Sim3to Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 Vodafone Student Internet na 1 mesic za 89 korun vc. DPH Akce pro studenty od 15 - 26 let FUP 100MB (na prohlizeni webu vam to bohate staci). Po presahnuti limitu klesne rychlost internetu Internet si muzete aktivovat a ukoncit kdy chcete, ale konec je na konci uctovaciho oobdobi. Docela zajimava cena za internet vsude. Hlavne kdyz mate notebook. Ja do toho pristi mesic jdu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 Nevíte jak je to s mobilem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 Jo aha to je do mobilu, já myslel do ntbku .. Já teda teď mám od T - mobile za 39 na dva týdny ... No sice u vodafone by to bylo lepší, ale měnit kartu se mi nechce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 Není to už nějaká jinačí služba, když si chceš udělat z mobilu modem? Jinak, měl sem několik roků vodafone student, v internetové samoobsluze sem si chtěl aktivovat tady ten internet v mobilu za 89 Kč a nešlo mně to:(. Zatím se mi ani nechtělo volat na infolinku:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 Nevíte jak je to s mobilem ? Jak to myslíš, s mobilem?:) Edit: Omlouvám se za double Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 Fíha cena je fakt best. Taky bych dotoho šel ale stejně jako ~Mi[c]hi^, nemám ale Vodafon kartu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 Jak to myslíš, s mobilem?:)Edit: Omlouvám se za double No jak je to s rychlostí v mobilu třeba du po ulici a nechci čekat 30 sekund než mám google např. tak jesli se spíše vyplatí v notebooku nebo v mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Září 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 Fíha cena je fakt best. Taky bych dotoho šel ale stejně jako ~Mi[c]hi^, nemám ale Vodafon kartu. Pokud vim, tak zmenit operatora a nechat si cislo je snad za korunu nebo za kolik.. Kdyz prejdes, tak se muzes dohodnout a dostat slevu na nejakej mobil. Klidne i nekolik litru. PS : S tim "mobilem" to je imho t-mobile. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 No já si myslím, že se ta rychlost neliší tím, jestli si zrovna na mobilu nebo v noťasu, ale jak říkám, nejsem si jistý a nemyslím si, že to půjde udělat tak, aby se s tím surfovalo i přes noťas. To musí mít nějak chráněné přece, jinak by to tak udělalo hrozně moc lidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falifaxis Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 No já to pochopil tak, že ten mobil slouží jako modem, ale nevím jestli se pletu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 Pokud vim, tak zmenit operatora a nechat si cislo je snad za korunu nebo za kolik.. Kdyz prejdes, tak se muzes dohodnout a dostat slevu na nejakej mobil. Klidne i nekolik litru.PS : S tim "mobilem" to je imho t-mobile. No to leda, že by sis vzal hodně vysoký tarif, jinak nemáš šanci:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 Není to náhodou to že se píchne do notebooku " usb modemek " a máš mobilní internet ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 jen pro vase info... tady ten internet davaji jen pro nabite tarify... to znamena pro 119 a vyssi... takze napytel jak normalne... kdyby to davali k odepisu, tak bych si to vzal ale takto to nema smysl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Září 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 Nevim co tady spekulujete. Ja mam nokii e51, stacilo se mi pripojit prez nokia suite prez bluetooth a mel jsem internet na notasu za 30 sekund pustenej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 Hlavně mám u T - mobile kreditovou simku, tkže asi přestup za korunu by to nebyl ... Ale jinak bych to asi bral, ale pokud je to jen na tarif, tak mám smůlu, měl jsem totiž vždycky vysokej paušál xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Září 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 hi^;667853']Hlavně mám u T - mobile kreditovou simku' date=' tkže asi přestup za korunu by to nebyl ... Ale jinak bych to asi bral, ale pokud je to jen na tarif, tak mám smůlu, měl jsem totiž vždycky vysokej paušál xD[/quote']njn... kdyz se neudrzis :D Tenhle internet se vyplati jen kdyz mas mobil kde by si lehce surfoval/netbook.. Ja sem si koupil eeecko a ve skole s internetem... to bude pohodicka :D Treba ta moje nokie je neuveritelne na houby na surfovani... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 Par poznatku: 1) je to dost pomaly.. rekl bych, ze nejhorsi net ve srovnani s ost. operatory.. ale zatu cenu ;) O2 ma asi best net.. 2) do ntb to jde v pohode.. pokud nemate nic jinyho, tak super.. ale pocitejte s tim, ze je to fakt pomaly.. obcas se nedari ani pripojit na icq a jak se to porad opakuje, tak vas pak icq server blokne a 20 minut se nepripojite vubec :D 3) ze se aktivuje FUP vetsinou ani nepostrehnete.. protoze zpomalit uz tak pomaly net skoro nejde 4) jak pise ice22222.. Bez pausalu to je za 177.. Coz neni tak super, pokud to pouzivate jen obcas.. V Praze je skoro vsude wifina.. takze jsem to zrusil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Září 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 Par poznatku:1) je to dost pomaly.. rekl bych, ze nejhorsi net ve srovnani s ost. operatory.. ale zatu cenu ;) O2 ma asi best net.. 2) do ntb to jde v pohode.. pokud nemate nic jinyho, tak super.. ale pocitejte s tim, ze je to fakt pomaly.. obcas se nedari ani pripojit na icq a jak se to porad opakuje, tak vas pak icq server blokne a 20 minut se nepripojite vubec :D 3) ze se aktivuje FUP vetsinou ani nepostrehnete.. protoze zpomalit uz tak pomaly net skoro nejde 4) jak pise ice22222.. Bez pausalu to je za 177.. Coz neni tak super, pokud to pouzivate jen obcas.. V Praze je skoro vsude wifina.. takze jsem to zrusil. Mel jsem aktivovany tu promo akci na pul roku zdarma net. Tehdy se mi to zase az tak fuj-pomale nezdalo.. Bral jsem to ze je to z mobilu a ze to pomalejsi bude. V praze ziju taky. Internet bych chtel do skoly protoze tam jsem od 8 do 4 skoro kazdej den. Skola wifinu ma, ale admin je takovej c0rak, ze tam proste kabel na internet nestrci.... Takze se pripojime leda tak na mistni sit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 Jo, přesně tenhle internet mám, do iPhonu parádní záležitost. Na ICQ připojenej každou chvilu (třeba ve škole, kde už ale taky je wifi, jen ne pokrytí po celý škole xD) Mobilní stránky naběhnou hned, s ostatníma je to horší.. Je to EDGE no.. takže nějakejch 250kbps ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 Přesně jako Gamees dřív jsem použival ten net za 17Kč,- na 1 den FUP 5Mb :-! Utratil jsem na tom asi přez 1litr :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.