stawa002 Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 ahoj lidi.. mam dotaz.. mam win Vista 64-bit, ale premejslim ze tam hodim win 7 , ale bojim se, ze hry co mam ulozene v pc se mi vymazou,nebo nepujdou hrat, je tomu tak, nebo ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 corvette Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Kdyz das upgrade tak se ti nic nevymaze a pujde to hrat. Kdyz zformatujes HDD tk je logicky bez zalohy ztratis.Doporucuju ale spis format HD a reinstall je to lepsi. Na Win 7 jedou vsechny hry jako na jinym windows teda krome cracklyho Shiftu s tim sou furt problemy.Ten upgrade udelej pobezi ti ty hry o neco lip,vlastni zkusenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brians Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 ahoj lidi.. mam dotaz.. mam win Vista 64-bit, ale premejslim ze tam hodim win 7 , ale bojim se, ze hry co mam ulozene v pc se mi vymazou,nebo nepujdou hrat, je tomu tak, nebo ne ? Jestli máš v plánu přejít na windows 7, tak bych ti pro začátek doporučoval vyskoušet win7 na nějakém emulatoru nejlepší je VIRTUALBOX a tam si po instalaci windowsu7 vyskoušej všeny hry co potřebuješ. Používat na win7 a tam zjistíš jaké ti půjdou a s jakými by mohl být problém. Já zatím zustávám na win XP neboť mám originálku za 2000,- takže do nějakého nelegální widowsu se mi vůbec nechce bohužel.:ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rysinho8 Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Jestli máš v plánu přejít na windows 7, tak bych ti pro začátek doporučoval vyskoušet win7 na nějakém emulatoru nejlepší je VIRTUALBOX a tam si po instalaci windowsu7 vyskoušej všeny hry co potřebuješ. Používat na win7 a tam zjistíš jaké ti půjdou a s jakými by mohl být problém.Já zatím zustávám na win XP neboť mám originálku za 2000,- takže do nějakého nelegální widowsu se mi vůbec nechce bohužel.:ziped: vse c rikate pravda doporucuju windows seven na hry mel sem vistu hry na high sekaly se a ted na windows seven jeste lepsi hry co vysli ted hazim na ultra high a s need for speed sou problemy jako svine to je pravda!!xD sam sem to cracknul a po startu pc mi to napsalo ze jeste 10x muzu spustit system a pak se uzamkne ze je tam vir a jestli ho chci odstranit at poslu sms tak sem stahl trojan removed a vir vymazal a ted need for speed parim uplne nadherne porad!! shrnuto:nerozmejslel bych se a hupsnul bych do win7 a kolik mas ram? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
stawa002
ahoj lidi.. mam dotaz.. mam win Vista 64-bit, ale premejslim ze tam hodim win 7 , ale bojim se, ze hry co mam ulozene v pc se mi vymazou,nebo nepujdou hrat, je tomu tak, nebo ne ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.