Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

ATI Radeon HD 3800 series

Terminator1468623725

Otázka

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
caute schanim novy ovladace na tuto grafarnu ATI Radeon HD 3800 series prosim jestli by ste nekdo nemohl najit link kde to stahnout nevim kde mam hledat...

Tak na tohle ti pomuže program: Driver Genius Professional Edition já ho používám a jsem s nim úplně spokojený.Stáhne ti nejnovejší ovládače a navíc v češtině.Aktualizuje ti úplně všechno, jak grafickou kartu, tak i základní desku a zvukovou kartu a ještě spoutu dašího stačí ho jenom vyskoušet.:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
Tak na tohle ti pomuže program: Driver Genius Professional Edition já ho používám a jsem s nim úplně spokojený.Stáhne ti nejnovejší ovládače a navíc v češtině.Aktualizuje ti úplně všechno, jak grafickou kartu, tak i základní desku a zvukovou kartu a ještě spoutu dašího stačí ho jenom vyskoušet.:D
a nemel by si prosimtě link?
Odkaz ke komentáři

• 0

psal sem Driver Packaging Version 8.573-090113a-074230C-ATI

Catalyst™ Version 09.1

Provider ATI Technologies Inc.

2D Driver Version 6.14.10.6903

2D Driver File Path System/CurrentControlSet/Control/Video/{61102BB3-3070-4494-B0B9-650568DECA38}/0000

Direct3D Version 6.14.10.0636

OpenGL Version 6.14.10.8395

Catalyst™ Control Center Version 2009.0113.2222.40119

toto sou parametry Prostě chci aktualizovat Grafarnu protože při hrach se mi to sekne pocitac se restartuje a pise mi to ze nejak grafarna uvizla v nekonecne smicce a pise mi to pokazde ze mam aktualizovat ovladace jinak ten link mi nechce nabehnout

Odkaz ke komentáři

• 0
a nemel by si prosimtě link?

sry, ale musím zdůraznit tady je přísně zakázáno šířit warez takže tě budu maximálně muset odkázat na trial verzi.

Doufám, že ti pomuže.

http://www.slunecnice.cz/sw/driver-genius-professional-editi/

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu