For_est-5 Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 Pište sem své nicky na foru a potom nick na ps3 pokud máte tuhle hru: Forum nick PS3 nick 1.For_est-5 : for_est-5 2.SITH65 : jirivasku 3.feraxcz : feraxcz 4.fany0 : Fery123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Září 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 Refresh :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feraxcz Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 feraxcz feraxcz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feraxcz Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Pište sem své nicky na foru a potom nick na ps3 pokud máte tuhle hru:Forum nick PS3 nick 1.For_est-5 : for_est-5 2.SITH65 : jirivasku 3. feraxcz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fany0 Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Muj nick je Fery123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxi3K Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 maxi3K - maxi3K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SITH65 Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 zdarec pokud ma nekdo zajem hrat dirty 2 po netu a hlavne s cechama tak at zkusi adresu www.gamebazar.cz/mstorm.php jsou tam turnaje na vsechny mozny zavodni hry pro ps3 po netu a kdyz se tam registrujete tak se muzete prihlasit staci si dat do pratel organizatora ktery vam pak posle pozvanku asi pet minut pred zacatkem jezdi se vzdycky skoro kazdy patek nebo sobotu okolo 21 00 neco se planuje i na svatek ve stredu 28 ale musite byt mezi prvnimi 8 prihlasenymi protoze multak dirtu vic nezvladne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SULiik Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Našel by se někdo, kdo by chtěl získat With Great Honor trophy v DiRT 2? Rád bych se spojil s někým, s kým bych tuto trofej získal a následně by ji mohl získat i on. Jde o to založit hru a jeden vždy musí vyhrát několik závodů bez kolize, aby získal trofej. Druhý by měl za úkol jet jako druhý a držet se kousek zpátky. Pak by se role prohodili a oba bychom získali trofej :) Kdyby někdo chtěl, tak můj nick je SULiik PS: Do seznamů nicků mě prosím nezapisujte, DiRTa mám jen vypůjčenýho od maxi3Ka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asanga_78 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Ahoj, už druhý den mi multiplayer v dirt 2 (ps3) nenajde ani jednu hru. Dělá to i Vám nebo je chyba u mě? U ostatních her s multiplayerem není problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mauryCZ Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Pište sem své nicky na foru a potom nick na ps3 pokud máte tuhle hru:Forum nick PS3 nick 1.For_est-5 : for_est-5 2.SITH65 : jirivasku 3.feraxcz : feraxcz 4.fany0 : Fery123 5.mauryCZ:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoebWRC Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 LoebWRC: LoebWRC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.