Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

YouTube problém zpackali mě nahrané video!!!

brians

Otázka

Takže konečná tohle mě už dodělalo!

Chtěl jsem na youtube nahrát video o velikosti 1,9GB a co čekám celý den než se mi tam nahraje a co víc čekál jsem už hodně dlouho a byl jsem hodně netrpělivý, jak to video bude vypadat v konečné fázi.

A shock!

Byl jsem naprosto šokován co mi z toho videa vzniklo video mělo býti dlouhé přes 4:30 minut a nakonec mělo jenom pouhé 2 minuty a už jsem byl v koncích vzteky bez sebe.

Už nevím jak toto mam řešit takové uctyhodné video a je z toho nechci říci co.

Takže mě to stojí spousta času a nervů okolo zda-li se mi ono video nahrají bez problému.

Tak mi prosím pomozte už se mi to stalo vícekrát, ale nějakou dobu to fungovalo bez problému a teď skutečně konečná dnes 18 září 2009...

Za užitečné rady dám somozřejmě THX.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

14 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
  • Administrators

Nahravat video, ktere zabira 1.9GB a pritom ma jen 4:30 nema zadnou cenu, youtube ho stejne prekonvertuje na 30-90MB velke video...

Problem bude jednoduse v tom, ze je youtube pretizene a hodi timeout driv, nez stihne prekonvertovat cele video.

Odkaz ke komentáři

• 0
Nahravat video, ktere zabira 1.9GB a pritom ma jen 4:30 nema zadnou cenu, youtube ho stejne prekonvertuje na 30-90MB velke video...

Problem bude jednoduse v tom, ze je youtube pretizene a hodi timeout driv, nez stihne prekonvertovat cele video.

Díky moc za vysvětlení to bude 100% ono.

Tím si asi moc nepomužu, když to budu nahrávat po druhé, ale přesto se mi to už nahrávat vůbec nechce, ale zkusím to,a když to nepůjde, tak kašlu na to.

To nemám za potřebí, aby mi z mích vedeí dělali velký cirkus.

A navíc, se vždy snaží udělat takové video, které ma vysokou kvalitu nejlépe v HD a k čemu mi to je k ničemu, když to takhle packaj...:cry:

Odkaz ke komentáři

• 0
  • Administrators
Díky moc za vysvětlení to bude 100% ono.

Tím si asi moc nepomužu, když to budu nahrávat po druhé, ale přesto se mi to už nahrávat vůbec nechce, ale zkusím to,a když to nepůjde, tak kašlu na to.

To nemám za potřebí, aby mi z mích vedeí dělali velký cirkus.

A navíc, se vždy snaží udělat takové video, které ma vysokou kvalitu nejlépe v HD a k čemu mi to je k ničemu, když to takhle packaj...:cry:

Doporucuju prekonvertovat a upnout, jinak je pekne mit video v dobre kvalite, ale to co se pokousis uploadnout nema s vysokou kvalitou nic spolecneho. Spis v tom delas cirkus ty!

Napr. to video CS:S v podpisu, vypada hrozne a prej HD, jak muzes udelat HD video bez HD zdroje? :D Vis ty vubec co je HD? Vypada to tak ze to tvoje video neni zadna vysoka kvalita, ale jen format bez komprese. :D

Trosku matematiky:

1900MB

270sec

= neco pres 7MB/s

Odkaz ke komentáři

• 0
Doporucuju prekonvertovat a upnout, jinak je pekne mit video v dobre kvalite, ale to co se pokousis uploadnout nema s vysokou kvalitou nic spolecneho. Spis v tom delas cirkus ty!

Napr. to video CS:S v podpisu, vypada hrozne a prej HD, jak muzes udelat HD video bez HD zdroje? :D Vis ty vubec co je HD? Vypada to tak ze to tvoje video neni zadna vysoka kvalita, ale jen format bez komprese. :D

Trosku matematiky:

1900MB

270sec

= neco pres 7MB/s

Neznám HD hmm tvl děláš si ze mě srandu?

To vědí i největší bl*** na světě!

A co se ti na tom videu nelíbí?

Já bych řekl, že to základní efekty má a po téhle stránce tomu nic nechybí ještě něco co mě vytknout?

PS:ty videa dělám v sony vegas 9.0 Pro CZ

Odkaz ke komentáři

• 0

no bitovy tok se rozhodne nepocita tam jak to zde bylo napsany

spocital sem to pres soft na pocitani kbps a vyslo mi nejakych 70MB!!!! /sec...

doporucju autorovi tohoto topicu nastudovat encoding kodeku, kdyz kliknes na muj odkaz v podpisu, tak se mozna neco priucis...

prumerne video o bitovem toku 10000kbps ma pri 4minutach cca 200-300MB v HD kvalite 1080p

Odkaz ke komentáři

• 0
no bitovy tok se rozhodne nepocita tam jak to zde bylo napsany

spocital sem to pres soft na pocitani kbps a vyslo mi nejakych 70MB!!!! /sec...

doporucju autorovi tohoto topicu nastudovat encoding kodeku, kdyz kliknes na muj odkaz v podpisu, tak se mozna neco priucis...

prumerne video o bitovem toku 10000kbps ma pri 4minutach cca 200-300MB v HD kvalite 1080p

Jo tak jsem to zkusil a už to vypadá mnohem jinak než před tím.

