdy jsem v wmkem neměl takový problém ... stačí najít pořádnou rom htc jedině když si chceš udělat systém podle sebe ... když chceš to mít tak že když to kupiš že to bude 100% použitelné tak vem nokiu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 ,ale tam mě štve ten Simbian chtělo by to Nokii,která by v sobě měla systém jako Playstation nebo Apple :) Symbian je něco jako systém Playstationu nebo od Applu. Alespoň v jednoduchosti se to dá přirovnat. Je to s ním opravdu lehký ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 100% Nokii moc se mi líbi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Září 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 Symbian je něco jako systém Playstationu nebo od Applu. Alespoň v jednoduchosti se to dá přirovnat. Je to s ním opravdu lehký ;) Ale jde mě spíš o tu funkčnost systému Apple se neseká,ale Windows víme svý a PS se taky neseká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 V týhle cenový relaci - být na tvém místě, tak si radši koupím iPhone. Jinak bych bral asi nokii i když konstrukce není zrovna nejlepší, ale WM nemám moc dobrých zkušeností. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 Ale jde mě spíš o tu funkčnost systému Apple se neseká,ale Windows víme svý a PS se taky neseká. Windows Mobile se seká tak maximálně s originální českou rom (nic horšího nemůže bejt :D:D) .. www.xda-developers.com .. tady vyvíjej romky. Běhají parádně, otci se Touch Cruise v posledních několika měsících nezasekl ani jednou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 no ale jak jsem už napsal pokud někdo nechce se s telefonem mrdat tak at si kupí nokiu nebo iphona(a podobný) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozt Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Já bych bral tu Nokii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Září 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 No chtěl bych něco lepšího než je iPhone když o něm všichni tak básní,ale teda pro Nokiu je tu nejvíce hlasů,ještě nějaký nápad co by mohlo být?HTC,Xperie nee. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Září 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 Má někdo s Nokiou N97 skušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Září 23, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 N97 ? Pomalý, nedodělaný, nekvalitní os ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 S názorama je to jak s prdelema :-) každý má jinou... Hele, jestli máš možnost koupit n97 za nějakou super cenu (tím myslím FAKT super - třeba 6000kč), tak ji vem. Ale jak psali ostatní, je to nový stroj, úplně nová koncepce a určitě to bude mít nějaké mouchy. Symbianu prostě na dotekových displejích buď dochází, nebo ještě nedošel dech. Za ty prachy se mi to zdá předražené. Ale podle tvého výběru tipuju, že chceš qwertz klávesnici, a to zas musím napsat, že N97 je první mobil, který má to vyklápění opravdu bytelně vyřešené. Kaiser, xperia a podobné se můžou jít zahrabat. HTC je taky fajn, takové IGO8 na wm je úplně něco jiného než nokia maps. Jenže: Už v těch verzích wm nemám přehled, poslední co jsem měl byla 5.X a byl to děs běs. Mně prostě přijde, že wm je vhodný úplně na všechno, jen ne na spolupráci s GSM. Třeba se to v těch novějších verzích změnilo, ale já se nedám nalákat na "iphone" ovládání, abych ve druhé úrovni ve struktuře menu zase musel vytahovat stylus, koukat na 10 let stejné ikony a proklínal 10 let stejné věci. A co jsem zkoumal htc touch hd od kolegy, tak je to pořád to samé, jen v luxusním obalu. Prostě ty dotykáče jsou super nápad, ale pořád tomu něco chybí. A iphone s tím absolutně nehnul. Spíš je už dotykový displej dneska levnější než klávesnice. Chceš mobil, co má všechno??! Vem Nokii N82. Firmware už je vychytaný, ovládá se perfektně, fotí perfektně, má 3,5jack, wifi, bt, gps, a včera jsem viděl funglovku v obchodě za 5000kč. Prostě nemá chybu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.