palos Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 .................................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reavers Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 Jak ti s tímto máme jako pomoct ? Je to tvoje blbost že si mu uvěřil že ti pošle airsoftku za blbej návod :bash: Hold za blbost se platí:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palos Odesláno Září 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 Jak ti s tímto máme jako pomoct ? Je to tvoje blbost že si mu uvěřil že ti pošle airsoftku za blbej návod :bash: Hold za blbost se platí:roll: ja to chapu no...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 Nejspíše se s airsofkou rozluč :lol: Ale co si čekal?Že za 5 minut dostaneš airsofku?:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palos Odesláno Září 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 Nejspíše se s airsofkou rozluč :lol:Ale co si čekal?Že za 5 minut dostaneš airsofku?:dozey: no ja snim uz jednou neco mel tka jsem myslel ze nekeca a uz toje prez tyden coto jneposlal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 no ja snim uz jednou neco mel Ale fuj! To bych verejne nepsal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 mel si mu rict at to pošle předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 No jsi fakt naivní, když najdeš návod na google a čekáš, že ti za to někdo pošle něco víc než THANKS :) v tomhle případě navíc nejsi vůbec škodný, takže bych se o tom ani nezmiňoval na tvém místě.. Hele, někdo má na obchody talent a někdo ne, ty bohužel patříš do té druhé skupiny, smiř se s tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 To je zvláštní, že jenom ty máš vždycky nějaké problémy s obchody tady na foru:blink:. Něco na tom asi bude...:? Jinak co si čekal, kdyby si mu to třeba vysvětlit osobně, podrobně a odpověděl mu na všechny jeho dotazy, tak chápu, ale abys mu poslal návod na netu a chtěl za to airsoftku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 No tak jesli tomuhle jsi věřil.. xD , ale docela mě štve že si tu prohazuje věci.. vyměnil xbox za psp a ipod , ipoda za ds a ds zase chce vyměnit nebo prodat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Heh, dal jsi mu odkaz na navod (kterej si ani ty nepsal) a ty čekáš že ti za to dá airsoftku za cca 700 kč ? :blink: Už jenom, že bys měl něco dostat za práci, kterou jsi neudělal je pěknej humus. Navíc jsem tady za tu chvilku co tu jsem zažil asi 5 podobných problémů a z toho ve 3 jsi účinkoval ty :P To neni moc dobrý skore 3/5 :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palos Odesláno Září 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 nj tak jsem nalitl no..:D pls lock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.