Vyskoušel jsem po prvé :cheesygrin: tu kalkulačku na počítání datového toku je součástí DIVX nebo XVID zadal jsem tam veškeré hodnoty a hlavně délku videa a propočítalo mi to na nějaký 9000kbps.

Před tím jsem vůbec nevěnoval pozornost nějakému propočtu délky videa (ani jsem netušil, že tam nějaká kalkulačka je) a vždy jsem se nejvíce zajímal o položku nastavení hodnoty kvality řekněme hodnota: 1 je nejlepší až do hodnoty 10 nejhorší.

Takže v tomto byl ten problém dělalo mi to videa o velké velikosti nad 1GB takže asi nejméně rozumné řešení.:?

Jinak jaký je podle vás nejlepší kodek na převod videa, abych dosáhl nejlepší kvality?

Odkaz ke komentáři

• 0

Promin ale to CS:S video je opravdu strasna kvalita, efecty nic moc a je to jak kdybys tam hodil kontrats a jas oupe na nejmin co tode.

ALe reseni problemu mam snad tady

http://www.gamerztube.cz/

Tady by mohla bejt lepsi kvalita

EDIT: sry necetl jsem prispevky nade mnou jen ty zacatecni ;) ale stejne si myslim ze progamingova videa patri sem ;) :D

Odkaz ke komentáři

• 0
Promin ale to CS:S video je opravdu strasna kvalita, efecty nic moc a je to jak kdybys tam hodil kontrats a jas oupe na nejmin co tode.

ALe reseni problemu mam snad tady

http://www.gamerztube.cz/

Tady by mohla bejt lepsi kvalita

EDIT: sry necetl jsem prispevky nade mnou jen ty zacatecni ;) ale stejne si myslim ze progamingova videa patri sem ;) :D

A nemyslíš, že nejpodstatnější roli hraje právě úprava kontarastu?

Ten děla ze hry úplně něco jiného než, kdybys udělal video bez nějakého podobného efektu a hru nechal takovou jaká je, to je pak takové video dosti obyčejné a těžko se bude prosazovat takže nezajímavé.:o

Odkaz ke komentáři

• 0
A nemyslíš, že nejpodstatnější roli hraje právě úprava kontarastu?

Ten děla ze hry úplně něco jiného než, kdybys udělal video bez nějakého podobného efektu a hru nechal takovou jaká je to je, pak takové video dosti obyčejné a těžko se bude prosazovat takže nezajímavé.:o

Mluvíš tu o úpravě kontrastu ale koukni na to CS:S, vždyť tady se už nehovoří o kontrastu to je prostě jak kdybys to video namočil do černý barvy. Ovšem někomu se to líbit muže je to pouze muj nazor že je to prostě tmavý jak krava. Třeba u Crysis v par momentech nevidim detaily těch bouchaček. A kontrast neni jediny co je na tom takový jakože nehezký třeba zvuk je taky nic moc konkretně u CS:S ja ovšem do toho nemužu kecat ja nedelam videa pouze pracuji ve Photoshopu ale je to názor člověka kterej se na to pste diva ze stranky neznalce.

Odkaz ke komentáři

• 0
Mluvíš tu o úpravě kontrastu ale koukni na to CS:S, vždyť tady se už nehovoří o kontrastu to je prostě jak kdybys to video namočil do černý barvy. Ovšem někomu se to líbit muže je to pouze muj nazor že je to prostě tmavý jak krava. Třeba u Crysis v par momentech nevidim detaily těch bouchaček. A kontrast neni jediny co je na tom takový jakože nehezký třeba zvuk je taky nic moc konkretně u CS:S ja ovšem do toho nemužu kecat ja nedelam videa pouze pracuji ve Photoshopu ale je to názor člověka kterej se na to pste diva ze stranky neznalce.

Asi máš pravdu není to hezké domníval jsem se, že když na youtube zkouknu pár podbných videí, tak se je pokusím nějak napodobit udělat podobné efekty asi marně takže se mi to vůbec nepodařil, neboť jsem začátečník na úpravu videa teprve se o to zajímám nějaký měsíc nemám ještě tolik zkušeností v řdadách let, abych pořádně věděl, které video je nejvhodnější pro diváka, proto mi to mají okomentovat co si o tom myslí.

Odkaz ke komentáři

• 0

nejlepsi kodek na kvalitu? jednoznacne x264 + megui, nicmene je relativne tezkej na nastaveni... xvid umi to same, ale s podstatne vetsim bitovym tokem. Wmv a podobny ani nezminuju, to je marna zalezitost...

a propo, nastaveni 1 = nejlepsi a 10 = nejhorsi... to jsou nastaveni, ktery ti udelaji "normalni" movie, ale nikdy ne nic hezkyho... kodek si musis nastavit sam!

napr, me posledni movie Looking Back Over My Shoulder http://www.quakeunity.com/file=2932 tady na tom webu je krasne videt jakej je rozdil mezi streamem a download verzy (nabizi oboji, muzes zkusit) proste stream je nekvalitni a nic s tim neudelas... i kdyz kliknes na high quality, tak to neni ono =) kdyz to sosnes na mrknes na to vypada to hned jinak :idea:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu